- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Osmolak ı bilmiyorum içeriği aynıysa o da olur . Bu şurup günde bir kaşık yeterli. Çok kötü durumda olunca sabah akşam. Fazlası diare yaparYarın alıcam bundan, Osmolak yerine bu daha iyi sanırım
Benim de öyle çocukluktan bu yana kabızlık sıkıntım var... Mevsiminde mürdüm eriği iyi geliyor bana da. Kuruttum kaynatıp içiyorum fln ama yaş meyve gibi olmuyorYarar canım . Benim bağırsaklarda çocukluktan sıkıntı afedersin gaz için bile ilaç kullandım kutu kutu çıkmaZdı . Sancı mahvederdi kabız olurdum. Sıcak su koyardım karnıma hap şurup içerdim. Zeytinyağ içerdim bir yemek kaşığı iyi gelirdi
Dediğiniz gibi jel kabızlık , ishal ve ya lekelenme yapabiliyorAz önce içtim. Yarım litre suya karıştırdım içtim. Şimdi de şırınga arıyorum evdefostimonların şırıngaları vardı inşallah işe yarar
Uzanmak iyi değilmiş. Aşılama olduğu gün sadece yattım ben. İkinci ve üçüncü gün de öyle. Yemek yapmadım temizlik yapmadım hiç bişi yapmadım. Yattım film izledimKızlar aşılamaya gitmeden evde hazırlık yaptınız mı? Ben dün çamaşır ütü yemek yaptım. Bugün sil süpür yapcam. Bir kaç gün sofrayı eşime hazırlatacam. elimizi ileri ve yukarı uzatmak kasıkları çalıştırıyor. Kardeşime doktor uzanma düşük tehliken var. Bebeğin tutunsun demişti
Kızlar aşılamaya gitmeden evde hazırlık yaptınız mı? Ben dün çamaşır ütü yemek yaptım. Bugün sil süpür yapcam. Bir kaç gün sofrayı eşime hazırlatacam. elimizi ileri ve yukarı uzatmak kasıkları çalıştırıyor. Kardeşime doktor uzanma düşük tehliken var. Bebeğin tutunsun demişti
Ben de aynen yatıcam. kimse bilmiyor söylemedim eşim ben sadece. Başkasının hiç stresini kaldıramam. O yüzden şimdiden herşeyi hallediyorum en azından 1 hafta temiz gider ev. Diğer. Hafta ya Allah Kerim. Eşim zaten sen nasıl taşıycan iş yaparsın sen diyip söyleniyor şimdidenUzanmak iyi değilmiş. Aşılama olduğu gün sadece yattım ben. İkinci ve üçüncü gün de öyle. Yemek yapmadım temizlik yapmadım hiç bişi yapmadım. Yattım film izledimannem de buradaydı iki gün. Sonra da eşim yaptı. Hala tepsi bile kaldıramıyorum. Bir hafta izşn almıştım. Yarın iş başı. Mecbur hareket edicem yormadan kendimi inşallah tutar kuzum, yoksa film istirahati vermiş gibi olucam
Ben de söylemek istemiyordum ama bir buçuk ay önce laparoskopi ve histeroskopi oldum, o zaman mecburen annemlere söyledim. Daha öncesinde yaşadığım düştükleri eşim ve bir yakın arkadaşım hariç kimseye söylememiştim. Laparoskopi öncesi doktor geçmişi not alırken annem öğrendi. Sonra sen benden saklıyorsun diye her kontrole geldi benimle mecburen söyledimBen de aynen yatıcam. kimse bilmiyor söylemedim eşim ben sadece. Başkasının hiç stresini kaldıramam. O yüzden şimdiden herşeyi hallediyorum en azından 1 hafta temiz gider ev. Diğer. Hafta ya Allah Kerim. Eşim zaten sen nasıl taşıycan iş yaparsın sen diyip söyleniyor şimdiden
En güzelini yapmışsın canım bizimkiler bilseydi ben de öyle yapardımBen de öyle yapmıştım temizliğimi yaptım , yemeğimi yaptım . İki gündür annemdeyim . Bugün döneceğim . Pek bir şey yaptırmıyorlar .
Ben de söylemek istemiyordum ama bir buçuk ay önce laparoskopi ve histeroskopi oldum, o zaman mecburen annemlere söyledim. Daha öncesinde yaşadığım düştükleri eşim ve bir yakın arkadaşım hariç kimseye söylememiştim. Laparoskopi öncesi doktor geçmişi not alırken annem öğrendi. Sonra sen benden saklıyorsun diye her kontrole geldi benimle mecburen söyledimaslında destek iyi oluyor yorma kendini
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım sonuçta anne adayının sen mutluluğun ve rahatsın önemliAnnem uzakta kayınvalideye söylesem tüm sülaleyi bana toplat hiç yatamam. En güzeli söylememek
Kendi annemler biliyor sadece . Eşim söyleme taraftarıydı aslında . Allah razı olsun iyi oldu dikkat ettilerEn güzelini yapmışsın canım bizimkiler bilseydi ben de öyle yapardım
Aynen canımKendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım sonuçta anne adayının sen mutluluğun ve rahatsın önemli
Allah razı olsun canım her anne bakmıyor. Zaten çoğu insan sadece çocuk sahibi olamamAmızın dedikodusunu yapmak için öğrenmeye çalışıyor. Kimse bizim üzüntümüz de değilKendi annemler biliyor sadece . Eşim söyleme taraftarıydı aslında . Allah razı olsun iyi oldu dikkat ettiler
Bugüne kadar heyecanlıydım bugün korkuyorum. Rahim filmiyle aynı şekilde yapılıyor ya benim filmim çok zor geçti.Umutumut82 M Minikbirmucizemeselesi kızlaaar heyecanlı mısınız ben cok heyecanlıyım çatlatma iğnelerini ne zaman vurdunuz?
Umutumut82 M Minikbirmucizemeselesi kızlaaar heyecanlı mısınız ben cok heyecanlıyım çatlatma iğnelerini ne zaman vurdunuz?
Korkma canım, Allah yardımcımız olsun.Bugüne kadar heyecanlıydım bugün korkuyorum. Rahim filmiyle aynı şekilde yapılıyor ya benim filmim çok zor geçti.
Aminnn canım evet kimileri dedikodu yapmak icin geliyor . Allah bilsin artıkAllah razı olsun canım her anne bakmıyor. Zaten çoğu insan sadece çocuk sahibi olamamAmızın dedikodusunu yapmak için öğrenmeye çalışıyor. Kimse bizim üzüntümüz de değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?