- Konu Sahibi yaxgxmursel
-
slm kizlar bene 5 haftalik hamileyim ama hic bulantim yok normlmi sizce sizin nasil
Merhabalar ,
Ben de Kasım hamiesiyim .. 4+4 günlük hamileyim .. benim 11. gün adetimin başlar gibi olunca hemen test yaptırdık , değerim 207,5 çıktı hihoyyyt
Günde 3 kere 3er tane progestan fitil kullanıyorum , bir de yine progesteron içerikli iğne vuruluyorum sabah akşam . Bu böyle 10 gün sürecekmiş . estraderm bantları da kullanıyorum + folik asit + elevit pronatal + 10 gün sonra da coraspirini kullanamya devam edecekmişim .. Dr.umun dediğine göre test günümden 1 hafta sonra keseyi ,ondan 1 hafta sonra da kalp atışlarını duyabilirmişiz :lepi: O yüzden 1 Aralıkta inşallah keseler görmek için gün alıcam bugün :1rolleyes:
canım hayırlı olur inşallah devmı gelir benim bu gün 5.günüm ne zaman belli olur bide göğüslerimde şişlik ve acı var aynı adet ağrıları gibi bide çok tuvalete çıkıyorum sürekli ama çok hafif mide bulantım var normalmi bunlar psikolojikmi yoksa
canımcım burayı şimdi gördüm , ama zaten özelden yazmıştım dimi yerimseniben
- yağmursel 9 hafta 2 günlük hamile
- sevtapduzyol 8 hafta 3 günlük hamile
- demet 8 hafta 4 günlük hamile
- 82 bursa 7 hafta 2 günlük hamile
- stardust 7 hafta 5günlük hamile
- muray 6 hafta 4 günlük hamile
:teytey:
güncelleyeyim dedim , umarım yanlışım yoktur fisfisfis
hani ben hani ben bizde 6 haftalıkız teyzesi ama tansiyon tavana vuruyor valla 15-10 aynen böyle oldum -tatlicadiarzu-
bende aralık hamileleri diye sayfa açmak istiyorum 2008 yılı sonu hamileleri ne güzel.11 aralıkta trans.oldu 23 test çok özendim sizin sayfanıza.
- yağmursel 9 hafta 2 günlük hamile
- sevtapduzyol 8 hafta 3 günlük hamile
- demet 8 hafta 4 günlük hamile
- 82 bursa 7 hafta 2 günlük hamile
- stardust 7 hafta 5günlük hamile
- muray 6 hafta 4 günlük hamile
- başak35 6 haftalık hamile
:teytey:
başakcım yerimseniben
ayşecim lütfen yaz yanına kalp atışını duydu hihoyyythihoyyyt bebeğin boyu 1 cm kilosunda 3 gr diye bana :CüvCüv:hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?