- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.021
İnşallah istenilen boyuta ulaşıp güzel geçer aşılaman .Şimdi kontrolden çıktım sadece Sağ tarafımda 3 tane yumurtam var en büyüğü 17 mm solda hiç yok bir merional daha verdi bu akşam olacağım ama ben cuma aşılama istediğim için çarşamba da bir merional olacağım cuma kısmetse aşılama olacak
Belki normaldir ya sanki ovulasyon dönemindeymişim gibi akıntı geldiÂdet ağrısı bn de yaşıyorum. Alt karnım ağrıyor bazen
Hayırlı bı işaret olsun inşallahBelki normaldir ya sanki ovulasyon dönemindeymişim gibi akıntı geldi
aşılama mı olacaksın canım ay hadii hayırlı haberlerini bekliyorumBen dun 2.catlatma ignesini oldugumdan cok agrim oldu
Arkadaşlar herkese merhaba, kasım ayında aşılama yaptıracağım. Bebişlerimizi birlikte bekleyelim, birbirimize destek olalım.
Ben özel bir klinikte yapıracağım.Eylül de sadece klomen kullanmıştım bu ay ara verdik. Kasım da aşılama yapılacak.
Benimle birlikte tüm bekleyenlere dualarlasağlıkla bebişlerimiz gelsin inşallah
An itibariyle aşılama takvimi:
KULLANICI ADI AŞILAMA TARİHİ TEST chatlak_anne 20.11.2019 ? Loriklorik 20.11.2019 ? yavru kartal 18.11.2019 ? Minikbirmucizemeselesi 18.11.2019 ? Umutumut82 18.11.2019 ? Balgozlu55 16.11.2019 ? Umutlu Anne Bekleyiste 16.11.2019 ? A Aponjj 14.11.2019 ? Z Zecmel 14.11.2019 ? yaska32 12.11.2019 ?
aşılama mı olacaksın canım ay hadii hayırlı haberlerini bekliyorum
aşılama mı olacaksın canım ay hadii hayırlı haberlerini bekliyorum
Hadi bakalım aramıza hoşgeldin, tarih netleşince yaz seni de ekleyelim.Bende aşılamaya başladım yumurta geliştirici iğne kullanmaya başladım sanırım haftaya bir sıkıntı olmazsa aşılama yapacak dualarınızı bekliyorum
Sen ne durumdasin kuzum
ay ne oluyor bu yumurtalara da çatlamıyor yahu anlamış değilim.Aaa kuzum cok sevindim seni gördugüme. Yine benim yumurta 1.igne ile catlamadi .yumurtam catlamadan asilama yapildi. asilamadan sonra 2.kez igne yapildi. Yani sacma bir durum oldu.cok umudum yok kuzum doktor tup bebek diyor.
Hoşbuldum , inşallah hayırlı sonuçlar alırızHadi bakalım aramıza hoşgeldin, tarih netleşince yaz seni de ekleyelim.
Bu ayın son aşılamalarından biri olacaksın demek sonrasında agustos anneleri topigine geçeriz inşallah hep birlikte :))Hoşbuldum , inşallah hayırlı sonuçlar alırızCumartesi günü kontrolüm var muhtemelen 27-28 i dedi ama kesin değil bakalım
Sağol canım bugün ilk iğnemi vurdumGerek yok canım içerisinde folik asit var. Prospektüsüne bak yazıyor
Canım hayırlı olsun ben de bugün ilk iğnemi vurdum cumartesi kontrole çağırdı yeterli boyuta gelmezse bir daha iğne yazacam dedi inşallah hepimiz güzel haberler alırızHoşbuldum , inşallah hayırlı sonuçlar alırızCumartesi günü kontrolüm var muhtemelen 27-28 i dedi ama kesin değil bakalım
Ayyy amiiiinnn inşallaaahhhhBu ayın son aşılamalarından biri olacaksın demek sonrasında agustos anneleri topigine geçeriz inşallah hep birlikte :))
İnşallah rabbim hepinizin kucağını doldursunCanım hayırlı olsun ben de bugün ilk iğnemi vurdum cumartesi kontrole çağırdı yeterli boyuta gelmezse bir daha iğne yazacam dedi inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Aminnnnn inşallahİnşallah rabbim hepinizin kucağını doldursun
ay ne oluyor bu yumurtalara da çatlamıyor yahu anlamış değilim.
nasipte varsa olacak canım, zaten aşılamada çatlayıp çatlamadığına bakmıyorlar maalesef.
bana da 3 kez yapmışlardı hiç bakmadılar çatlayıp çatlamadığına.
ben tedavi olmuyorum bıraktım canım.
spora yazılıp zayıflayacağım. 2020 sonunda ya da 2021 de tekrar gideceğim doktora.
şimdilik rafa kaldırdık eşimle konuşup.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?