- Konu Sahibi yavru kartal
-
Inşallah yaa rahatladım inan baya normalmiş demekki kızlarda da olmuşSpermleri enjekte ettikten sonra bis sıvı daha enjekte etti bana. Kalkınca biraz sıvı gelmesi normalmiş o sebeple. Üstelik yeteri kadarı içeride kalmıştır hiç moralini bozma lütfen, moral çok önemli
Canım bi de DNA hasar testi yaptırın o da sebep olabilirSperm da dna sina bakılmadı ama hem eşime hem bana genetik inceleme yapıldı temiz. Trombofili panelinde ne kadar test varsa hepsini yaptırdık temiz. Lupus testlerim de yapıldı temiz bağışıklık kısmı eksik biraz ama yine de doktor bana şuan sulandırıcı iğne başlattı
Kuzum oturarak kıl benimde ilk gün çok agrım oldu yavaş yavaş kıldım
Bunu da yeni duydum geçen biri daha önermiştiCanım bi de DNA hasar testi yaptırın o da sebep olabilir
Şimdi değil biraz daha bekle istersen hafifleyecek agrı geç saatlerde o zaman al benceDuş alayım mı
Ben uzun süre hamile kalamıyınca araştırırken öğrendimBunu da yeni duydum geçen biri daha önermişti
Kizlar bende daha dus almadim kasiklarim agriyor sonucta sperm vucuda girdi yikansammi diye dusundum sabaha biraksam gunah olurmu.
Bence sen bilirsin bana bugün dus alma dediler ama icim rahat etmedi gec saatte dus aldim ama alma demislerdi sen nasil istiyosan ole yap ne desem yanlış olurKizlar bende daha dus almadim kasiklarim agriyor sonucta sperm vucuda girdi yikansammi diye dusundum sabaha biraksam gunah olurmu.
Bana ilk gün duş alma dedilerDuş alayım mı
Canim spermlerden sonra enjekte edilen sıvı rahimden kadinin vücuduna bir neviyi sinyal gonderiyormus. Yani azbonce iliski oldu hamile kalmak icin hazirlan gibi bir sinyal. Doktorum bu sekilde acikladi.Spermleri enjekte ettikten sonra bis sıvı daha enjekte etti bana. Kalkınca biraz sıvı gelmesi normalmiş o sebeple. Üstelik yeteri kadarı içeride kalmıştır hiç moralini bozma lütfen, moral çok önemli
Benim bugün reglin 7. Günü herşey çok hızlı ilerliyor kafam karıştı çokBu iğnelerde 12-13 den sonra ağrı yaptı bende canım 18 den sonra çatlıyor
Canim spermlerden sonra enjekte edilen sıvı rahimden kadinin vücuduna bir neviyi sinyal gonderiyormus. Yani azbonce iliski oldu hamile kalmak icin hazirlan gibi bir sinyal. Doktorum bu sekilde acikladi.
Vallahi benimde daha ilk asilamam. Sadece gorusme icin gittigimde bana detayli binsekilde aşamalardan bahsetti. Bu sıvı enjekte isinide o zaman soyledi. Benim asilama gunum yarin bellinolcak allahin izniyleBana hic oyle birsey yapmadi sadece benim götürdügüm tüpteki ornegi siringayla enjekte etti
Bu arada sen kendinmi goturdun sperm ornegini. Yani ordan alip yikama yapmiyorlarmi?Bana hic oyle birsey yapmadi sadece benim götürdügüm tüpteki ornegi siringayla enjekte etti
Canım ben de 10.günümde aşılama oldum . 3.gün iğneye başladım 7gün sonra hemen oldumBenim bugün reglin 7. Günü herşey çok hızlı ilerliyor kafam karıştı çok
acaba kacmm de catliyor benimde sagda 23mm solda 18.5mm vardi benimde catlama 0roblemim oldugundan 2tane igne arka arkaya vurdurdum ins. hayirlisiyla rabbim nasi0 eder ben bu ay normal deneyecegim.Kizlar simdi doktora muayene oldum asilama oncesi yumurtam 18.5 mm den 22mm e cikmis ama catlamamis.1 tane daha igne verdi ama yinede asilama yapacak .pek umut yok yani.gecen ayda 2 igneye ragmen catlamamisti.
20mm den sonra catlamazsa kist olmuyormu benimde kafam karisti 23mm dr sordum kistemi donusur diye catlatir igne onu dedi ama benimde pek umidim yokCanim cuma gunu 18.5 luk tek yumurtam vardi catlama ignesi oldun cumartesi gecesi.bugun asilama icin geldim catlamamis 22.5mm olmus.ikinci igneyi yazdi ama pek umut yok gibi gecen ayda 2 tane vuruldum kist oldu . Tabi bur umut 2.8gne catlatir diye biraz once asilamada oldum. Sacma bir durum oldu yani. Catlamamis yumurtaya asilama oldu.
hadi bakalim hayirlisi olsun ins. arka arkaya guzel haberler veririz birbirimize bende bugun 13.30da 2tane cat. ignesi vurdurdum gun asiri ilisiki dedi bizedeKızlar çok şükür iyi geçti. Şuan sadece karın ağrım var. Sizdede karın ağrısı oldu mu?
Çok iyi! Umarım benim vücudum almıştır o sinyaliCanim spermlerden sonra enjekte edilen sıvı rahimden kadinin vücuduna bir neviyi sinyal gonderiyormus. Yani azbonce iliski oldu hamile kalmak icin hazirlan gibi bir sinyal. Doktorum bu sekilde acikladi.
Sen de aşılama oldun mu bugün canım. İnşallah hepimiz hamileyizdir. Rabbim evlat sevgisini nasip etsinacaba kacmm de catliyor benimde sagda 23mm solda 18.5mm vardi benimde catlama 0roblemim oldugundan 2tane igne arka arkaya vurdurdum ins. hayirlisiyla rabbim nasi0 eder ben bu ay normal deneyecegim.
20mm den sonra catlamazsa kist olmuyormu benimde kafam karisti 23mm dr sordum kistemi donusur diye catlatir igne onu dedi ama benimde pek umidim yok
hadi bakalim hayirlisi olsun ins. arka arkaya guzel haberler veririz birbirimize bende bugun 13.30da 2tane cat. ignesi vurdurdum gun asiri ilisiki dedi bizede
acaba kacmm de catliyor benimde sagda 23mm solda 18.5mm vardi benimde catlama 0roblemim oldugundan 2tane igne arka arkaya vurdurdum ins. hayirlisiyla rabbim nasi0 eder ben bu ay normal deneyecegim.
20mm den sonra catlamazsa kist olmuyormu benimde kafam karisti 23mm dr sordum kistemi donusur diye catlatir igne onu dedi ama benimde pek umidim yok
hadi bakalim hayirlisi olsun ins. arka arkaya guzel haberler veririz birbirimize bende bugun 13.30da 2tane cat. ignesi vurdurdum gun asiri ilisiki dedi bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?