Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Z Zecmel nasıl gidiyor canım,var mı bı değişiklik? Benim progestan fitilden dolayı galiba sırtım ağrıyor
Progestana başladım kafam leyla gibi oldu çok fena iştahım var göğüs ağrısı var şimdilik böle ama geçer büyük ihtimalle sen nasılsın

Progestana başladım kafam leyla gibi oldu çok fena iştahım var göğüs ağrısı var şimdilik böle ama geçer büyük ihtimalle sen nasılsın
Progestani fitil olarak kullanırsan yan etkileri azalır. Bende göğüs ağrısı da var bugün fark ettim damarlasma olmuş azıcık.

Ben persembe günü bütün temizliğimi yaptım cuma günü aşılama yaptırdım
Bugüne kadar heyecanlıydım bugün korkuyorum. Rahim filmiyle aynı şekilde yapılıyor ya benim filmim çok zor geçti.
2 kere rahim filmi çektirmiş birisi olarak kesinlikle rahim filmi gibi değil daha çok smear gibiydi benim aşılamam

Ben persembe günü bütün temizliğimi yaptım cuma günü aşılama yaptırdım

2 kere rahim filmi çektirmiş birisi olarak kesinlikle rahim filmi gibi değil daha çok smear gibiydi benim aşılamam
İnşallah benim içinde rahat geçer. Tek korkum hortum gibi bişey yani katater takıyorlar ya spermi göndermek için benim için o çok acılı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…