- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
ben de aöf okuyorum bi yandan. hatta yarın gidip kitaplarımı alıcam bürodan. :)
ben de aöf okuyorum bi yandan. hatta yarın gidip kitaplarımı alıcam bürodan. :)
Aynen ben dee aöf kamu yönetimine başladım bu sene ama ben normalde sayısalcıyım kitapları şöyle bir karıştırdım çok itici geldiler yahiç bulaşmasa mıydım dedim ama çok istiyorum da aslında.siz nasıl çalışıyorsunuz kızlar pekii¿ belki bana da heves gelir
Aynen ben dee aöf kamu yönetimine başladım bu sene ama ben normalde sayısalcıyım kitapları şöyle bir karıştırdım çok itici geldiler yahiç bulaşmasa mıydım dedim ama çok istiyorum da aslında.siz nasıl çalışıyorsunuz kızlar pekii¿ belki bana da heves gelir
seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben de burdurluyum aslen. ordan kaçığ kurtulmak için neler neler yapmıştım zamanında.
ben de memurluk istemiyorum ama annem tutturmuş devlete bi kapak at diye. nasıl bu kadar sığ düşünebiliyo insanlar anlamıyorum.
umarım bi an önce kurtulursun. insanın yaşam enerjisini düşürüyo bu tip şeyler.
sığ düşünmek mi?canım alınmalı mıyım buna
ben memurluk istiyorum ve çok istiyorum..ama bir öğretmen için en ideali bu.ben açıkçası özelde sürünmek,ha işten çıktım çıkarıldım gibi düşünmek hiç istemiyorum amaaaa atanamazsak da yaaaa sabır dicez.
hakikaten özelde çalışmak çok zor.onu bunu çekeceğine özelde, devlete geçersin oh mis gibi kimse sana karışamaz her an işten çıkarılcm korkusu olmaz hem de düzenli bir hayat..
ben memurluk istiyorum ve çok istiyorum..ama bir öğretmen için en ideali bu.ben açıkçası özelde sürünmek,ha işten çıktım çıkarıldım gibi düşünmek hiç istemiyorum amaaaa atanamazsak da yaaaa sabır dicez.
Haklısın
Çıkıştım katzicime ama insanların yaşam tarzıyla alakalı bu.tercih meselesi.
Eşim de fizik mezunu düşün böyle bir bölümü okudu,herkes okuyamaz ama iş yok ve o da devlet memuru oldu..gittiği saat belli geldiği saat belli.
Ben de çok istiyorum umarım olur Allah herkesin gönlüne versin
Ben bugün bir okulun çay denilen etkinliğine gittim,sadece bayanlar var,matine gibi..oynadık falan kurtlarımızı döktük
neyse çekiliş vardı Allahım bendeki de şans ya 3 kilo yoğurt çıktımillete saç düzleştirici,su ısıtıcı yok fincan takımı vs bana da yoğurt D neyse ihtiyacım vardı ona da yoğurdum azalmıştı
bugün ara öğün falan kalmadı,orda 4 adet kocaman ızgara köfte,yanında az patates püresi,az pilav ve de salata yedimama fazla geldi ne yalan söyliyim bitirmeye çalıştım akşamm yemeği içinde az mantar sote yedim biraz da lahana turşusu.
ya yok bebişim. sen öğretmen olucaksın hem de ingilizce öğretmeni. annemin bahsettiği düz memur hayatı ondan bahsediyorum.
martta kpss ye gircem ben de. annemin gönlü olsun.
ayrıca ben sığ düşünme olayını benim beklentilerim ve isteklerimin dikkate alınmaması konusunda söylemiştim balım ya yanlış anlama hemen.
allah seni kahretmesinallah çirkin şansı versin demişler zaten al işte
ayrıca yuutisciğim.. videon %55 yüklendi balım. yarına elinde olucak
je ne comprende pas:44:mademoiselleje peux faire ça avec le plaisir mademoiselle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?