- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Amin inşallah canım. Biraz tedirginim bugün doktora gitçem muayene ilaçlar belli olacak. Kendim dozunu ayarlayamam diye korkuyorum
İnşallah benim ki de kolay kullanımlı olur bi de şırıngalı sı varmışCanim hazir kalem seklinde zaten cevirdikce artiyor dozaj ve yaziyor kac mg oldugu. Sırınga gibi kullanim yok yani
2 Günde 1-2 mm büyüyor canım ilacını arttırdı mıGunaydin kizlar bugun reglinin 10.gunü sağda 4 tane yumurtam varmis. En büyügü 10mm digerleri kücük pazartesi kontrolüm var. En azindan 1 tanesi insallah büyür
Canım başlıyormuşsun aşılamaya hayırlı olur inşallah dileyen herkes içinAmin inşallah canım. Biraz tedirginim bugün doktora gitçem muayene ilaçlar belli olacak. Kendim dozunu ayarlayamam diye korkuyorum
Tugbis iğneyi hep aynı saatte mi yaptın? Ben dün uyuyakalmışım normalde akşam 10 gibi yapıyorum ama dün sabaha karşı 4 te uyandıgımda aklıma geldi hemen vurdumBende bu akşam gonal f 75ıu ile başladım.
Salı kontrolüm var.
Hepimizin Allah yardımcısı olsun
Kalem olarak geçenden yazdırİnşallah benim ki de kolay kullanımlı olur bi de şırıngalı sı varmış
Amin canım evet şimdi doktora girdim baktı o kullandığım ilaç sanırım polikist yapmış kan verdim sonuca göre yarın inşallah başlayalım dedi. Şimdi sonuç bekliyorum inşallah iyi çıkarCanım başlıyormuşsun aşılamaya hayırlı olur inşallah dileyen herkes için
Söyleyince yazar mıKalem olarak geçenden yazdır
Doktor ne dedi peki büyürmüymüşIlacim carsamba gunu bitti canim. Daha ilac kullanilmiyor
Zaten tutsa bile belirti olmak zorunda değil gebelik te belirti 4-6 hafta da başlarmerhaba arkadaşlar. moralim bozuk biraz. bugün aşılamamın 7. günü ama ben de hiçbir belirti yok. 2 gün hafif bi kasık ağrım oldu sonra o da kalmadı. tutmamıştır diye düşünmeye başladım. lütfen cevap yazın, aşılama yaptıran arkadaşlar. normal mi bu durum. ya da sizler de bi belirti var mı. sevgiler..
Sonucta içerik aynı kullanımı daha kolay neden yazmasın yazar benceSöyleyince yazar mı
İnşallah canım ya biraz moralim bozuldu. Bu ay 8 gün geciktim. Doktorun biri duphaston vermişti polikist olmuşum. Hiç bi sorunum kistim yoktu sıkıntı olur diye şimdi korkuyorumSonucta içerik aynı kullanımı daha kolay neden yazmasın yazar bence
İnşallah iyi çıkar canım hayırlısı olsunAmin canım evet şimdi doktora girdim baktı o kullandığım ilaç sanırım polikist yapmış kan verdim sonuca göre yarın inşallah başlayalım dedi. Şimdi sonuç bekliyorum inşallah iyi çıkar
İnşallah canım keşke başka doktora gitmeseydim inşallah bu kistler adetle atılır . Çok canım sıkıldıİnşallah iyi çıkar canım hayırlısı olsun
Doktor ne dedi peki büyürmüymüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?