- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Bende de var canimBunun aynısı bende de olmaya başladı bugün ama az az. Aşılamanın 4. Günü bugun
Canım benim de lekelenmem oldu akıntıyla azHayırlısı yaa çok umutlanamıyorum bide o gelen sıvıya kafam çok takıldı sonradan ilkinde olmamıştı beklemedeyim yine de
Bana yıkandığı için dediler o gelebiliyormuşYıkıyorlarmış ya belki odur ya da jel gelmiştir
O çok iyi olmuş benim olduğum gün 11 işlem vardıBugün hastane de tek aşılama ben oldum. Çok rahattı herkes. Dosya ebenin elinde gördüm ama içini hiç görmedim
ins. canim catlarda kiste donusmez dr yarin oglen vur 6saat sonra iliski sonra 36 saat sonra dedi ama biz dunu degerlendirdigimiz icin bugun vurdum igneyi bu hafta ins. gun asiri olacak calismamizCanim ignedeki lh hizla buyutup catlatiyormus diye duymustum.23mm kotü degil.bence ikiside catlayabilir. Benim birgun arayla vuruldum keske bende ayni anda 2 igne kullansaydim. 23mm olan erken catlar 18.5 olanda 36saat sonra catlar sen 1 hafta gunasiri degerlendir bence
İlk gün duş almayın yazıyor genelde ama bana ayakta alabilirsiniz dedilerDuş alayım mı
Ben kıldım farzlarıİlk gün duş almayın yazıyor genelde ama bana ayakta alabilirsiniz dedilerKılıyor musunuz? Ben kılamadım Ama Meryem süresi dinliyorum.
Allah kabul etsin canimBen kıldım farzları
ins. canim catlarda kiste donusmez dr yarin oglen vur 6saat sonra iliski sonra 36 saat sonra dedi ama biz dunu degerlendirdigimiz icin bugun vurdum igneyi bu hafta ins. gun asiri olacak calismamiz
benimde belli olma tarihi sanirim 2aralik cat. ignesini vurdugum gunude sayarak 15.gunu 2araliga denk geliyor sizcede oyle degilnj
Evet çok rahattım ama kendi doktorum yoktu şansıma başka doktor yaptıO çok iyi olmuş benim olduğum gün 11 işlem vardı
İlk gün duş almayın yazıyor genelde ama bana ayakta alabilirsiniz dedilerKılıyor musunuz? Ben kılamadım Ama Meryem süresi dinliyorum.
Benim kendi doktorumdu da bana bi sana ilaç yazmış miydim dedi konuşmamız bu kadarEvet çok rahattım ama kendi doktorum yoktu şansıma başka doktor yaptı
Keşke tekrar sorsaydınBenim kendi doktorumdu da bana bi sana ilaç yazmış miydim dedi konuşmamız bu kadar
Kız onu dedi ve gittiKeşke tekrar sorsaydın
Aşılamadan sonrası için mi faydalı canım ?Kızlar bu arada siz de araştırmışsınızdır ama ben yine de söyleyeyim; beyaz üzüm, incir, kuruyemiş de faydalıymış diye okudum. Aklınızda bulunsun
Bebişlerin tutunması için ve gelişmesi için faydalı canım bunlarAşılamadan sonrası için mi faydalı canım ? ☺
Ananas almayı düşünüyorum, kabak çekirdeği , çiğ fındık , çiğ badem de iyiymiş sanırım yeni duydum ben de . İnşallahhh sağlıkla tutunmuşlardırBebişlerin tutunması için ve gelişmesi için faydalı canım bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?