- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.001
Normal de benim ovulasyonuma 6 gün var. Belki de erken oluştuğu için verdi
Bir de ayaklarım ağrıyor her gün. Gerçi adet döneminde de oluyor bende.Ya benimde genelde sağ tarafa ağrı giriyo arada sol. Bide bi halsizlik başladı bugün ayakta durasın yok şuan progestanda olabilir bilemedim
Ay bilmiyorum göğüs hassasiyeti azaldı çok sisler şuanBir de ayaklarım ağrıyor her gün. Gerçi adet döneminde de oluyor bende.
Canım yazdım da cvp veren olmadı prowomen kullanırsam folik asite gerek var mı bı bilgin var mı acabaOlabilir canim. Aman tutsunda jelli jelsiz farketmez.
Bnm de göğüs hassasiyeti azaldı ilk günlere göre. Bnm de ayaklarım hep soğukAy bilmiyorum göğüs hassasiyeti azaldı çok sisler şuanhesaplarıma göre cumartesi ya da yine şiddetlenirse tutmuş olma ihtimali var diğerlerinde öyle olmuş hep. Bide hiç ısıtamıyorum kendimi üşüyorum hep
İnşallah çok istiyorum tutmasınıOlabilir canim. Aman tutsunda jelli jelsiz farketmez.
Canım yazdım da cvp veren olmadı prowomen kullanırsam folik asite gerek var mı bı bilgin var mı acaba
Canım yazdım da cvp veren olmadı prowomen kullanırsam folik asite gerek var mı bı bilgin var mı acaba
Biz bu sabah calıstık vallaBenimde karnimin alt kismi ortasi agriyor.iliskiye cesaret edemedim. sanki iliski olursa daha kötü olacak gibi hissettim eşimde istemedi korktuk. Artik olursa aşılama ile olacak
Biz bu sabah calıstık valla
Yaa bi akıntı geldi adet olcam gibi ☹ inşallah olmam tırstım şuanBnm de göğüs hassasiyeti azaldı ilk günlere göre. Bnm de ayaklarım hep soğuk
Ne renk? Âdet olmak için çok erken değil miYaa bi akıntı geldi adet olcam gibi ☹ inşallah olmam tırstım şuan
Yıkandığı için geri geliyor dediler bana ben de hissettim korktuğun için hemen sormuştumKızlar doktorun tüplere sıktıkları geri gelir mi? Sizde geldi mi
Canim hiç bunu demediler kullan dediler aldıkBi de kızlar jel kullanıyoruz ya. Eğer yumurta iğneyle geliştirildiyse kullanmak çok önemliymiş. Erken oluşuyor ya yumurtamız. Ama hapla geliştiyse kullanıp kullanmamak çok da önemli değilmiş
Bende de üşüme oluyor .Ay bilmiyorum göğüs hassasiyeti azaldı çok sisler şuanhesaplarıma göre cumartesi ya da yine şiddetlenirse tutmuş olma ihtimali var diğerlerinde öyle olmuş hep. Bide hiç ısıtamıyorum kendimi üşüyorum hep
Sarımsı ya adet agrım var inşallah yanlış anliyorumdurNe renk? Âdet olmak için çok erken değil mi
Âdet ağrısı bn de yaşıyorum. Alt karnım ağrıyor bazenSarımsı ya adet agrım var inşallah yanlış anliyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?