Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bana dua edin inşallah kolay geçsin ve bebişim baba tutunsun. Hamile kalayım evladımı kucağıma almak büyütmek nasip olsun inşallah. Şimdi hastanedeyim
Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin kendıni sıkma korkma kolay bişey heöen bitio bende korkmustum ama korkacak bişey yokmuş

Kizlar simdi doktora muayene oldum asilama oncesi yumurtam 18.5 mm den 22mm e cikmis ama catlamamis.1 tane daha igne verdi ama yinede asilama yapacak .pek umut yok yani.gecen ayda 2 igneye ragmen catlamamisti.

Kizlar simdi doktora muayene oldum asilama oncesi yumurtam 18.5 mm den 22mm e cikmis ama catlamamis.1 tane daha igne verdi ama yinede asilama yapacak .pek umut yok yani.gecen ayda 2 igneye ragmen catlamamisti.
Eylüldeki formda biri vardı aynı şekilde olan ama hamile kalmıştı rahat ol inşallah olur hayirlisiyla

Kızlar merhaba. Bugün gittim kontrole 2 solda 1 sağda yumurtam oluşmuş. Sağdaki 14mm soldakiler 12 ve 11mm. Letuyu bırakmamı söyledi doktor zaten c.tesi kesmiştim 5 gün kullandım. Yumurtalarımın iyi olduğunu söyledi fakat 11mm olanı durdurmamız gerekiyor dedi. Yarından itibaren fostimon kullanacağım ve çarşamba kontrolüm var yine. 2 yumurta bizim için yeterli 3 ve üzeri olursa aşılamayı yapmayabiliyoruz dedi. Henüz gün vs. Birşey söylemediler.

Selam herkese.. Hepinizin tedavisi hayırla sonuçlansin inşallah kızlar yeni üyeyim dün akşam 8 gibi regl geldi aşılamaya basliyacagiz e tabi akşam gelince kararsız kaldım o günü sayıyor muyuz falan salı günü gitmem uygun mu yoksa Çarşamba mi olsun ?

Kızlar şimdi doktordan çıktım hemen size yazıyorum ailelerimiz bile bilmiyor çünkü. Doktorum benim yumurtalara bakmadı tekrar bakmıyoruz dedi. Aşılama için önce örnek verdik 9 da 10:25 te de işlemi yaptı hiç acımadı. Yarım saat yattım sonra hadi güle güle. Çok heyecanlıyım eve gidip dinlenicem. 30 kasımda test yaptırabilirsin dedi. Nasıl beklicez bilmiyorum. Allahım yardım etsin bana da tüm isteyenlere de inşallah.

Nırmalde yumurtan büyüyor ama catlamıyor mu

Evet canim gecen ayda 3 yumurtam oldu cok kaliteli 2 tane igne oldum catlamadilar.oncesindede 5 kez klomen kullandim catlama ignedi oldum demekki o tedavilerde bosunaymis.aptal gibi her ay gün saydim

Hayirli olsun canim bende bekliyorum hala 15 20 dakikaya verecekler. Benim asilama oncesi bakildi catlamamis yumurta .asilama sonrasi 1 tane daha catlatma ignesi yapilacak. Ama o da bu saatten sonra ise yararmi bilmiyorum. Bu aydan hayir yok yani. Önümüzdeki ay tüp bebek dedi ama maddi olarak karsilayamayiz

Senin kac yumurtan vardi canim.keske oncesinde baktirsaydin. Israr edince bakiyorlar

Canim aksam regli olunca benim doktorum ogunu saymiyor. Zaten ilaclara 2 3 veya 4. gunde basliyorlar.hormon testleride en iyi 3.gunde sonuc veriyor.hemde 3.gunde artik regli tamamen sökulüp rahim duvar incelmis oluyor.3 yildir gidip gelen biri olarak senin yerinde olsam yarin giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…