Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar ya sizde de oldu mu acaba simdi asilamamim 5. Gunu az once sol yumurtaligimdan göğsümun altina dogri ince bir cizgi seklinde bi sizlama girdi ama keskindi neler oluyor boyle icimde
Bende de olmuştu. Rüyamda doktora gittim benim aşılamam tutmadı napim şimdi dedim oda biseler dedi ama hatirlamiyom zaten belirti de yok ☹salı olsa da kan versem

ben varim..bnde 12 gun once yaptrdm asilama..kilo almistim zayifladm biraz snrasnda doktorum hazrsn diyince once hap snra igne ile 4 yumurtam gelisti..smdi bekliyorum bikac gun snra test yapacm insallahhhh guzl sonuc alrz
inşAllah RABBİM bizlere sağlıklık imanlı hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza alsak kokularını doya doya çeksek içimize

Kizlar ya sizde de oldu mu acaba simdi asilamamim 5. Gunu az once sol yumurtaligimdan göğsümun altina dogri ince bir cizgi seklinde bi sizlama girdi ama keskindi neler oluyor boyle icimde

Bence bu sefer bebis yerlesiyor canim.cunku ilk asilamamda bu tip kranp igbe batmasi gibi seyler yasamistim.

Bence bu sefer bebis yerlesiyor canim.cunku ilk asilamamda bu tip kranp igbe batmasi gibi seyler yasamistim.
Ilkinde yoktu hicbirseyim fazla agri sizi yoktu sadecs kendimi dinledigim icin ilkinde ufak tefek yani dinlemesem farkina varamayacağım seylerdi . Insallah bebiştendir :)

Ilkinde yoktu hicbirseyim fazla agri sizi yoktu sadecs kendimi dinledigim icin ilkinde ufak tefek yani dinlemesem farkina varamayacağım seylerdi . Insallah bebiştendir :)

Bende ayni durundayim koktuga uzanip kendimi dinliyorum ama hicbirsey hissetmiyorum.

Az değil baya beni süründürüyor çok ağrım varsen jel kullanıyor muydun o yapar mı

Canim ben hic jel kullanmadim. Eger devam ediyorsa islemin yapildigi hastaneyi ararsan bugün pazar doktor belki yoktur ama nöbetci ebe vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…