- 29 Kasım 2011
- 1.204
- 664
- 198
erdeydin canım bu saate kadar yoktun??
tango mu veyyy :111::111: süpersinn
günaydın bu arada şeker,kahvaltımı yaptım eşimi geçirdim gün beni bekler..
start it upı şu an yine indiriyorrum,canım ram it up ve burn it up daha sonrası için mi? start it upı ne kadar süre yapmak lazım acep..diğerlerini indiremicem zaten,kayınvalideme gidince haftasonu ordan indircem onlarınki sınırsız
markafoniden elbise almıştım kargoya verilmiş olleyy
tatlım 1.seçenek: 2 hafta start it up sonra ramp it up sonra da burn it up
2.seçenek ise: 1 hafta start it up- 2 hafta ramp it up- 3 hafta burn it up
hangisini istersen yapabilirsin kuzum.
güle güle giy bebişim elbiseni
ben de sabah sabah kalktım temizlik yaptım. odamın şeklini değiştirdim.
ev arkadaşımdan gerçekten nefret ediyorum.. çöpleri mutfaga yere atmış. o kadar pis ki.. lavabonun içinde pislik bırakıyor sürekli sebzeler meyveler.. yerleri bi görseniz leşşş gibi.... geberticem en sonunda.. 2 kez söyledim daha önce.. tık yok. sinirlerim bozuldu ya. çerez paketleri filan yerlerde düşünün.
kızlar bu yazdıklarınız ne google den baktımda bişe anlamadım bir yardımcı olsanız
tatlım 1.seçenek: 2 hafta start it up sonra ramp it up sonra da burn it up
2.seçenek ise: 1 hafta start it up- 2 hafta ramp it up- 3 hafta burn it up
hangisini istersen yapabilirsin kuzum.
güle güle giy bebişim elbiseni
ben de sabah sabah kalktım temizlik yaptım. odamın şeklini değiştirdim.
ev arkadaşımdan gerçekten nefret ediyorum.. çöpleri mutfaga yere atmış. o kadar pis ki.. lavabonun içinde pislik bırakıyor sürekli sebzeler meyveler.. yerleri bi görseniz leşşş gibi.... geberticem en sonunda.. 2 kez söyledim daha önce.. tık yok. sinirlerim bozuldu ya. çerez paketleri filan yerlerde düşünün.
dukan testini çözdüm hanımlar. atak 7 gün çıktı. 20 aralıkta 66kilo olucagımı söylüyor test.. hadi hayırlısı :S ama ben bugün başlayamadığım için.. 21 aralıkta olucak artık... işte size test sonucum
çok heyecanlıyım.
Ben o testi çözdüm ama beceremedim sonuç çıkmadı
Yapmak istiyorum ama işte.
Dukanın seyri nasıl canım neyi yasaklıyor ne yaptırıyor?
Benimde kiloları bir an önce vermem lazım
Talibim varda beni istemeye gelcekmiş
kızlar bu yazdıklarınız ne google den baktımda bişe anlamadım bir yardımcı olsanız
sonunda indi videom, çok yoruldum şeker,yaptım sonuna kadar debbie ile bu sefer hakkaten yoruldum.bir de öncesinde tüy operasyonu yaptım o da yordu beni tabi.duşumu aldım sana misafirliğe geldimyap ordan bakem bir yeşil çay
ben o zaman diğer videoları indirince şöyle bir bakarım duruma göre 2 seçenekten birini uygularım 4 günü daha atlatayım.ben sevdim ama bu işi zevk alarak yapıyorum sporumu
en ailenle kalıyorsun zannetmiştim,ev arkadaşlığı berbat bişi.1 sene ben de tecrübe etmiştim.temizliğe önem veririm ben de,hele ki mutfakben şimdiye papaz olmuştum canım o kızla sana diyim
canım hayırlı olsun diyim,umarım güzel sonuç alırsın.yap bakalım nasıl olacak
o kadar sabırlıyım ki anlatamam... cidden ne pis insanlar var ya.. bi de dışarda görseniz o kadar kokoş ki anlatamam size. ama odasını b*k götürüyo gerçekten. bi de tam mahalle karısı kıvamında bişey demeye de gelmiyo hemen car car başlıyo. yani ben nefret ederim lavabonun içinde sebze- yemek artıklarından vs... neler neler ya.. diyecek bişey bulamıyorum. kötü davransam neyse de.. cidden cok iyi davranıyorum. evdeki bütün esyalar benim zaten. o sonradan geldi. insan biraz vefalı olur ya... hiç bişeye masraf yapmadı.
