Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende olmuştu. Doktor hafif kanaman da olabilir demisti . Normalmis boyle olmasi

Kızlar 9 kere kimyasal gebelik geçirdim sekizi kesin kanda bakıldı 1 tanesi artık kan vermekten damarlarım acıdı diye baktirmadim nasılsa dusuyo diye. Ama hangi doktora gittiysek illa direk tüp bebek hiç bi mudahele yok git beta değerim artsın ole gel falan diyolar ama kanamayla dusuyo anında artamiyoki. çok şükür aşılama yapan doktor da dedi olduğunu anladığım anda progestan iğne falan vercek iste Ama planlı bi şekilde hamile kalamıyorum. Ise yarayacakmi onu da bilmiyorum ama en azindan deneyecek biseler

İnşallah öyledir kendimi çok umutlandırmak istemiyorum. Ama mikroçip yöntemi ile yapılınca az da olsa umudum var. İnşallah hayırlısıyla olur

Mikrocip yontemide mi var. Acaba benimki ne yontemiydi hicsirmadim.sadece yikadik dediler. %52 ileri hizli %28 yavas mis.

Sen en azindan kalabiliyorsun ben hic hamile kalamadim kalmadim . Saglikla tutunsun insallah

Mikrocip yontemide mi var. Acaba benimki ne yontemiydi hicsirmadim.sadece yikadik dediler. %52 ileri hizli %28 yavas mis.
Senin değerler de iyi maşallah. Mikroçip ile en sağlıklı spermi seçiyorlar gebelik şansını arttırmış oluyorlar. Bakalım nasip artık.. bu son aşılama denemem olacak büyük ihtimalle. Olmazsa bı sure ara verip tüp Bebek düşünecem. Çünkü 3 kez oldu aşılama

Sen en azindan kalabiliyorsun ben hic hamile kalamadim kalmadim . Saglikla tutunsun insallah
Yani ikiside zor tahmin edebiliyorum şimdi benimde olması zorlaştı rezervlerim çok azaldı Allah inşallah hepimize tartırsın bu duyguyu beklemek çok zor hem maddi hem manevi

Yani ikiside zor tahmin edebiliyorum şimdi benimde olması zorlaştı rezervlerim çok azaldı Allah inşallah hepimize tartırsın bu duyguyu beklemek çok zor hem maddi hem manevi
Oyle tabi orasi artik noluyor napcaz bilmiyorum

Hayırlısı yaa çok umutlanamıyorum bide o gelen sıvıya kafam çok takıldı sonradan ilkinde olmamıştı beklemedeyim yine de
Spermleri enjekte ettikten sonra bis sıvı daha enjekte etti bana. Kalkınca biraz sıvı gelmesi normalmiş o sebeple. Üstelik yeteri kadarı içeride kalmıştır hiç moralini bozma lütfen, moral çok önemli

Canım sperm DNA hasar testi ve pıhtılaşmaya baktırdınız mı genetik testler çok önemli

Canım sperm DNA hasar testi ve pıhtılaşmaya baktırdınız mı genetik testler çok önemli
Sperm da dna sina bakılmadı ama hem eşime hem bana genetik inceleme yapıldı temiz. Trombofili panelinde ne kadar test varsa hepsini yaptırdık temiz. Lupus testlerim de yapıldı temiz bağışıklık kısmı eksik biraz ama yine de doktor bana şuan sulandırıcı iğne başlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…