Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar saka gibi hala bekliyirum. Rapir verdiler sadece.esimin sonuclari cikti .sperm degerleri iyi ama dolleyecek yumurta yok. Allah im delircem.

nasil yumurtan yok yokmu olmuslar anlamadim

Canim cuma gunu 18.5 luk tek yumurtam vardi catlama ignesi oldun cumartesi gecesi.bugun asilama icin geldim catlamamis 22.5mm olmus.ikinci igneyi yazdi ama pek umut yok gibi gecen ayda 2 tane vuruldum kist oldu . Tabi bur umut 2.8gne catlatir diye biraz once asilamada oldum. Sacma bir durum oldu yani. Catlamamis yumurtaya asilama oldu.

Tamam canım çok teşekkür ederim cvbin için inşallah hepimiz pozitifi görürüz

Senin kac yumurtan vardi canim.keske oncesinde baktirsaydin. Israr edince bakiyorlar
Yumurtalara bakmıyorum ben aşılama öncesi diyor; zarar verebilir filan deyince ben de ısrar etmedim.
3 tane demişti son kontrolde. Benim doktorum hiç detay vermiyor çok temkinli gidiyor sen cok heyecanlısın diyor bana hep.

ben de sağ tarafımda ağrı var şuan dinleniyorum, bir de az lekelenme olmuş, sende de var mı?
Tek kasık ağrım oldu. Başka bişey gelmedi . Eve geldim yemek yedim yattım. İnşallah pozitif olur. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.testi ne zaman yap dedi doktor

3 taneyse illaki biri catlar canim icini ferah tut. Ama tek yumurta olunca zaten ihtimal az oyuzden kontrol herzaman iyi.mesela ilk asilamamda 2 tane vardi yumurtam 1 tanesi catladi tuttu digeri kist oldu. Dua etmekten baska caremiz yok

Simdi 1 tane daha catlama ignesi oldum. Once asilama sonra catlama ignesi olmus oldu. Yarin sabahi degerlendiricem. Ne olur ne olmaz diye

Kızlar çok şükür iyi geçti. Şuan sadece karın ağrım var. Sizdede karın ağrısı oldu mu?

Ben cok kastim kendimi baya acidi. Ben zaten alttan muayene oluncada canim aciyor.simdi kasik agrim var. 20dakika başasagi yatirdilar. 1hafta gun asiri iliski verdi. Biraz lekelenme olabilir dedi.simdi catlatma ignemi oldum. Yarin ve persembe gunünu degerlendiricem.

Benim doktorda öyle canım napcan sen der gibiydi bana bir tane yeterli dedi hayırlısı

Her doktor ayri tabi kuzum . Sen stres yapma kasma kendini

Kizlar size ilisku verdimi doktor. Bazi yerde iyi degil yasak yaziyor bazi yerdede gebelik sansini arttirir diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…