Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ebenin alinden tutunca hiç korkmadım. Kendi doktorum yoktu. Başka bi doktor yaptı çok iyi ve şefkatliydi hiçcanımı acıtmadı. Bana gece hergün jel kullan dedi. Ağır iş yapma dedi

Ebenin alinden tutunca hiç korkmadım. Kendi doktorum yoktu. Başka bi doktor yaptı çok iyi ve şefkatliydi hiçcanımı acıtmadı. Bana gece hergün jel kullan dedi. Ağır iş yapma dedi

Benim karnimin alt kisimlarinda agri var ozelliklede ayaga kalkinca oluyor.
Regli günleri agrisi gibi.

Kızlar böle kalktığınızda bise gelmedi dimi benden bi akıntı birazda kan geldi hatta enjekte ettikleri sperm geri geldi sandim ama sekreter bise yok normal dedi bende de iki yumurta gelişmişti inşallah biri bari tutsa yaa

Benden bı şey gelmedi bı saat uzandım. Doktorum en yakın yere gönderdi ultrason la

Bunun aynısı bende de olmaya başladı bugün ama az az. Aşılamanın 4. Günü bugun
Bende çok az kasık batmalari oluyo göğüs hassasiyeti hala var gaz sorunu bugün geçti sonunda bide çok midem yaniyo

Canım 6 saat oldu benden bişey gelmedi. Ama korkma bazen rahim ağzında ufak kanama olurmuş gebeliğe engel değilmiş

Canım 6 saat oldu benden bişey gelmedi. Ama korkma bazen rahim ağzında ufak kanama olurmuş gebeliğe engel değilmiş
Hayırlısı yaa çok umutlanamıyorum bide o gelen sıvıya kafam çok takıldı sonradan ilkinde olmamıştı beklemedeyim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…