- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Kizlar saka gibi hala bekliyirum. Rapir verdiler sadece.esimin sonuclari cikti .sperm degerleri iyi ama dolleyecek yumurta yok. Allah im delircem.Eki Görüntüle 2555722
nasil yumurtan yok yokmu olmuslar anlamadim
Tamam canım çok teşekkür ederim cvbin için inşallah hepimiz pozitifi görürüzCanim aksam regli olunca benim doktorum ogunu saymiyor. Zaten ilaclara 2 3 veya 4. gunde basliyorlar.hormon testleride en iyi 3.gunde sonuc veriyor.hemde 3.gunde artik regli tamamen sökulüp rahim duvar incelmis oluyor.3 yildir gidip gelen biri olarak senin yerinde olsam yarin giderim.
Ekledim canım
Yumurtalara bakmıyorum ben aşılama öncesi diyor; zarar verebilir filan deyince ben de ısrar etmedim.Senin kac yumurtan vardi canim.keske oncesinde baktirsaydin. Israr edince bakiyorlar
ben de sağ tarafımda ağrı var şuan dinleniyorum, bir de az lekelenme olmuş, sende de var mı?Kızlar çok şükür iyi geçti. Şuan sadece karın ağrım var. Sizdede karın ağrısı oldu mu?
Tek kasık ağrım oldu. Başka bişey gelmedi . Eve geldim yemek yedim yattım. İnşallah pozitif olur. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.testi ne zaman yap dedi doktorben de sağ tarafımda ağrı var şuan dinleniyorum, bir de az lekelenme olmuş, sende de var mı?
30 kasımda test yaptırabilirsin dedi.Tek kasık ağrım oldu. Başka bişey gelmedi . Eve geldim yemek yedim yattım. İnşallah pozitif olur. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.testi ne zaman yap dedi doktor
Yumurtalara bakmıyorum ben aşılama öncesi diyor; zarar verebilir filan deyince ben de ısrar etmedim.
3 tane demişti son kontrolde. Benim doktorum hiç detay vermiyor çok temkinli gidiyor sen cok heyecanlısın diyor bana hep.
Kasiklarda dolgunluk ve agri oluyor canim .Kızlar çok şükür iyi geçti. Şuan sadece karın ağrım var. Sizdede karın ağrısı oldu mu?
Kızlar çok şükür iyi geçti. Şuan sadece karın ağrım var. Sizdede karın ağrısı oldu mu?
Yumurtalara bakmıyorum ben aşılama öncesi diyor; zarar verebilir filan deyince ben de ısrar etmedim.
3 tane demişti son kontrolde. Benim doktorum hiç detay vermiyor çok temkinli gidiyor sen cok heyecanlısın diyor bana hep.
Benim doktorda öyle canım napcan sen der gibiydi bana bir tane yeterli dedi hayırlısıYumurtalara bakmıyorum ben aşılama öncesi diyor; zarar verebilir filan deyince ben de ısrar etmedim.
Her doktor ayri tabi kuzum . Sen stres yapma kasma kendiniBen cok kastim kendimi baya acidi. Ben zaten alttan muayene oluncada canim aciyor.simdi kasik agrim var. 20dakika başasagi yatirdilar. 1hafta gun asiri iliski verdi. Biraz lekelenme olabilir dedi.simdi catlatma ignemi oldum. Yarin ve persembe gunünu degerlendiricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?