kasım hamileleri gelin burda buluşalım

hadi gözün aydın canım bende inşallah haftaya alıcam anlamadıgım birşey var kızlar saglık ocagına kaydımı yaptırdım cuma günü oradaki ebe hesapladı 6 cı hafta bitmiş 7 haftadan gün alıyorsun dedi ben bu hesaplamalara anlam vermiyorum gerçekten ben şimcik haç haftalık oluyorum ya sat 7 kasım

sağol canım , inşallah haftaya da seninki için seviniriz burada a.s.
bugün 6+2sin , yani 6. hafta bitti 7. haftadan 2 gün alıyorsun demek bu . haftalık gebelik bilgileri veren bir sitede 7. hafta için 6+0 - 6+6 aralığını vermişti .
benim bugün 8+0 yani 8.hftayı tamamladım, gebelik bilglerime ve bebeğimin bu haftaki durumua bakmak için 9.haftaya bakmam gerekiyor ..

ben sizi dürtmesem ortaya çıkacağınız yok , anacım nerelerdesiniz yaaa . hele yağmursel hepten kayıp
bebişler nasıl , son kontroller nasıl , ille bir soru yada sorunumuz olduğunda mı soluğu burada almamız gerekiyor , kızıyorum hııı :1closedeyes:

Ya kızlar bişey sorucam gebelik haftasını embriyonun konduğu güne göremi yoksa adetin birinci gününe göremi hesaplanıyor.Benimde hc değerim 800 çıktı ve Ocağın 2'sinde doktora gidip öğrenicem ama çok merak ediyorum sizce çok yüksek değil mi?Hemşire çok güzel bir değer dedi ama henüz doktorla görüşmek nasip olmadı...Bilginiz varsa n'olur paylaşın benimle kafama çok takılıyor

merhaba kızlar ben buralarda yoktum. hastalanmışdım miydemi üşütmüşüm kusmaktan helak oldum ondan dolayı nete giremedim şimdi daha iyiyim.bu arada arkadaşlar herkesin adet tarihini bilsek daha doğru çizelge yaparız aslında böyle unutuyorum kim nerdeydi hangi gündü falan adet tarihini not alırsam onun üzerinden hesaplarım daha doğru sonuç çıkar

selam kızlar saglık ocagında ultrasona girdim 6+3 günlük bebiş ama sadece keseyi görebiliyoruz bebişin kalp atışını sonra alıcaz zannedresem dr kesenin içini göremiyorum daha küçük oldugu için dedi hayırlısıyla birde kalp atışıyla bebegimi görsem dr herşey normal gözüküyor dedi ama folicplulas almam gerktiginide hatırlattı
yagmursel ben yazayım canım sat 7 kasım

1. yağmursel 9 hafta 6 günlük hamile
  2. başak35 6 hafta 5 günlük hamile
kızlar diğer arkadaşlarım tarihleriniz hep karışdı adet tarihlerinizi bana yazında ona göre hesaplıyım:CüvCüv:

tüp bebek tedavisi sayesinde ikiz annesi olucam allahım izin verirse inşallah. şu an kandaki test tarihinden 5 hafta geçti. 2 ayrı kese ve kalp atışlarını duydum. ancak sürekli kasıklarıma yıldırım gibi giren ağrılarım ve bu ağğrılar sonrasında her seferinde olmassada minik minik lekelenmeler oluyor. işte bu lekeler ve sancılar düşük yapıcakmısım gibi hissetmeme neden oluyor ve moralim bozuluyor.doktoru arıyorum adetten büyük kanama olmadıkça sorun yok diyor fazla ilgilenmiyor o zaten tüp merkezinin doktoru başka bir doktora gidicemde. o sorun yok desede kan gelmesi bende sıkıntı yaratıyor. bu konu hakkında bilgisi olan varmı bu sancı ve lekeler normami. sizlerde de böyle seyler oluyormu

sancılaın süresi uzun değilse normal , ama lekelenme için bir önlem alınmalı .. progestan fitil kullanıyor musun ?
bir de ne olur ne olmaz deyip düşük önleyici progesteron içerikli progynex vurulmalısın .enim ve bir çok arakadaşıma aynı tedavi yöntem uygulandı , devam da ediyoruz iğnelere . hele ikiz olunca risk de ikiye katlanıyor ..ben takplerime de tüp bebek merkezine gidiyorm .imkanın varsa sana da tüp bebek merkezinde takip yapmanı öneririrm . dr.una ilk gittiğinde sor bu iğneleri ok ..
geçmiş olsun , inşallah hayırlı ve sağlıklı haberlerini alırız ...

funda canım star doğru söylüyor benimde ilk haftalarımda 4 gün süren lekelenmem olmuşdu progestan fitil kullandım ve halada kullanıyorum günde 6 tane lekelenme olduğu süre bir dönem pronex iğnenede vuruldum 2 kutu ve sonra daha lekelenmem olmadı taki perşembe gününe kadar perşembe yine hafiften kahverengi lekelenme başladı doktora gittim bebek gayet iyi dedi bu seferde pruluton iğne 3 gün arayla 4 tane vurulucam 1 tanesini vuruldum ve lekelenme bitti ama bende sancı hiçbir zaman olmadı sadece leke geliyordu çok hafif benim kistimde var ben ondanda gelebileceğini tahmin ediyorum.sen yinede iyi bir dokdora danış ve bol bol dinlen

1. yağmursel 10 hafta 6 günlük hamile
  2. sevtapduzyol 10 haftalık hamile
  3. stardust 9 hafta 3 günlük hamile
  4. fundafundac 8 hafta 2 günlük hamile
  5. başak35 7 hafta 5 günlük hamile
  6. sevsev79 5 hafta 1 günlük hamile
maşallah hamilelerimize çift hanelerede geçtik artık allah hiç birimizi taki doğuma kadar bu listeden ayırmasın

kızlar nasıl gidiyor gebelikler 2 li test yaptırıcak olan varmı? bana ocak 15 doktor gün verdi doktor. kızlar budefa ultrasona gittiğimde süperdi bebeğim kolunu canlattı kafa attı hareketleri izletti doktor sanki ilk bebeğimmiş gibi heyecanlandım sizler neler yaptınız?

benim hala kalp atışı alınamadı bebegimin ama gelişimi güzelmiş kesenin tam haftamızda çıkıyor ultrasonda cuma günüde saglık ocagında kontrolüm var inşallah orada alabilirler.
bu akşam çok yogun olucam kızlar çok misafirim var 13 14 kişi olucaz bizde yarın bütün gün yatarım heralde herkesin yeni yılını kutluyorum saglıklı bir şekilde bebişlerimizi kucagımıza almak dilegiyle nice yıllara kızlar

çok güzel hepimizden güzel haberler geliyor.inşallah yeni yılımızıda hep yüzümüzde tebessümle geçiririz ve bebeklerimizin sorunlarını bu dönemlerde konuşuruz gebelik konumuz biter ayy benimki hiç uyumuyo ayy benimki emmiyo falan filan konuşuruz sohbet ederiz tabi o zaman vakit bulabilirsek ama her yönüyle annelik çok güzel bir duygu yaşamıyanlar bebeğiniz size anne diyince anlarsınız başakla benim 2. deneyimimiz olucak 2. yavrularımızı kucağımıza alıcağız inşallah allahın izniyle hepimiz güzel bir sene geçirirriz ailemizle sağlık ve mutluluk içinde mutlu yıllar hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…