kızlar aöf konusunda desteğe geldim katzim balım izninle...
ben tecrübeli bir aöf öğrencisi olaraktan...
sevgimmmm.... ben aöf çekoda toplamda 5 hukuk içerikli ders aldım ve avukat yanında da çalıştım hukuk ömrümü yedi resmen avukatlıksa ben epey bilgi sahibi oldugumu düşünüyorum ki anayasa sorularını da daha çalışmaya başlamadıgım halde çatpat çözebildiğimi gördüm...
bir de artı olarak aöfte geçtiğim dersi uni.de tekrardan aldım artık çift dikiş oldu:)
aöf derslerine gelince ilk 2 yıl ben büronun verdiklerinden çalıştım ve gerçekten aynı cümleleri tekrar etmişler boşuna uzatmışlar gibi geldi...
murat açıköğretimin yardımcı kaynaklarını tavsiye ederim bir de anadolu uni. açıköğretimlliler için e-öğrenme portalı var her dersin alıştırma bölümlerinden uniteleri seçiyorsunuz sesli ya da sessiz okuyabilirsiniz konuların özetleri görsel olarak kategorize edilmiş renklendirilmiş çalışmayı eğlenceli hale getiriyor ben onun cok faydasını gördüm tavsiye ederim
ilk 2 yılda, geçmiş yıl sorularına çalışıp da geçmeniz muhtemel ama ezber yapmak bana göre değildi benm önce soru cevap arasındaki mantığı anlamam gerekiyordu o da konu çalışmasıyla mümkün 3. sınıftan sonra geçmiş yıl soruları her zaman doğru kaynak olmuyor
başka sorular varsa lütfen özelden yazın ben kimsenin topiğini meşgul etmek istemiyorum katzim müsaadenle bu mesajı da yazyorum umarım bana kızmazsın:)
günaydın tuzu alınmış siyah zeytinlerim
dün gece çok aç bi biçimde yattım. çünkü geç yattım.
bugünkü menüm:
***kahvaltıdan önce: altınçilek kapsülü ( bunu ben almadım. babam daha önce almıştı bana. kullanmamıştım. şimdi bitsin diye kullanıyorum)
kahvaltı: 5 zeytin- peynir- maydonoz-1 dilim kepek ekmeği-şekersiz kahve
kahvaltının hemen üstüne: supradyn energy (vitamin almamız lazım. abidik gubidik beslendim son zamanlarda çok)
***ara(acıkırsam): 1 küçük mandalina- 1 çay bardağı tarçınlı süt
***öğle: biraz sebze yemeği- yoğurt- güzel bi salata
*** ara(gerekli olursa): keten tohumlu yoğurt
***akşam: 1küçük kutu tonbalığıyla hazırlanmış güzeller güzeli salata
*** acıkırsam: 1kutu süt.
aksam 22:00a kadar okulda olucam zaten. haliyle yatmadan 4-5 saat önceden gıda tüketimini durdurmuş oluyorum.
***egzersiz:
-10' leslie
-25' slim in 6
-12'slim&pack
-10'leslie
***akşam yatmadan önce de yoga
nerdeyse 2 aydır regl olmuyorum ve memişlerim patlamak üzere füze gibi kızlar. ve acaip ağrıyolaronun dışında bi sıkıntım yok. keyfim yerinde filan.
aynen kız nerden ulaşılıyor o adı bilindikten farklı olan egzersizlere???
maşallah maşallah
menüye bak. her zaman böyle olmanı diliyorum katzicimmm
şu yazdığın slim in zırt pırt onlar ne ya? nerden ulaşıyosun onlara ???
bu arada menü harika...ben de yoga düşünüyorum da bakalım önce elimizdeki sporları bi layıkıyla yapabilelim de ondan sonra
bu arada menü harika...ben de yoga düşünüyorum da bakalım önce elimizdeki sporları bi layıkıyla yapabilelim de ondan sonra
ay vardı galiba:44:bu forumda sporla ilgili bir bölüm yok muydu??? iki saattir arıyorum ben mi göremiyorum anlamadım. vardı sanki :/
daha önce bu slim in 6 ile ilgili bi video koymuştum. 6 haftada bunu yapan insanların fiziklerinde meydana gelenler.. hatırlarsınız
ben şimdi sporumu yapıyorum bebitolarım. mockaksam 7de de dersim var
kızlar merhaba hepımız boyle bırbırımızın gunlıklerını zıyaret edelımkı unutmayalım ne amacla burdayız demı ama. vala sabah youtubede buldum 8 dk karın ve alca hareketleri belımede sardım posetımı ıyı ter attırıyo orada cok var oyle hadı basaralım bızde basaranlardan neyımız eksık...
katzito ben de şimdi başlıyorum spora,henüz ben de bir farklılık yok..yediklerime ne kdr dikkat etsem de illa kaçıyor arada bişiler bilmiyorum bakalım nolcak halim
2009da mezun olduğum sene bir kumaş pantalon almıştım okulda giymek için bugün denedim çok zor geçti beli..şimdi daha iyi anladım 2-3 kilo da olsa ben almışım ve eskilerim bana olmuyorkilo almaya pek meyilliyim yahu,gebe kalınca ne olurum ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?