Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin inşallah canım. Biraz tedirginim bugün doktora gitçem muayene ilaçlar belli olacak. Kendim dozunu ayarlayamam diye korkuyorum

Canim hazir kalem seklinde zaten cevirdikce artiyor dozaj ve yaziyor kac mg oldugu. Sırınga gibi kullanim yok yani

Gunaydin kizlar bugun reglinin 10.gunü sağda 4 tane yumurtam varmis. En büyügü 10mm digerleri kücük pazartesi kontrolüm var. En azindan 1 tanesi insallah büyür

merhabalar. cumartesi günü aşılama yaptırdım. çok rahat bir işlem. muayeneden bile kolaydı. tabi sonucunu dört gözle bekliyorum. hayırlısıyla.. merhabalar. cumartesi günü aşılama yaptırdım. çok rahat bir işlem. muayeneden bile kolaydı. tabi sonucunu dört gözle bekliyorum. hayırlısıyla..

merhaba arkadaşlar. moralim bozuk biraz. bugün aşılamamın 7. günü ama ben de hiçbir belirti yok. 2 gün hafif bi kasık ağrım oldu sonra o da kalmadı. tutmamıştır diye düşünmeye başladım. lütfen cevap yazın, aşılama yaptıran arkadaşlar. normal mi bu durum. ya da sizler de bi belirti var mı. sevgiler..

Zaten tutsa bile belirti olmak zorunda değil gebelik te belirti 4-6 hafta da başlar

Doktor ne dedi peki büyürmüymüş

Canim bugun 10.gün oyuzden pazartesi yani 13.gün tekrar bakalim dedi.muhtemelen pazarteside gereken büyüklüge gelmez carsamba günü tekrar cagirir. Bende pko oldugundan irili ufakli cok yumurta oluyor o yumurtalar birbirini baskilayip büyütmuyor ..oyüzden araftayim .insallah güzel haberler alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…