3ayda 1 temizlik yapalım filan diyor. gel de delirme:S
ben dayanamam böylesine tiksinç oldum hem sonradan gelmiş bir de onun kafasına göre mi takılcaksınız.canım sana uymayan birini yanında tutmak zorunda değilsin,bak eşyalar da seninmiş evi de sen tutmuşsun herhalde..
ben şimdi çıkıyorum canım,tarih çalışıyordum yarım kaldı güzellik ve spor uğruna,daha yemek de yapıcam öpüyorum çoook görüşürüz
bu arada sevgi meleği,hayırlı olsun şimdiden
eneeeeembizim kızı istemeye geliyolaaar ohohohoho süper süper!
şimdi bebişim.. o testi ben de ilk seferinde becerememiştim ama hata şundan kaynaklanıyomuş. change unit kısmını tıklayıp lbs olan yerleri kg yapıcaksın..
gugıldan dukandiyetim diye arat bi blog cıkarak. o türkceye cevirmiş bizim için sagolsun çok kim yaptıysa vallahi. ordan bakarak yapabilirsin. ayrıca feysbuktan dukan diyeti tarifleri sayfasına üye ol. orda bir sürü güzel şey var eminim çok hoşuna gidecek. daha ilk dakikadan bana kucak açtılar
seyir kısmını bilmiyorum hiç henüz. atak kısmını biliyorum sadece. kitabı da var ama okumadım seyir kısmını daha. ayrıca sevgili Dr. Dukan kendi sayfasını güncelleyip faydalı bilgiler söylüyor bu diyetle ilgili. ki bunları o feysbuk sayfasında paylaşıyor insanlar türkçeye çevirip. zor olmuyor yani.
ama bildiğim kadarıyla seyir döneminde günde 1 öğün sebze yiyebiliyorsun balım..
tango mu veyyy :111::111: süpersinn
günaydın bu arada şeker,kahvaltımı yaptım eşimi geçirdim gün beni bekler..
start it upı şu an yine indiriyorrum,canım ram it up ve burn it up daha sonrası için mi? start it upı ne kadar süre yapmak lazım acep..diğerlerini indiremicem zaten,kayınvalideme gidince haftasonu ordan indircem onlarınki sınırsız
markafoniden elbise almıştım kargoya verilmiş olleyy
Canım nerden indiriyorsun acaba eğer yasak değilse bana link yada adres verirmisin
Yapabilidim kız katzi.
Atak evresi 7gün verdi 3kg gicekmiş
seyir sürem 184 gün
sonraki de 263 gün
21/06/2011 tarihinde 17 kg vermiş olacakmışım.
Hoşuma gitti yapsam mı acep :26:
çok yorgun hissediyorum katzicim,kasıklarım ağrıyor..3-5 dk amma farkediyormuş bugün yordu beni bu slim.Allahım tarih de beni zorluyor,oku aklında tutmaya çalış,neyseki bitirdim eşim geldi az önce,o da spor yapıyor şu an haha
ben öğlen yemeğini az daha unutuyordumtavuk vardı onu yedim.ekmeği sadece sabah tüketmeye çalışıyorum.akşama da nohutla bulgur pilavı yicem senden özenmiştim bugüne nasip oldu :86::86:
senin nasıl gidiyor,yarın kesin başlıcak mısın dukana?
ne bölümü okuyordun canım sen merak ettimbitiyor mu okul,yüksek lisans falan demiştin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?