Katzi'nin Diyet Günlüğü

ayrıca evet balım 2.öğretimim. keşke gündüzcü olsam. aksam okula gitmekten nefret ediyorum 10a kadar dersim oluyıo cunku

bebişleri çok seviyorum ama yakın zamanda istemiyorum Allah bilir tabi de,işimi elime alayım ilk amacım bebiş olacak

bir aksilik çıkmazsa bırakmıcam sporumu,çünkü eğlence gibi oluyor bana.bütün gün evde dersle uğraşmak canımı sıkıyor :84::84: sen de bırakma,ramp it upa bakınca start çok basit kalıyor canım insan eskinin değerini anlar hesabı gün gelicek bir bakcaz ikimiz aynı kilodayız şeker

je ne comprende pas:44:mademoiselle
ne ile(avec ile demek ya) napcan anlamadım ???????
bi tahmin yürüteyim ama memnuniyetle öğretirim demek falan mı? tam tercüme istiyorum bak

aaa pardon canım, görmemişim ben bunu :) konular çok hızlı ilerliyo, kaçırıyorum bazen.

yazdığım cümle ise "bunu memnuniyetle yaparım" demek. doğru tahminnn

süper yaaa unutmamışım
10 yıl oldu bırakalı fransızcayı topu topu da 2 yıl gördüm ama demek ki unutmamışım çok sevindim

katzi çizelgen gürünmüyor tatlımm!! (sadece senin görünmü bende de sorun olabilir yinede)

bir de canım ben de ikinci öğretim okudum ve kilolarımı o zaman aldım çok zor biliyorum hayatı altüst ediyor
t

benim kilo almamın sebebi 2.öğretim olmam değil malesef. keşke öyle olsa. 1buçuk yıl ilaç tedavisi gördüm ve 8 ay içinde 48 kilodan 70e çıktım
ayrıca çizelgem yok balım

çizelge istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ticet factory e gir

sırayla seç şifreni at 123 fln yaz

sonra html yazan yerden adres kopyala profilindeki çizelge bölümüne kopyala . 2 dakikanı almaz tatlım

Son düzenleme:
ben bugünkü menüme ve sporuma sadık kaldım. mutluyum vicdanım rahat. bi ara elim gitti yemeksepeti sitesine. ama vazgectim hemen
aksam 5de yemeğimi yedim. 8bucukda da kefir içtim. mutluyum

Günaydın
mutlu olmanın yolu sevindim canım ne güzel.ben de dün kaçamak yapmadım
sen Dexter'ı izliyor muydun? dün gece o kdr uykum vardı,eşim dedi kalk son bölümü indirdim izleyelim.veyyy çok güzel bitti şimdi bekle yeni sezonu tavsiye edebileceğin yeni bir dizi var mı şeker.

puhahahah allah kahretmesin kak son böölümü indirdim izleyelim demiş yaa kıyamam be size maşallah nazar degmesin aman diyim
ben hiç dizi izlemiyorum ki ya bi tek bir cocuk sevdim diye bi dizi var abuk sabuk onu izliyip duygulanıyorum filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…