- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Ben deee artik okuz gibi yiyip emzirirken zayifladddiiimm demek istiyorumOnu bir iki haftaya anlarız sanırımbebiş olursa mide bulantısından biraz kilo verirsiniz diyorlar. Bebiş olsun da ben yuvarlanmaya razıyım bir süre
İnşallahBen deee artik okuz gibi yiyip emzirirken zayifladddiiimm demek istiyorum
Bana 15 gün sonra jel bitince gel bakalım dedi30 kasımda test yaptırabilirsin dedi.
Ebenin alinden tutunca hiç korkmadım. Kendi doktorum yoktu. Başka bi doktor yaptı çok iyi ve şefkatliydi hiçcanımı acıtmadı. Bana gece hergün jel kullan dedi. Ağır iş yapma dediBen cok kastim kendimi baya acidi. Ben zaten alttan muayene oluncada canim aciyor.simdi kasik agrim var. 20dakika başasagi yatirdilar. 1hafta gun asiri iliski verdi. Biraz lekelenme olabilir dedi.simdi catlatma ignemi oldum. Yarin ve persembe gunünu degerlendiricem.
Ebenin alinden tutunca hiç korkmadım. Kendi doktorum yoktu. Başka bi doktor yaptı çok iyi ve şefkatliydi hiçcanımı acıtmadı. Bana gece hergün jel kullan dedi. Ağır iş yapma dedi
Bana 15 gün sonra jel bitince gel bakalım dedi
Bunun aynısı bende de olmaya başladı bugün ama az az. Aşılamanın 4. Günü bugunBenim karnimin alt kisimlarinda agri var ozelliklede ayaga kalkinca oluyor.
Regli günleri agrisi gibi.
Benden bı şey gelmedi bı saat uzandım. Doktorum en yakın yere gönderdi ultrason laKızlar böle kalktığınızda bise gelmedi dimi benden bi akıntı birazda kan geldi hatta enjekte ettikleri sperm geri geldi sandim ama sekreter bise yok normal dedi bende de iki yumurta gelişmişti inşallah biri bari tutsa yaa
Bende çok az kasık batmalari oluyo göğüs hassasiyeti hala var gaz sorunu bugün geçti sonunda bide çok midem yaniyoBunun aynısı bende de olmaya başladı bugün ama az az. Aşılamanın 4. Günü bugun
Bunun aynısı bende de olmaya başladı bugün ama az az. Aşılamanın 4. Günü bugun
Benim de çok ağrıyor ama regl gibi değil daha değişikBenim karnimin alt kisimlarinda agri var ozelliklede ayaga kalkinca oluyor.
Regli günleri agrisi gibi.
İnşallah öyledirCanim tutan asilamanin 4.gunden sonra agri batma olmustu bu iyibirsey.
Senin kaçıncı günü?Benim de çok ağrıyor ama regl gibi değil daha değişik
Kızlar böle kalktığınızda bise gelmedi dimi benden bi akıntı birazda kan geldi hatta enjekte ettikleri sperm geri geldi sandim ama sekreter bise yok normal dedi bende de iki yumurta gelişmişti inşallah biri bari tutsa yaa
Senin kaçıncı günü?
Hayırlısı yaa çok umutlanamıyorum bide o gelen sıvıya kafam çok takıldı sonradan ilkinde olmamıştı beklemedeyim yine deCanım 6 saat oldu benden bişey gelmedi. Ama korkma bazen rahim ağzında ufak kanama olurmuş gebeliğe engel değilmiş
Benim de çok ağrıyor ama regl gibi değil daha değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?