- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 103
- 38
- Konu Sahibi yavru kartal
-
4.gün basladımİğneye reglin kaçıncı günü başlamıştın
Bana takmadılar galiba konusurken dr serviks acıksa takmuyoruz dedi ama anlamadım acıkcasıİnşallah benim içinde rahat geçer. Tek korkum hortum gibi bişey yani katater takıyorlar ya spermi göndermek için benim için o çok acılı oluyor
Doktorum bana bir şey demedi.Kızlar bişey sormak istiyorum aşılama ya giderken yanımızda götürmemiz gereken birşey olıyormu?
Bende yarın son kontrole gidicem tekrar sorucam ama merak ettim saol canımDoktorum bana bir şey demedi.
Bana jel getir dediler.Bende yarın son kontrole gidicem tekrar sorucam ama merak ettim saol canım
Kızlar bana dua edin inşallah kolay geçsin ve bebişim baba tutunsun. Hamile kalayım evladımı kucağıma almak büyütmek nasip olsun inşallah. Şimdi hastanedeyim
Eylüldeki formda biri vardı aynı şekilde olan ama hamile kalmıştı rahat ol inşallah olur hayirlisiylaKizlar simdi doktora muayene oldum asilama oncesi yumurtam 18.5 mm den 22mm e cikmis ama catlamamis.1 tane daha igne verdi ama yinede asilama yapacak .pek umut yok yani.gecen ayda 2 igneye ragmen catlamamisti.
Eylüldeki formda biri vardı aynı şekilde olan ama hamile kalmıştı rahat ol inşallah olur hayirlisiyla
Nırmalde yumurtan büyüyor ama catlamıyor muKizlar simdi doktora muayene oldum asilama oncesi yumurtam 18.5 mm den 22mm e cikmis ama catlamamis.1 tane daha igne verdi ama yinede asilama yapacak .pek umut yok yani.gecen ayda 2 igneye ragmen catlamamisti.
Nırmalde yumurtan büyüyor ama catlamıyor mu
Kızlar şimdi doktordan çıktım hemen size yazıyorum ailelerimiz bile bilmiyor çünkü. Doktorum benim yumurtalara bakmadı tekrar bakmıyoruz dedi. Aşılama için önce örnek verdik 9 da 10:25 te de işlemi yaptı hiç acımadı. Yarım saat yattım sonra hadi güle güle. Çok heyecanlıyım eve gidip dinlenicem. 30 kasımda test yaptırabilirsin dedi. Nasıl beklicez bilmiyorum. Allahım yardım etsin bana da tüm isteyenlere de inşallah.
Kızlar şimdi doktordan çıktım hemen size yazıyorum ailelerimiz bile bilmiyor çünkü. Doktorum benim yumurtalara bakmadı tekrar bakmıyoruz dedi. Aşılama için önce örnek verdik 9 da 10:25 te de işlemi yaptı hiç acımadı. Yarım saat yattım sonra hadi güle güle. Çok heyecanlıyım eve gidip dinlenicem. 30 kasımda test yaptırabilirsin dedi. Nasıl beklicez bilmiyorum. Allahım yardım etsin bana da tüm isteyenlere de inşallah.
Selam herkese.. Hepinizin tedavisi hayırla sonuçlansin inşallah kızlar yeni üyeyim dün akşam 8 gibi regl geldi aşılamaya basliyacagiz e tabi akşam gelince kararsız kaldım o günü sayıyor muyuz falan salı günü gitmem uygun mu yoksa Çarşamba mi olsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?