Katzi'nin Diyet Günlüğü

ben de aöf okuyorum bi yandan. hatta yarın gidip kitaplarımı alıcam bürodan. :)

Aynen ben dee aöf kamu yönetimine başladım bu sene ama ben normalde sayısalcıyım kitapları şöyle bir karıştırdım çok itici geldiler ya hiç bulaşmasa mıydım dedim ama çok istiyorum da aslında.siz nasıl çalışıyorsunuz kızlar pekii¿ belki bana da heves gelir

ben de aöf okuyorum bi yandan. hatta yarın gidip kitaplarımı alıcam bürodan. :)

Valla deli gibi kpss çalışıyorum şuan bile elimde deneme var bi size bakıyorum bi sorulara :)
bugün 2 saat ders dinledim netten tabi.
Beynim kazan gibi.

anayasa deli etti ha gayret etsem avukat çıkcam
ünide de bırakmadı yakamı, kpss de , aöf de de.

Aynı duygular içersindeyiz.
ama kaç tl harç yatırdık artık çalışcaz.

valla benim adam gibi çalıştığım yok alttan 2 tane dersim var zaten, 2. sınıfa geçtim sözde ama...

çıkmış sorulara benzer sorular çıkıyo genelde sınavlarda onlara bakmak lazım. ama zor derslerde konu bilmeden çıkmış soruya bakmak da para etmiyo ki...

bürüonun verdiği kitaplar çok uzun anlatıyo daralıyorum :) en iyisi şu murat açık öğretim kitaplarından çalışmak.

internette konu anlatan videolar buldum bir iki sınavlar yaklaşıncaya dek onları dinleyelim bari eninde sonunda yüzleşcez aynen o kadar para verdik

sığ düşünmek mi? canım alınmalı mıyım buna
ben memurluk istiyorum ve çok istiyorum..ama bir öğretmen için en ideali bu.ben açıkçası özelde sürünmek,ha işten çıktım çıkarıldım gibi düşünmek hiç istemiyorum amaaaa atanamazsak da yaaaa sabır dicez.

hakikaten özelde çalışmak çok zor.onu bunu çekeceğine özelde, devlete geçersin oh mis gibi kimse sana karışamaz her an işten çıkarılcm korkusu olmaz hem de düzenli bir hayat..

hakikaten özelde çalışmak çok zor.onu bunu çekeceğine özelde, devlete geçersin oh mis gibi kimse sana karışamaz her an işten çıkarılcm korkusu olmaz hem de düzenli bir hayat..

Haklısın
Çıkıştım katzicime ama insanların yaşam tarzıyla alakalı bu.tercih meselesi.
Eşim de fizik mezunu düşün böyle bir bölümü okudu,herkes okuyamaz ama iş yok ve o da devlet memuru oldu..gittiği saat belli geldiği saat belli.
Ben de çok istiyorum umarım olur Allah herkesin gönlüne versin

Ben bugün bir okulun çay denilen etkinliğine gittim,sadece bayanlar var,matine gibi..oynadık falan kurtlarımızı döktük
neyse çekiliş vardı Allahım bendeki de şans ya 3 kilo yoğurt çıktı millete saç düzleştirici,su ısıtıcı yok fincan takımı vs bana da yoğurt D neyse ihtiyacım vardı ona da yoğurdum azalmıştı
bugün ara öğün falan kalmadı,orda 4 adet kocaman ızgara köfte,yanında az patates püresi,az pilav ve de salata yedim ama fazla geldi ne yalan söyliyim bitirmeye çalıştım akşamm yemeği içinde az mantar sote yedim biraz da lahana turşusu.

ya yok bebişim. sen öğretmen olucaksın hem de ingilizce öğretmeni. annemin bahsettiği düz memur hayatı ondan bahsediyorum.
martta kpss ye gircem ben de. annemin gönlü olsun.

Amiiin her şey gönlünüze göre olsun

ayrıca ben sığ düşünme olayını benim beklentilerim ve isteklerimin dikkate alınmaması konusunda söylemiştim balım ya yanlış anlama hemen.

allah seni kahretmesin allah çirkin şansı versin demişler zaten al işte

ya yok bebişim. sen öğretmen olucaksın hem de ingilizce öğretmeni. annemin bahsettiği düz memur hayatı ondan bahsediyorum.
martta kpss ye gircem ben de. annemin gönlü olsun.

tamam canım yanlış anlayışımı geri aldım sonradan dedim zaten bu istekler,beklentiler herkeste aynı şekilde değil sonuçta,tercih meselesi.anne babalar zaten hep kalıcı,kesin iş olsun ister ama evlatların istekleri gözardı edilir,umarım sen de sevdiğin,istediğin bir işte çalışırsın ilerde

ben de pek şans yoktur kuzum,hç unutmam daha ilkokuldayken bakkaldaki çekilişten bana oyuncak bebek çıkmıştı,ay Allahım nasıl sevinmiştim kadınlar bile şok olmuştu

ayrıca yuutisciğim.. videon %55 yüklendi balım. yarına elinde olucak

oldu bile kuzum sen birtanesin küçük tırtıl

günaydın ay çöreklerim. kahvaltımı yapıyorum suan. dün jambon almıstım almayaydım iyiymiş. midem bulandı yiyemiyorum. kokuyo gibi geldiS:

o ne ki kuzum ben yemedim herhalde ondan

daha sporcuğumu yapamadım,temizlik yaptım, ders çalıştım,saat 1 gibi yemek yedim yediklerim yatışsın hemencik başlıcam sporuma
sana sonsuuuzzz sevgilerimi gönderiyorum katzim muahhh

kızlar aöf konusunda desteğe geldim katzim balım izninle...
ben tecrübeli bir aöf öğrencisi olaraktan...
sevgimmmm.... ben aöf çekoda toplamda 5 hukuk içerikli ders aldım ve avukat yanında da çalıştım hukuk ömrümü yedi resmen avukatlıksa ben epey bilgi sahibi oldugumu düşünüyorum ki anayasa sorularını da daha çalışmaya başlamadıgım halde çatpat çözebildiğimi gördüm...
bir de artı olarak aöfte geçtiğim dersi uni.de tekrardan aldım artık çift dikiş oldu:)
aöf derslerine gelince ilk 2 yıl ben büronun verdiklerinden çalıştım ve gerçekten aynı cümleleri tekrar etmişler boşuna uzatmışlar gibi geldi...
murat açıköğretimin yardımcı kaynaklarını tavsiye ederim bir de anadolu uni. açıköğretimlliler için e-öğrenme portalı var her dersin alıştırma bölümlerinden uniteleri seçiyorsunuz sesli ya da sessiz okuyabilirsiniz konuların özetleri görsel olarak kategorize edilmiş renklendirilmiş çalışmayı eğlenceli hale getiriyor ben onun cok faydasını gördüm tavsiye ederim
ilk 2 yılda, geçmiş yıl sorularına çalışıp da geçmeniz muhtemel ama ezber yapmak bana göre değildi benm önce soru cevap arasındaki mantığı anlamam gerekiyordu o da konu çalışmasıyla mümkün 3. sınıftan sonra geçmiş yıl soruları her zaman doğru kaynak olmuyor
başka sorular varsa lütfen özelden yazın ben kimsenin topiğini meşgul etmek istemiyorum katzim müsaadenle bu mesajı da yazyorum umarım bana kızmazsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…