- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.901
Bende de olmuştu. Rüyamda doktora gittim benim aşılamam tutmadı napim şimdi dedim oda biseler dedi ama hatirlamiyom zaten belirti de yok ☹salı olsa da kan versemKizlar ya sizde de oldu mu acaba simdi asilamamim 5. Gunu az once sol yumurtaligimdan göğsümun altina dogri ince bir cizgi seklinde bi sizlama girdi ama keskindineler oluyor boyle icimde
Sali gunu kacinci gunun oluyorBende de olmuştu. Rüyamda doktora gittim benim aşılamam tutmadı napim şimdi dedim oda biseler dedi ama hatirlamiyom zaten belirti de yok ☹salı olsa da kan versem
anladım sonuc bekliyorsunuz sanırımBen pkoluyum aşılama oldum
inşAllah RABBİM bizlere sağlıklık imanlı hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza alsak kokularını doya doya çeksek içimizeben varim..bnde 12 gun once yaptrdm asilama..kilo almistim zayifladm biraz snrasnda doktorum hazrsn diyince once hap snra igne ile 4 yumurtam gelisti..smdi bekliyorum bikac gun snra test yapacm insallahhhh guzl sonuc alrz
Kizlar ya sizde de oldu mu acaba simdi asilamamim 5. Gunu az once sol yumurtaligimdan göğsümun altina dogri ince bir cizgi seklinde bi sizlama girdi ama keskindineler oluyor boyle icimde
Ilkinde yoktu hicbirseyim fazla agri sizi yoktu sadecs kendimi dinledigim icin ilkinde ufak tefek yani dinlemesem farkina varamayacağım seylerdi . Insallah bebiştendir :)Bence bu sefer bebis yerlesiyor canim.cunku ilk asilamamda bu tip kranp igbe batmasi gibi seyler yasamistim.
Az değil baya beni süründürüyor çok ağrım varBenimde asilamadan sonra dün sol tarafta azicik agri oldu. Benim yumurta sagdaydi . Bende agrim yok tutmadi diye üzüluyorum
İnşallah sağlıkla canım. O kadar ağrım oluyor ki napcam bilmiyorumİnşallah iyiye işarettir bu ağrılar ♥
Benim o kadar çok ağrım oluyor ki hiç bilmiyorum canımKizlar ya sizde de oldu mu acaba simdi asilamamim 5. Gunu az once sol yumurtaligimdan göğsümun altina dogri ince bir cizgi seklinde bi sizlama girdi ama keskindineler oluyor boyle icimde
Cok saskinim ya agrin neden o kadae devam ettiBenim o kadar çok ağrım oluyor ki hiç bilmiyorum canım
Ilkinde yoktu hicbirseyim fazla agri sizi yoktu sadecs kendimi dinledigim icin ilkinde ufak tefek yani dinlemesem farkina varamayacağım seylerdi . Insallah bebiştendir :)
Az değil baya beni süründürüyor çok ağrım varsen jel kullanıyor muydun o yapar mı
Ben dw yani durumdayım hicbirsey hiisetmiyorumBende ayni durundayim koktuga uzanip kendimi dinliyorum ama hicbirsey hissetmiyorum.
Doktora mesaj attım bakalım ne dicekCanim ben hic jel kullanmadim. Eger devam ediyorsa islemin yapildigi hastaneyi ararsan bugün pazar doktor belki yoktur ama nöbetci ebe vardir
Bende anlamadım dün gece arttı şuan hafif ara ara ağrıyor. İnşallah yerleşme ağrısıdırBen de farkında olmadan döneyim dedim kasigim çok acıdı . M Minikbirmucizemeselesi o kadar çok agri olmazmıs asilamadan sonra canim kendini kötü hissediyorsan bir doktora görün
Galiba aynı durumdayız canım ya bende hep yatsam rahatım hareket edince ağrım oluyorBende anlamadım dün gece arttı şuan hafif ara ara ağrıyor. İnşallah yerleşme ağrısıdır
12.gün oluyorSali gunu kacinci gunun oluyor
Cok az kalmis zaman gecmek bilmez simdi ❤12.gün oluyor
inşallah canımm bel agrin da var mi ? İnşallahhh hepimiz güzel haberler alırızBende anlamadım dün gece arttı şuan hafif ara ara ağrıyor. İnşallah yerleşme ağrısıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?