Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Klomenlerde de ilk aşılamadada tutmayınca şuan ne hissedeceğimi bilmiyorum o kadar nötr tutmuşum ki kendimi tutarsa da inanmaya bilirim

Kızlar bu arada crinone kullanırsanız aklınızda bulunsun kabızlık yapıyor. Bazılarında ishal yapmış ama bazılarında da kabızlık yapmış benim gibi... Doktorunuza sorun önlem alın olur mu? Ben çok zorluk çekiyorum

Bu arada cogul gebelik risklerinden bahsederken 1den fazla cocugun olacak degil mevzu. Yani hamilelikte olusabilecek risklerden bahsetti. Saglikli ilerleme olmayabilir falan bi sürü seyden bahsetti
Çok da sağlıklı doğan var ama ona ne diyosun? olumlu düşün bence kuruntu yapma içini ferah tut, dua et gerisini Allah a bırak.

Canım kabızlık için şurup aldıklarını duymuştum. Sende al

Canım kabızlık için şurup aldıklarını duymuştum. Sende al
Osmolak adında bir Şurup aldım, ama bende kabızlık hikayesi zaten olunca mı yoksa o kadar ilaç alımının etkisiyle mi bilmiyorum çok çok zorlanıyorum. Bir de bebek oluşmuşsa yerleşme aşamasında ıkınmak rahme yerleşmesini engeller mi diye çom tedirginim

Bebeğe inşallah sıkıntı olmaz canım. İleriki aylarda sıkıntı olur ama şimdi olmaz diye düşünüyorum. Doktoruna ulaş . Çok sıkıntılı isen. Zeytinyağı sık. Bi kaşık olacak şekilde ye. Çok kötüyse. İki kaşık ye

Zeytinyağı da deneyeyim dediğin gibi çok teşekkür ederim canım

Az önce içtim. Yarım litre suya karıştırdım içtim. Şimdi de şırınga arıyorum evde fostimonların şırıngaları vardı inşallah işe yarar
Yarar canım . Benim bağırsaklarda çocukluktan sıkıntı afedersin gaz için bile ilaç kullandım kutu kutu çıkmaZdı . Sancı mahvederdi kabız olurdum. Sıcak su koyardım karnıma hap şurup içerdim. Zeytinyağ içerdim bir yemek kaşığı iyi gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…