- Konu Sahibi yavru kartal
-
Zecmel ben kaçırmışım canım senin gününü geçtiğimiz perşembe mi oldun?Büyük ihtimalle 5 6 kasım gibi regl tarihini bekliyorum bende
Perşembe aşılamam yapıldı canımZecmel ben kaçırmışım canım senin gününü geçtiğimiz perşembe mi oldun?
Progestani fitil olarak kullanırsan yan etkileri azalır. Bende göğüs ağrısı da var bugün fark ettim damarlasma olmuş azıcık.Progestana başladım kafam leyla gibi olduçok fena iştahım var göğüs ağrısı var şimdilik böle ama geçer büyük ihtimalle sen nasılsın
Jel mi kullanıyorsun canim ayrıca hapını mi ? Benim de var biraz Cuma günü oldum ben deProgestana başladım kafam leyla gibi olduçok fena iştahım var göğüs ağrısı var şimdilik böle ama geçer büyük ihtimalle sen nasılsın
Amin canım sen nasılsınKorkma canım, Allah yardımcımız olsun.
Umutumut82 M Minikbirmucizemeselesi kızlaaar heyecanlı mısınız ben cok heyecanlıyım çatlatma iğnelerini ne zaman vurdunuz?
Progestani fitil olarak kullanırsan yan etkileri azalır. Bende göğüs ağrısı da var bugün fark ettim damarlasma olmuş azıcık.
Ya fitil olarak kullanamıyorum malesef çok tahriş yaptıJel mi kullanıyorsun canim ayrıca hapını mi ? Benim de var biraz Cuma günü oldum ben de
ben progestan kullanmiyorum ama gogus hassasiyeti bendede var yumurtlama zamanin ignedenni acabaProgestana başladım kafam leyla gibi olduçok fena iştahım var göğüs ağrısı var şimdilik böle ama geçer büyük ihtimalle sen nasılsın
Aynen iğnelerdendir zaten progestana bugün başladım ama göğüs hassasiyeti aşılama gününden beri varben progestan kullanmiyorum ama gogus hassasiyeti bendede var yumurtlama zamanin ignedenni acaba
heyecanla yarını beklıyorumAmin canım sen nasılsın
Devlet bi kötü yanı aynı dr olmuyor her seferinde ve hastaya bilgi verme gibi bi dertleri yok Hastaya robot muamelesi yapıolarCanim bu tedavinin devleti özeli yok. Doktora bagli. Benim imkanim olsa devlete giderdim.
Ben persembe günü bütün temizliğimi yaptım cuma günü aşılama yaptırdımKızlar aşılamaya gitmeden evde hazırlık yaptınız mı? Ben dün çamaşır ütü yemek yaptım. Bugün sil süpür yapcam. Bir kaç gün sofrayı eşime hazırlatacam. elimizi ileri ve yukarı uzatmak kasıkları çalıştırıyor. Kardeşime doktor uzanma düşük tehliken var. Bebeğin tutunsun demişti
2 kere rahim filmi çektirmiş birisi olarak kesinlikle rahim filmi gibi değil daha çok smear gibiydi benim aşılamamBugüne kadar heyecanlıydım bugün korkuyorum. Rahim filmiyle aynı şekilde yapılıyor ya benim filmim çok zor geçti.
Ben 6 gün kullandım 7. Gün çatlatma vurundum 9. Gün aşılama oldu ama herkeste farklı olabilir galiba yumurtanın buyume durumuna baglıKızlar iğnelerden kaç gün sonra aşılama oluyor ortalama
İğneye reglin kaçıncı günü başlamıştınBen 6 gün kullandım 7. Gün çatlatma vurundum 9. Gün aşılama oldu ama herkeste farklı olabilir galiba yumurtanın buyume durumuna baglı
Ben de bi duş aldım. İyi geldi.yarın götüreceklerimi ayarladımheyecanla yarını beklıyorum
İnşallah benim içinde rahat geçer. Tek korkum hortum gibi bişey yani katater takıyorlar ya spermi göndermek için benim için o çok acılı oluyorBen persembe günü bütün temizliğimi yaptım cuma günü aşılama yaptırdım
2 kere rahim filmi çektirmiş birisi olarak kesinlikle rahim filmi gibi değil daha çok smear gibiydi benim aşılamam
Kızlar iğnelerden kaç gün sonra aşılama oluyor ortalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?