Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben acır biraz zannetmiştim çatlatma iğnesi, hayatımda en hissetmediğim iğneydi hayırlı olsun inşallah
Ben de catlatma iğnemi bugun 22:00 de yaptım hafif sızladı. 2 kutu 5000 lik choriomon dr ım kendisi verdi. Toz halindeydi bir ampul de sıvı ile vurdum karından. İnşallah fayda eder. meleklerimize kavuşmamıza.

Sen nerde yaptıracaksın canım? Devlet mi özel mi? İğne bazen aşırı fazla yumurtaya sebep oldugu icin tedaviyi bir sonraki aya erteliyorlar bu olmasın diye vermemiş olabilir. Ama klomen tarzı daha hafif takviye edebilir yada iğneyi cok az dozda verebilir. Bencr dr una söyle yazsın ben şansımı artırmak istiyorum diye.

Ben de catlatma iğnemi bugun 22:00 de yaptım hafif sızladı. 2 kutu 5000 lik choriomon dr ım kendisi verdi. Toz halindeydi bir ampul de sıvı ile vurdum karından. İnşallah fayda eder. meleklerimize kavuşmamıza.
Hayırlısı olsun canım Allah yüzümüz güldürsün kavuşalım kuzucuklarımıza

Canim ben yurtdisinda yaşıyorum. Daha onceki tedavimde puregon igne en düşük dozda kullandim hep 1 yumurtam vardi. Sadece catlama ignesi ve normal iliski dendi. Fakat tutmadi. Bende doktorumu degistirdim simdiki doktor iste bana asilama yapalim dedi. Oda senin dedigin gibi tedavi iptal olmasin kendiliginden yumurtan olussun dedi ama yinede bu ayim çöpe gitmesin diye endişe ediyorum

Yumurtladıgına eminsen boşa gideceğini sanmam. Dr un yabancı mı? Israr etsen ve bu endişeni soylesen sana yardımcı olur mu acaba?

Yumurtladıgına eminsen boşa gideceğini sanmam. Dr un yabancı mı? Israr etsen ve bu endişeni soylesen sana yardımcı olur mu acaba?

Doktorum yabanci evet ama cok tanidik ve basarili bir doktor daha dogrusu tüp bebek merkezi gittigim yer. Aslinda israr ettim sonra bana cogul gebelik olursa risklerden bahsedince bu sefer vazgectim dedim tamam once boyle deneyelim ozaman. Bir yandan vardir bir bildigi diyorum, ote yandan da endişeliyim. Yani ucunda ölüm yok sonucta olmazsa oteki ay deneriz ama 2 bos gebelik 1 erken dogum yasadim ve bebegimi kaybettim malesef. Bu yuzden bu acelem

çoğul için ok im dersen doktorun da verecek diye düşünüyorum. Aşılamada ikiz üçüz ihtimal fazla. Bu durumu iyi düşünüp yine sen vericen kararı o halde.

çoğul için ok im dersen doktorun da verecek diye düşünüyorum. Aşılamada ikiz üçüz ihtimal fazla. Bu durumu iyi düşünüp yine sen vericen kararı o halde.

Evet karar vermem gerekti ama korktum risklerden, tekrar ayni seyleri yasamaktan ne bilim, kafamdan o an bi sürü sey gecti cok acayip oldum inan sanki hayatimin en buyuk kararini aliyormusum gibi geldi ki normaldede aşırı kararsiz bi insanim. Pisman olmak istrmiyorum ya insallah sali gunu yumurta gorunur ultrasondan

Bu arada cogul gebelik risklerinden bahsederken 1den fazla cocugun olacak degil mevzu. Yani hamilelikte olusabilecek risklerden bahsetti. Saglikli ilerleme olmayabilir falan bi sürü seyden bahsetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…