- Konu Sahibi yavru kartal
-
Hayırlı olsun canımBugün yapıldı canım
Yıkıyorlarmış ya belki odur ya da jel gelmiştirHayırlısı yaa çok umutlanamıyorum bide o gelen sıvıya kafam çok takıldı sonradan ilkinde olmamıştı beklemedeyim yine de
Canım büyüdüğü için ağrıyor . Benim 4.-5.gün ağrımaya başladı büyümüşBugün iğnenin 5. Günü ama şiddetli yumurtlama ağrım var inşallah kendiliğinden çatlamaz daha yarın ilk kontrol günüm aşılama ne zaman yapılacak o bile belli değil
Kızlar böle kalktığınızda bise gelmedi dimi benden bi akıntı birazda kan geldi hatta enjekte ettikleri sperm geri geldi sandim ama sekreter bise yok normal dedi bende de iki yumurta gelişmişti inşallah biri bari tutsa yaa
Sanki gazla karisik bir agri benimki insallah cektigimiz aciya deger.bu arada az miktarda kahverengi lekelenmen oluyor.
Hayırlı olsun canım
Kizlar eslerinizin sperm degerlerini ogrendinizmi. Yani hizli haraketli oranini
Kadında ole bise dedi normal dedi. Sperm sonucunu dosyaya koymuşlardı bana vermediler ama ben hemen fotosunu çektim. Aslında ben çok canım acıdı diye ikinciyi spontan olsun istedim simdiyebkadar hiç bir doktor morfolojiyi sorun yapmiyodu doktor bu sefer morfoloji %1 Çok az senin için aşılama daha sağlıklı dediYıkıyorlarmış ya belki odur ya da jel gelmiştir
Evet canım bizim mikroçip ile ayiklamadan sonra ileri hızlı%23 tü.tplam hareket %70 idi.Kizlar eslerinizin sperm degerlerini ogrendinizmi. Yani hizli haraketli oranini
Bugün hastane de tek aşılama ben oldum. Çok rahattı herkes. Dosya ebenin elinde gördüm ama içini hiç görmedimKadında ole bise dedi normal dedi. Sperm sonucunu dosyaya koymuşlardı bana vermediler ama ben hemen fotosunu çektim. Aslında ben çok canım acıdı diye ikinciyi spontan olsun istedim simdiyebkadar hiç bir doktor morfolojiyi sorun yapmiyodu doktor bu sefer morfoloji %1 Çok az senin için aşılama daha sağlıklı dedi
Z Zecmel sizin nasıldı sperm sonuçları?Kadında ole bise dedi normal dedi. Sperm sonucunu dosyaya koymuşlardı bana vermediler ama ben hemen fotosunu çektim. Aslında ben çok canım acıdı diye ikinciyi spontan olsun istedim simdiyebkadar hiç bir doktor morfolojiyi sorun yapmiyodu doktor bu sefer morfoloji %1 Çok az senin için aşılama daha sağlıklı dedi
Evet canım bizim mikroçip ile ayiklamadan sonra ileri hızlı%23 tü.tplam hareket %70 idi.
Toplam gönderilen sayı 89 milyon yazıyordu. Esimde de morfoloji ve ileri hız problemi var bende de pko var yumurtam ilaçsız oluşmuyor maalesef adet düzensizliği..Sayı kaçtı. Eşinde mi sorun vardı
Bugün hastane de tek aşılama ben oldum. Çok rahattı herkes. Dosya ebenin elinde gördüm ama içini hiç görmedim
146 milyonda sağlıklı olan 11 milyon bide varya o kadar bal fındık fıstık karışımı yedirdim eşime ama cıks pek ise yaramadı
Allah nasip edecekse bı tane yeter146 milyonda sağlıklı olan 11 milyon bide varya o kadar bal fındık fıstık karışımı yedirdim eşime ama cıks pek ise yaramadı
Pko artık çok önemli değil gibi geliyor canım bi tanıdığım ilk ay hamile kaldı. 89 milyon çok iyi kaç gün perhiz verdilerToplam gönderilen sayı 89 milyon yazıyordu. Esimde de morfoloji ve ileri hız problemi var bende de pko var yumurtam ilaçsız oluşmuyor maalesef adet düzensizliği..
Aynen öyle yaa Inşallah bitanesi yada iki tanesi atağa geçerde bizi mutlu ederAllah nasip edecekse bı tane yeter
Çok iyi canım o kadar sağlıklı varsa inşallah tutar146 milyonda sağlıklı olan 11 milyon bide varya o kadar bal fındık fıstık karışımı yedirdim eşime ama cıks pek ise yaramadı
Bizim çatlatma iğnesi öncesi birliktelik oldu yani salı gece. Perşembe 11 de aşılama yapıldı. Yani 2,5 günPko artık çok önemli değil gibi geliyor canım bi tanıdığım ilk ay hamile kaldı. 89 milyon çok iyi kaç gün perhiz verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?