- Konu Sahibi yavru kartal
-
Benim kasık ağrım oldu . Şeffaf yoğun akıntı da geliyor. Herkes de aynı olmayabiliyor canım. Normal de oluyor mu sendeBende gece 23.50 de yaptim iğneyi.hic bir haraketlenme yok kasik agrisi akinti vs.yok
Çok da sağlıklı doğan var amaBu arada cogul gebelik risklerinden bahsederken 1den fazla cocugun olacak degil mevzu. Yani hamilelikte olusabilecek risklerden bahsetti. Saglikli ilerleme olmayabilir falan bi sürü seyden bahsetti
Evet canım 9 gibi gidicez inşallah1er saat var aramızda. Ptesi 10 mı olacak
Ekliyorum seni de ilk sayfamızaMerhaba arkadaşlar bende bi değişiklik olmazsa 20 sinde aşılama olucam umarım hepimiz güzel haberleri alırıx birbirimize dua edelim
Neyi ekliyoruz
Aşılama tarihini şekerim seninki ne olacak belli mi?Neyi ekliyoruz
Henuz belli degil yarin kontrolüm var . BakalimAşılama tarihini şekerim seninki ne olacak belli mi?
Kalçadan vurulması gerek canım cesaret edememBen gonal f lerimi kendim vurdum, sen de denesen kendin vurabilirsin belki?
Tabiki canımEkliyorum seni de ilk sayfamıza
Canım kabızlık için şurup aldıklarını duymuştum. Sende alKızlar bu arada crinone kullanırsanız aklınızda bulunsun kabızlık yapıyor. Bazılarında ishal yapmış ama bazılarında da kabızlık yapmış benim gibi... Doktorunuza sorun önlem alın olur mu? Ben çok zorluk çekiyorum
Osmolak adında bir Şurup aldım, ama bende kabızlık hikayesi zaten olunca mı yoksa o kadar ilaç alımının etkisiyle mi bilmiyorum çok çok zorlanıyorum. Bir de bebek oluşmuşsa yerleşme aşamasında ıkınmak rahme yerleşmesini engeller mi diye çom tedirginimCanım kabızlık için şurup aldıklarını duymuştum. Sende al
Bebeğe inşallah sıkıntı olmaz canım. İleriki aylarda sıkıntı olur ama şimdi olmaz diye düşünüyorum. Doktoruna ulaş . Çok sıkıntılı isen. Zeytinyağı sık. Bi kaşık olacak şekilde ye. Çok kötüyse. İki kaşık yeOsmolak adında bir Şurup aldım, ama bende kabızlık hikayesi zaten olunca mı yoksa o kadar ilaç alımının etkisiyle mi bilmiyorum çok çok zorlanıyorum. Bir de bebek oluşmuşsa yerleşme aşamasında ıkınmak rahme yerleşmesini engeller mi diye çom tedirginim
Zeytinyağı da deneyeyim dediğin gibiBebeğe inşallah sıkıntı olmaz canım. İleriki aylarda sıkıntı olur ama şimdi olmaz diye düşünüyorum. Doktoruna ulaş . Çok sıkıntılı isen. Zeytinyağı sık. Bi kaşık olacak şekilde ye. Çok kötüyse. İki kaşık ye
Şırıngaya doldur sık . Rahatlatır. O şuruba başladın mıZeytinyağı da deneyeyim dediğin gibiçok teşekkür ederim canım
Ben de çok sık kabız olurum bu iyi geliyorŞırıngaya doldur sık . Rahatlatır. O şuruba başladın mı
Az önce içtim. Yarım litre suya karıştırdım içtim. Şimdi de şırınga arıyorum evdeŞırıngaya doldur sık . Rahatlatır. O şuruba başladın mı
Yarın alıcam bundan, Osmolak yerine bu daha iyi sanırımBen de çok sık kabız olurum bu iyi geliyor
Yarar canım . Benim bağırsaklarda çocukluktan sıkıntı afedersin gaz için bile ilaç kullandım kutu kutu çıkmaZdı . Sancı mahvederdi kabız olurdum. Sıcak su koyardım karnıma hap şurup içerdim. Zeytinyağ içerdim bir yemek kaşığı iyi gelirdiAz önce içtim. Yarım litre suya karıştırdım içtim. Şimdi de şırınga arıyorum evdefostimonların şırıngaları vardı inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?