kasım hamileleri gelin burda buluşalım

slm kizlar bene 5 haftalik hamileyim ama hic bulantim yok normlmi sizce sizin nasil

tebriklerra.s.a.s. çok güzel bi duygu diymi 5 haftalık olman ve hala bulantının olmaması çok normal bende pazartesi 8 haftalık olucam ama aç kalmadığım sürece benimde olmuyor bulantım bünyeye göre değişiyor telaş yapma herşey gayet yolunda bence

kızlar benimde sabahları olurdu ve bütün gün sürerdi migde bulantıları ama şimdi yok gibi birşey bende 5 haftalıgım erken galiba kızımda çok çektigim için bu sefer rahatım sanki ama olsada razıyım yeterki bebegim saglıklı olsunda herşeye katlanırım

kızlar dün doktora gittim.8 hafta 3 günlüktüm bebişim çok iyiymiş.GRL=17.3 mm olmuş teyzeleri bebeğim.15 ocakğa randevu verdi doktorum.ultrason ve 2 li test için

canım hayırlı olur inşallah devmı gelir benim bu gün 5.günüm ne zaman belli olur bide göğüslerimde şişlik ve acı var aynı adet ağrıları gibi bide çok tuvalete çıkıyorum sürekli ama çok hafif mide bulantım var normalmi bunlar psikolojikmi yoksa

canımcım burayı şimdi gördüm , ama zaten özelden yazmıştım dimi yerimseniben

eeee nerde bu bayanlar :uhm:
kasım hamişleriiiiii huuuuuuuu
elma !
hadi çıkın ortaya delikafadulden
sevtap , yağmursel nerdesiniz kızancıklar :))

1. yağmursel 9 hafta 2 günlük hamile
  2. sevtapduzyol 8 hafta 3 günlük hamile
  3. demet 8 hafta 4 günlük hamile
  4. 82 bursa 7 hafta 2 günlük hamile
  5. stardust 7 hafta 5günlük hamile
  6. muray 6 hafta 4 günlük hamile
  7. başak35 6 haftalık hamile
    :teytey:

başak için güncelledik yerimseniben

Son düzenleme:
doğru canımcım doğru kaydirigubbakcemile
ayşecim müsait olduğunda özelime bi gel bişiy konuşacağım seninle :CüvCüv:

bende aralık hamileleri diye sayfa açmak istiyorum 2008 yılı sonu hamileleri ne güzel.11 aralıkta trans.oldu 23 test çok özendim sizin sayfanıza.

hani ben hani ben bizde 6 haftalıkız teyzesi ama tansiyon tavana vuruyor valla 15-10 aynen böyle oldum -tatlicadiarzu-

hani ben hani ben bizde 6 haftalıkız teyzesi ama tansiyon tavana vuruyor valla 15-10 aynen böyle oldum -tatlicadiarzu-

canım yaaaaa yağmurselin mesajından alıntı yapıp haftaları düzelttim , o listede sen yoktun kusura bakma a.s. o yüzden gözümden kaçmış , hemen seni de ekleyip güncelliyorum şeker yerimseniben

1. yağmursel 9 hafta 2 günlük hamile
  2. sevtapduzyol 8 hafta 3 günlük hamile
  3. demet 8 hafta 4 günlük hamile
  4. 82 bursa 7 hafta 2 günlük hamile
  5. stardust 7 hafta 5günlük hamile
  6. muray 6 hafta 4 günlük hamile
  7. başak35 6 haftalık hamile
    :teytey:

başakcım yerimseniben

ayşecim lütfen yaz yanına kalp atışını duydu hihoyyythihoyyyt bebeğin boyu 1 cm kilosunda 3 gr diye bana :CüvCüv:hihoyyythihoyyyt

ayşecim lütfen yaz yanına kalp atışını duydu hihoyyythihoyyyt bebeğin boyu 1 cm kilosunda 3 gr diye bana :CüvCüv:hihoyyythihoyyyt

sen çok şey istiyon , şaka kıss şaka sırnaşık şey
e zaten 6 haftaı geçmişen duyuluyor kalbi şekercim , yazmaya ne hacet yerimseniben

bizden taze haberleri yine yazmadım galiba , bu arada hamlelikte unutkanlık artıyor mu ne ..
dğer kesenn kalp atışını da gördük :Saruboceq: duymadık daha çok küçüktü ama pır pır ediyordu miniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…