Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah istenilen boyuta ulaşıp güzel geçer aşılaman .

Bende aşılamaya başladım yumurta geliştirici iğne kullanmaya başladım sanırım haftaya bir sıkıntı olmazsa aşılama yapacak dualarınızı bekliyorum

aşılama mı olacaksın canım ay hadii hayırlı haberlerini bekliyorum

Aaa kuzum cok sevindim seni gördugüme. Yine benim yumurta 1.igne ile catlamadi .yumurtam catlamadan asilama yapildi. asilamadan sonra 2.kez igne yapildi. Yani sacma bir durum oldu.cok umudum yok kuzum doktor tup bebek diyor.

Sen ne durumdasin kuzum
Aaa kuzum cok sevindim seni gördugüme. Yine benim yumurta 1.igne ile catlamadi .yumurtam catlamadan asilama yapildi. asilamadan sonra 2.kez igne yapildi. Yani sacma bir durum oldu.cok umudum yok kuzum doktor tup bebek diyor.
ay ne oluyor bu yumurtalara da çatlamıyor yahu anlamış değilim.
nasipte varsa olacak canım, zaten aşılamada çatlayıp çatlamadığına bakmıyorlar maalesef.
bana da 3 kez yapmışlardı hiç bakmadılar çatlayıp çatlamadığına.
ben tedavi olmuyorum bıraktım canım.
spora yazılıp zayıflayacağım. 2020 sonunda ya da 2021 de tekrar gideceğim doktora.
şimdilik rafa kaldırdık eşimle konuşup.

Hoşbuldum , inşallah hayırlı sonuçlar alırız Cumartesi günü kontrolüm var muhtemelen 27-28 i dedi ama kesin değil bakalım
Canım hayırlı olsun ben de bugün ilk iğnemi vurdum cumartesi kontrole çağırdı yeterli boyuta gelmezse bir daha iğne yazacam dedi inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Hakkinda hayirlisi olsun kuzum benimde bu ayda olmazsa bende spora yazilicam.belki 1 ayda femare denerim.sonra para biriktirip tüp bebek yapmayi düsünüyorum. Biraz zor birikir gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…