Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KIZLAR BU BENIM 1. ASILAMADI GUN GUN YAZMISTIM NELER OLDUGUNU BELKI YARDIMCI OLUR SIZE .. BI DE BENIM CANIM COK TUZLU SEYLER CEKIYORDU ASILAMA YAPTIGIM GUNDEN BIR KAC GUN SONRA .. OZELLIKLE DOMATES TUZLAYIP YIYORDUM

17.EYLÜL. 2019❤
BUGUN ASILAMA TEDAVIMIN ILK GÜNÜ ILK IGNEMI OLDUM
❤18.EYLUL.2019❤
BUGUN ASILAMA TEDAVIMIN 2. GUNU 2.IGNEMI OLDUM
❤19.EYLUL.2019❤
BUGUN ASILAMA TEDAVIMIN 3. GUNU
SANIRIM BELIRTI YASAMAYA BASLIYORUM . SAG KASIGIMDA SIZLANMA SEKLINDE AGRI GIRIP CIKIYOR .
❤23.EYLÜL. 2019❤
BUGUN ASILAMA TEDAVIMIN 7. GUNU
DOKTORA GITTIK KONTROLLERW YUMURTAMIN BIRAZ DAHA GELISMELI LAZIM MI ONUN ICIN 2 GUN DAHA IGNE KULLANMAM GEREKTİĞİNİ SOYLEDI .
SADECD GOGUSLERIMIN ÜST BOLGESI AGRIYOR . :)
❤24.EYLÜL.2019❤
BUGUN ASILAMA TEDAVIMIN 8. GUNU
TEK KULLANIMLIK GONALF 450 75 DOZLUK ILACI KULLANDIM AMA ICINDEKI SIVI BIRAZ FAZLA GELDI BANA :) IGNE YAPAN HEMSIRENIN ELI COK AGIRDI ILK DEFA ACIDI . :))
❤25.EYLÜL.2019❤
BUGUN IGNELERIMIN SON GUNU GECE 11.00 DA CATLATMA IGNEM YAPILACAK
BUGUN SAĞ KASIGIMDA NEFES ALIRKEN PATLIYCAKMIS GIBI HISSEDIYORUM :) HAYIRLI OLSUN INSLLAH ❤
OTURURKEN ARA ARA BATMALAR OLUYOR .
❤ 26.EYLÜL.2019❤
BUGUN HERHANGI BISEY OLMADI . BOS GECTİ
❤27.EYLUL.2019❤
BUGUN SAAT 12:08 DE ASILAMAMI OLDUM HAYIRLISI ILE SAG KASIGIM AGRIYORDU SONRA GECTI SIMDI 15;15 DE SOL KASIGIM AGRIDI.
❤29.EYLUL.2019❤
BUGUN ASILAMA GUNUMUN 3. GUNU
BELIM AGRIMAYA BASLADI KARNIM SERTLESMEYE BASLADI BUGUN .
❤30,EYLÜL.2019❤
BUGUN ASILAMA GUNUMUN 4. GÜNÜ
LAVABOYA GIDEKEN SAG KASIGIMDA DEGISIK BIR AGRI GIRDI 3SN FALAN NEFESIMI TUTTUM GECMESI ICIN .
❤01.EKIM2019❤
BUGUN ASILAMA GUNUMUN 5. GUNU
KASIKLARIMDA AGRI DEVAM EDIYORMUS DAHA :))
GOGUSLERIMIN YANLARI AGRIMAYA BASLADI .
❤05.EKIM.2019❤
BUGUN ASILAMAMIN 9. GÜNÜ
BELIME FENA BIR AĞRI GIRDI .GECE DE KARIN AGRIM VARDI
❤07.EKIM.2019❤
BUGUN ASILAMA GUNUMUN 11. GUNU
BEL AGRIM HAFIFLEDI .AKINTIM ARTTI SU GIBI GELIYOR .MIDEMDE DEGISIK BI EKSILIK VAR . GOGUSLERIM AGIRLASTI VE AĞRIYOR . (Bugun kan verdim dayanamadim ) ve sonuc 2.71 cikti
❤08.EKIM.2019❤
BUGUN ASILAMA GUNUMUN 12. GUNU
Hicbirsey yok
❤09.EKIM.2019❤
BUGUN ASILAMA GUNUMUN 13. GUNU
VE BEKLENEN REGL GELDI
ONCE KAHVERENGI 1-2 SAAT SONRA KIRMIZYA DÖNDÜ
ASILAMA MACERAM BURDA BITERR ..

Yap gitsin belki o zMan da catlamayan yumurtan çatlamıştır o zamanki sperm ile dollenir belli olmaz ki
Öyle dediler bir de elime kagit verdiler ya eşim yanaşmıyor Allahtan geçen haftayı değerlendirmişiz dedi böyle olacağını bilseydim zaten her gün değerlendirirdim İnşallahhh güzel haberler alırız sonucumuz güzel olsun

Olan onlara oluyor yazik insallah guzel sonuclar aliriz korkuyor onlarda ya napsinlar adamlar tutsunda yeter ki yanasmasalarda olur

Kuzum insallah bu sefer sonu iyi olur

Kızlar aşılamanın olduğu günü sayarsam bugün 7. Gün ara ara kasıklarda kısa süreli ağrılar oluyor. Progestan hapından dolayı baş dönmeleri oluyor. Crinone dan dolayı da bağırsaklarım biraz sıkıntı çekiyor. Her akşamüstü tam bu saatte uyku basıyor. Gündüz hiç uyumayan ben yarım saat 45 dk uyku ihtiyacı duyuyorum ilaçların yan etkileri olarak. Ağır kaldırmaya çalışıyorum. Başka hiç bir şey hissetmiyorum. Ama çok umutlanmak istiyorum inşallah hepimizin tutsun da bir daha böyle ilaçlarla uğraş ayalım

Insallahhhhh sonu mutlu sonla biter❤❤ilaçlardan dolayi cok gobisim cikti benim

Insallahhhhh sonu mutlu sonla biter❤❤ilaçlardan dolayi cok gobisim cikti benim
Benim de en son babam yüzün ay gibi oldu dedi ben de dolunay olsa gerek dedim ablama göre ödem yapıyormuş ilaçlar ama ben tam emin olamadım... İnşallah ödemdir yoksa biri beni durdursun çok kilo alıyorum faydalı olsun diye çerez, incir üzüm ne bulursam yiyorum

Ahahahaha koptum ilk yazdigina vallaha insallah odemdir gercekten 5 aylik gibi onden minicik bisey eskiden uzaninda yok olurdu dum duz olurdu gobis ilâçladan sonra uzaninda bile gobis kafam kadar

Ahahahaha koptum ilk yazdigina vallaha insallah odemdir gercekten 5 aylik gibi onden minicik bisey eskiden uzaninda yok olurdu dum duz olurdu gobis ilâçladan sonra uzaninda bile gobis kafam kadar
Onu bir iki haftaya anlarız sanırım bebiş olursa mide bulantısından biraz kilo verirsiniz diyorlar. Bebiş olsun da ben yuvarlanmaya razıyım bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…