- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
YOk demedi hastanede vurdurdum hemşire öyle dediDoktor mu göbekten dedi
Ben gonal f lerimi kendim vurdum, sen de denesen kendin vurabilirsin belki?Yumurta geliştirci merional i ilacı çekerken havasını alıyordu fışkırdı ilaç
Ben de catlatma iğnemi bugun 22:00 de yaptımBen acır biraz zannetmiştim çatlatma iğnesi, hayatımda en hissetmediğim iğneydihayırlı olsun inşallah
Sen nerde yaptıracaksın canım? Devlet mi özel mi? İğne bazen aşırı fazla yumurtaya sebep oldugu icin tedaviyi bir sonraki aya erteliyorlar bu olmasın diye vermemiş olabilir. Ama klomen tarzı daha hafif takviye edebilir yada iğneyi cok az dozda verebilir. Bencr dr una söyle yazsın ben şansımı artırmak istiyorum diye.Kizlar ben bu ay ilk kez asilama yaptiricam. Benim adetlerim duzenli dolayisiyla yumurtlamada problem yok bazen hissediyorum hatta.. Fakat esimde sorun var yani sperm şekil bozukluklari vs. Bu yuzden doktor bana igne ilac falan yazmadi yumurta gelistirici. Dedi eger yazarsam cogul gebelik riski olusur o yuzden bu ay sadece yumurta takibi yapip catlama ignesiyle deneyelim. Spermler yikaniyormus zaten. Ama yinede kafam cok karisik cogu kadina yazmislar igne falan. Bu sekilde tutma ihtimali olurmu bilmiyorum. Bu sekilde ignesiz hamile kalan oldumu lutfen cok ihtiyacim var suan biriniz yazarsa cok mutlu olurum. Sali gunu ilk yumurta takibi icin randevum var.
Bende devlette oldum nasibimizde varsa olacaktır diye düşünüyorumBen devlet hastanesinde oldum ama inşallah sonumuz güzel olur
Hayırlısı olsun canımBen de catlatma iğnemi bugun 22:00 de yaptımhafif sızladı. 2 kutu 5000 lik choriomon dr ım kendisi verdi. Toz halindeydi bir ampul de sıvı ile vurdum karından. İnşallah fayda eder. meleklerimize kavuşmamıza.
22:00 de vurdum canım ben.Kızlar iğneleri kaç ta vuruşacaksınız bugün
Sen nerde yaptıracaksın canım? Devlet mi özel mi? İğne bazen aşırı fazla yumurtaya sebep oldugu icin tedaviyi bir sonraki aya erteliyorlar bu olmasın diye vermemiş olabilir. Ama klomen tarzı daha hafif takviye edebilir yada iğneyi cok az dozda verebilir. Bencr dr una söyle yazsın ben şansımı artırmak istiyorum diye.
Yumurtladıgına eminsen boşa gideceğini sanmam. Dr un yabancı mı? Israr etsen ve bu endişeni soylesen sana yardımcı olur mu acaba?Canim ben yurtdisinda yaşıyorum. Daha onceki tedavimde puregon igne en düşük dozda kullandim hep 1 yumurtam vardi. Sadece catlama ignesi ve normal iliski dendi. Fakat tutmadi. Bende doktorumu degistirdim simdiki doktor iste bana asilama yapalim dedi. Oda senin dedigin gibi tedavi iptal olmasin kendiliginden yumurtan olussun dedi ama yinede bu ayim çöpe gitmesin diye endişe ediyorum
Yumurtladıgına eminsen boşa gideceğini sanmam. Dr un yabancı mı? Israr etsen ve bu endişeni soylesen sana yardımcı olur mu acaba?
Doktorum yabanci evet ama cok tanidik ve basarili bir doktor daha dogrusu tüp bebek merkezi gittigim yer. Aslinda israr ettim sonra bana cogul gebelik olursa risklerden bahsedince bu sefer vazgectim dedim tamam once boyle deneyelim ozaman. Bir yandan vardir bir bildigi diyorum, ote yandan da endişeliyim. Yani ucunda ölüm yok sonucta olmazsa oteki ay deneriz ama 2 bos gebelik 1 erken dogum yasadim ve bebegimi kaybettim malesef. Bu yuzden bu acelem
çoğul için ok im dersen doktorun da verecek diye düşünüyorum. Aşılamada ikiz üçüz ihtimal fazla. Bu durumu iyi düşünüp yine sen vericen kararı o halde.
çoğul için ok im dersen doktorun da verecek diye düşünüyorum. Aşılamada ikiz üçüz ihtimal fazla. Bu durumu iyi düşünüp yine sen vericen kararı o halde.
Bende devlette oldum nasibimizde varsa olacaktır diye düşünüyorum
Evet çok basit zaten hazır kalem incecik hiç acıtmıyorBen gonal f lerimi kendim vurdum, sen de denesen kendin vurabilirsin belki?
Ben de catlatma iğnemi bugun 22:00 de yaptımhafif sızladı. 2 kutu 5000 lik choriomon dr ım kendisi verdi. Toz halindeydi bir ampul de sıvı ile vurdum karından. İnşallah fayda eder. meleklerimize kavuşmamıza.
22:00 de vurdum canım ben.
1er saat var aramızda. Ptesi 10 mı olacak
Bise olmaz benimde bitek catlatma öncesinde agrım olmadı normal akıntı geldi fazla bise yoktuBende gece 23.50 de yaptim iğneyi.hic bir haraketlenme yok kasik agrisi akinti vs.yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?