Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılamaya gitmeden evde hazırlık yaptınız mı? Ben dün çamaşır ütü yemek yaptım. Bugün sil süpür yapcam. Bir kaç gün sofrayı eşime hazırlatacam. elimizi ileri ve yukarı uzatmak kasıkları çalıştırıyor. Kardeşime doktor uzanma düşük tehliken var. Bebeğin tutunsun demişti

Benim de öyle çocukluktan bu yana kabızlık sıkıntım var... Mevsiminde mürdüm eriği iyi geliyor bana da. Kuruttum kaynatıp içiyorum fln ama yaş meyve gibi olmuyor

Uzanmak iyi değilmiş. Aşılama olduğu gün sadece yattım ben. İkinci ve üçüncü gün de öyle. Yemek yapmadım temizlik yapmadım hiç bişi yapmadım. Yattım film izledim annem de buradaydı iki gün. Sonra da eşim yaptı. Hala tepsi bile kaldıramıyorum. Bir hafta izşn almıştım. Yarın iş başı. Mecbur hareket edicem yormadan kendimi inşallah tutar kuzum, yoksa film istirahati vermiş gibi olucam

Ben de öyle yapmıştım temizliğimi yaptım , yemeğimi yaptım . İki gündür annemdeyim . Bugün döneceğim . Pek bir şey yaptırmıyorlar .

Ben de aynen yatıcam. kimse bilmiyor söylemedim eşim ben sadece. Başkasının hiç stresini kaldıramam. O yüzden şimdiden herşeyi hallediyorum en azından 1 hafta temiz gider ev. Diğer. Hafta ya Allah Kerim. Eşim zaten sen nasıl taşıycan iş yaparsın sen diyip söyleniyor şimdiden

Ben de söylemek istemiyordum ama bir buçuk ay önce laparoskopi ve histeroskopi oldum, o zaman mecburen annemlere söyledim. Daha öncesinde yaşadığım düştükleri eşim ve bir yakın arkadaşım hariç kimseye söylememiştim. Laparoskopi öncesi doktor geçmişi not alırken annem öğrendi. Sonra sen benden saklıyorsun diye her kontrole geldi benimle mecburen söyledim aslında destek iyi oluyor yorma kendini

Annem uzakta kayınvalideye söylesem tüm sülaleyi bana toplat hiç yatamam. En güzeli söylememek

Kendi annemler biliyor sadece . Eşim söyleme taraftarıydı aslında . Allah razı olsun iyi oldu dikkat ettiler
Allah razı olsun canım her anne bakmıyor. Zaten çoğu insan sadece çocuk sahibi olamamAmızın dedikodusunu yapmak için öğrenmeye çalışıyor. Kimse bizim üzüntümüz de değil

Allah razı olsun canım her anne bakmıyor. Zaten çoğu insan sadece çocuk sahibi olamamAmızın dedikodusunu yapmak için öğrenmeye çalışıyor. Kimse bizim üzüntümüz de değil
Aminnn canım evet kimileri dedikodu yapmak icin geliyor . Allah bilsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…