- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Gidersen sor bakayımKız onu dedi ve gittiben de bir şey diyemedim
İki hafta sonra gelin dedi çok önemli bir şey olmadıkça .Gidersen sor bakayım
Yok canım, benim göbüşüm var zatenKarnım 5 aylık hamile gibi oldu iğnenin etkisi sanırım sizde de böyle etkisi oldu mu?
Yok canım, benim göbüşüm var zateninşallahhh bebiş da geliyordur . İğnenin etkisi ben de az kalmış gibi test yaptım .
aynen bendede cok sislik var tartiya cikmaya korkar oldum hamile kalsakta bari ustumuze kalmasa sislikler enazindan hamileyiz derizKarnım 5 aylık hamile gibi oldu iğnenin etkisi sanırım sizde de böyle etkisi oldu mu?
Ben de çok şiştim hiç memnun değilim bu durumdan ama bebişlerimiz için herşeyKarnım 5 aylık hamile gibi oldu iğnenin etkisi sanırım sizde de böyle etkisi oldu mu?
Bana da 15 gün sonra gel dediler. O zaman gideriz inşallah hamile kalalım da. Bu jeller çok şart değilmişİki hafta sonra gelin dedi çok önemli bir şey olmadıkça .
Karnım 5 aylık hamile gibi oldu iğnenin etkisi sanırım sizde de böyle etkisi oldu mu?
Hmmm verdiler kullanıyoruz inşallahhh faydasını de görürüz sağlıkla tutunurlarBana da 15 gün sonra gel dediler. O zaman gideriz inşallah hamile kalalım da. Bu jeller çok şart değilmiş
Aminnnnn canım tutunsunlar da gerisine dikkat ederiz. Rabbim daha fazla bekletmesin.Hmmm verdiler kullanıyoruz inşallahhh faydasını de görürüz sağlıkla tutunurlar
Çatlatma iğnesi değil canım yumurta geliştirici iğneler yaptı benimde göbüsüm var biraz ama bu kadar değildi bariz kocaman göbüş var
Aminnnn inşallahhh hissediyorum ben Rabbimin izniyle güzel haberler alacağız inşallahhhAminnnnn canım tutunsunlar da gerisine dikkat ederiz. Rabbim daha fazla bekletmesin.
Kendiniz de yapabilirsiniz acilde de yapıyorlar .Kızlar fostimona başlayacağım bugün hastaneden sağlık ocağında yaptırırsın diye kaşeli kağıt verdiler ama evin yakınındaki sağlık ocağında kaydım yok ve sordum yapamayacaklarını kayıtlı olan sağlık ocağına gitmem gerektiği söylendi. Acile vs. Gitsem yapmazlar mı ya da kendim mi yapsam bilemedim.
Sağlık ocaklarindakiler ruh hastası malesef hastanenin bunu sağlık ocağında yap dediği hiç biseyi yapmadılar. Gerçi hepsi aynı değil ama benim sağlık ocağı çok fena sigortam yattığı halde gidesim yok parayla özelde işlem yapiyorum genelde. O kadar düşük enerjileri varki sağlam girsen hasta çıkıyorsun sürekli bi umutsuzluk yayiyolar resmen. Hepsi aynı değil tabiki bi önceki sağlık ocağı ne kadar iyiydi anlatamamKızlar fostimona başlayacağım bugün hastaneden sağlık ocağında yaptırırsın diye kaşeli kağıt verdiler ama evin yakınındaki sağlık ocağında kaydım yok ve sordum yapamayacaklarını kayıtlı olan sağlık ocağına gitmem gerektiği söylendi. Acile vs. Gitsem yapmazlar mı ya da kendim mi yapsam bilemedim.
Aşı iğneleri oluyor ya küçük onlardan alıp yapayım olmazsa.Kendiniz de yapabilirsiniz acilde de yapıyorlar .
Doktorunuz nasıl öneride bulunduysa öyle yapın .Aşı iğneleri oluyor ya küçük onlardan alıp yapayım olmazsa.
Çok hafif canım yeni uyandım. Sadece bel ağrım çok . Bugün çok şükür iyiyim. Sizler nasılsınız n'aptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?