çok teşekkürler bebeğim benimmmmm
kolay gelsin yavrum. 2. öğretimsin heralde 7'de dersin olduğuna göre...
canım biz sürekli takip halindeyiz zaten merak etme :))
sen de bizim günlüklere gel, destek olalım birbirimize...
ayrıca evet balım 2.öğretimim. keşke gündüzcü olsam. aksam okula gitmekten nefret ediyorum10a kadar dersim oluyıo cunku
je ne comprende pas:44:mademoiselle
ne ile(avec ile demek ya) napcan anlamadım ???????
bi tahmin yürüteyim ama memnuniyetle öğretirim demek falan mı? tam tercüme istiyorum bak
je peux faire ça avec le plaisir mademoiselle :)))
aaa pardon canım, görmemişim ben bunu :) konular çok hızlı ilerliyo, kaçırıyorum bazen.
yazdığım cümle ise "bunu memnuniyetle yaparım" demek. doğru tahminnn
süper yaaa unutmamışım
10 yıl oldu bırakalı fransızcayı topu topu da 2 yıl gördüm ama demek ki unutmamışım çok sevindim
katzi çizelgen gürünmüyor tatlımm!! (sadece senin görünmü bende de sorun olabilir yinede)
bir de canım ben de ikinci öğretim okudum ve kilolarımı o zaman aldım çok zor biliyorum hayatı altüst ediyor
t
benim kilo almamın sebebi 2.öğretim olmam değil malesef. keşke öyle olsa. 1buçuk yıl ilaç tedavisi gördüm ve 8 ay içinde 48 kilodan 70e çıktım
ayrıca çizelgem yok balım
üşeniyooooooğğooomm
ben yapayım sana bebem çok üşeniyosan???
ama yok kalsın dersen bilemem :)
yarın sabah tartılıyım da. tartılmaya korktugumdan yapmıyorum bi de aslında:18::18::18::18:
korkunun ecele faydası yok. tartıl gitsin :)
gerçeklerle yüzleşmezsen kendine gelemezsin kiii
napıyorsun canım
midem kazındı süt içtim ben de
ben bugünkü menüme ve sporuma sadık kaldım. mutluyum vicdanım rahat. bi ara elim gitti yemeksepeti sitesine. ama vazgectim hemen
aksam 5de yemeğimi yedim. 8bucukda da kefir içtim. mutluyum
Günaydın
mutlu olmanın yolusevindim canım ne güzel.ben de dün kaçamak yapmadım
sen Dexter'ı izliyor muydun? dün gece o kdr uykum vardı,eşim dedi kalk son bölümü indirdim izleyelim.veyyy çok güzel bitti şimdi bekle yeni sezonutavsiye edebileceğin yeni bir dizi var mı şeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?