- Konu Sahibi yavru kartal
-
Ben işe geldim, dün olmadıgım için tabi arkamdan işler dönmüş yine. Sinir oldum sabah sabah. Ay sonuna yaklaştığımıza yoğunluk da var. Zaman hızlı geçer, mutlu haberleri bir an önce alırız diye sabrediyorum yoksa şu süreçte bir de işe gelmek zulüm gibi. Borcum olmasa bir dakika durmamÇok hafif canım yeni uyandım. Sadece bel ağrım çok . Bugün çok şükür iyiyim. Sizler nasılsınız n'aptınız
Olsun yaa zaman geciyo en azından ama ağır is yapmamaya çalışBen işe geldim, dün olmadıgım için tabi arkamdan işler dönmüş yine. Sinir oldum sabah sabah. Ay sonuna yaklaştığımıza yoğunluk da var. Zaman hızlı geçer, mutlu haberleri bir an önce alırız diye sabrediyorum yoksa şu süreçte bir de işe gelmek zulüm gibi. Borcum olmasa bir dakika durmam
Sinir olma takma daha çok sinir olurlarBen işe geldim, dün olmadıgım için tabi arkamdan işler dönmüş yine. Sinir oldum sabah sabah. Ay sonuna yaklaştığımıza yoğunluk da var. Zaman hızlı geçer, mutlu haberleri bir an önce alırız diye sabrediyorum yoksa şu süreçte bir de işe gelmek zulüm gibi. Borcum olmasa bir dakika durmam
Anlamadim kiKızlar doktorun tüplere sıktıkları geri gelir mi? Sizde geldi mi
Eşimizden aldığı geri geldi miAnlamadim ki
Tüpe sıktıktan sonra kalan kısmı da sıktı bana şırıngayla, ama onu ileri değil doğal yolda bıraktı dün akşam o geri geldi.Kızlar doktorun tüplere sıktıkları geri gelir mi? Sizde geldi mi
Ufacık bi damla gibi bişey geldi dün akşam acaba başka bişey mi o mu bilemedim. Eğer oysa çok az gibi geldi. Tedirgin oldumTüpe sıktıktan sonra kalan kısmı da sıktı bana şırıngayla, ama onu ileri değil doğal yolda bıraktı dün akşam o geri geldi.
Merhabalar benim bugün gonol f in 12. Günü. perşembe veya cuma aşılamam planlanıyordu. Fakat yumurtlarım gelişmemiş. Solda 13.6 ve 11.8 mm lik yumurta gördüler bugün. Haftaya pazartesi olur aşılama dediler. Perşembe yine kontrol edecekler. Bu durumda adete 8 gün kala aşılama yapmış olacaklar. Aşılama tutar mı ki?
O kadar çok muydu? Benim direk tüpe sıktı sanırım bir kere de halletti.ben zaten gözlerimi kapattım işlem bitti dediklerinde açtımTüpe sıktıktan sonra kalan kısmı da sıktı bana şırıngayla, ama onu ileri değil doğal yolda bıraktı dün akşam o geri geldi.
Bi de kızlar jel kullanıyoruz ya. Eğer yumurta iğneyle geliştirildiyse kullanmak çok önemliymiş. Erken oluşuyor ya yumurtamız. Ama hapla geliştiyse kullanıp kullanmamak çok da önemli değilmiş
Akşam iyi olursan yap canım .Benimde karnimin alt kismi ortasi agriyor.iliskiye cesaret edemedim. sanki iliski olursa daha kötü olacak gibi hissettim eşimde istemedi korktuk. Artik olursa aşılama ile olacak
Ben igne kullanirkende ilac kullanirkende hic jel vermedi.rahim kalinligi iyiyse vermiyoruz dedi. Benim rahim kalinligi 10.5 du. 8 ve ustü iyiymis.Benimde icimde kaldi niye vermiyor diye
Ben igne kullanirkende ilac kullanirkende hic jel vermedi.rahim kalinligi iyiyse vermiyoruz dedi. Benim rahim kalinligi 10.5 du. 8 ve ustü iyiymis.Benimde icimde kaldi niye vermiyor diye
Akşam iyi olursan yap canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?