Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Spermleri enjekte ettikten sonra bis sıvı daha enjekte etti bana. Kalkınca biraz sıvı gelmesi normalmiş o sebeple. Üstelik yeteri kadarı içeride kalmıştır hiç moralini bozma lütfen, moral çok önemli
Inşallah yaa rahatladım inan baya normalmiş demekki kızlarda da olmuş

Canım bi de DNA hasar testi yaptırın o da sebep olabilir

Kizlar bende daha dus almadim kasiklarim agriyor sonucta sperm vucuda girdi yikansammi diye dusundum sabaha biraksam gunah olurmu.

Kizlar bende daha dus almadim kasiklarim agriyor sonucta sperm vucuda girdi yikansammi diye dusundum sabaha biraksam gunah olurmu.

Canım nette duş şart değil yazıyor ama ben emin olamadım. Olmazsa bu vakti normal abdestle kılayım diyorum. Gece ya da sabahta duş alayım diye düşünüyorum ama kararsızım. Diyanetin sayfasında bulamadım. Ebe bana ayakta ılık su kullanabilirsin dedi

Bence sen bilirsin bana bugün dus alma dediler ama icim rahat etmedi gec saatte dus aldim ama alma demislerdi sen nasil istiyosan ole yap ne desem yanlış olur

Spermleri enjekte ettikten sonra bis sıvı daha enjekte etti bana. Kalkınca biraz sıvı gelmesi normalmiş o sebeple. Üstelik yeteri kadarı içeride kalmıştır hiç moralini bozma lütfen, moral çok önemli
Canim spermlerden sonra enjekte edilen sıvı rahimden kadinin vücuduna bir neviyi sinyal gonderiyormus. Yani azbonce iliski oldu hamile kalmak icin hazirlan gibi bir sinyal. Doktorum bu sekilde acikladi.

Canim spermlerden sonra enjekte edilen sıvı rahimden kadinin vücuduna bir neviyi sinyal gonderiyormus. Yani azbonce iliski oldu hamile kalmak icin hazirlan gibi bir sinyal. Doktorum bu sekilde acikladi.

Bana hic oyle birsey yapmadi sadece benim götürdügüm tüpteki ornegi siringayla enjekte etti

Bana hic oyle birsey yapmadi sadece benim götürdügüm tüpteki ornegi siringayla enjekte etti
Vallahi benimde daha ilk asilamam. Sadece gorusme icin gittigimde bana detayli binsekilde aşamalardan bahsetti. Bu sıvı enjekte isinide o zaman soyledi. Benim asilama gunum yarin bellinolcak allahin izniyle

Kizlar simdi doktora muayene oldum asilama oncesi yumurtam 18.5 mm den 22mm e cikmis ama catlamamis.1 tane daha igne verdi ama yinede asilama yapacak .pek umut yok yani.gecen ayda 2 igneye ragmen catlamamisti.
acaba kacmm de catliyor benimde sagda 23mm solda 18.5mm vardi benimde catlama 0roblemim oldugundan 2tane igne arka arkaya vurdurdum ins. hayirlisiyla rabbim nasi0 eder ben bu ay normal deneyecegim.
20mm den sonra catlamazsa kist olmuyormu benimde kafam karisti 23mm dr sordum kistemi donusur diye catlatir igne onu dedi ama benimde pek umidim yok
Kızlar çok şükür iyi geçti. Şuan sadece karın ağrım var. Sizdede karın ağrısı oldu mu?
hadi bakalim hayirlisi olsun ins. arka arkaya guzel haberler veririz birbirimize bende bugun 13.30da 2tane cat. ignesi vurdurdum gun asiri ilisiki dedi bizede

Sen de aşılama oldun mu bugün canım. İnşallah hepimiz hamileyizdir. Rabbim evlat sevgisini nasip etsin

Canim ignedeki lh hizla buyutup catlatiyormus diye duymustum.23mm kotü degil.bence ikiside catlayabilir. Benim birgun arayla vuruldum keske bende ayni anda 2 igne kullansaydim. 23mm olan erken catlar 18.5 olanda 36saat sonra catlar sen 1 hafta gunasiri degerlendir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…