- Konu Sahibi b1ranneb1res
-
Aynen öyle, bir de eşiniz daha önemli olmalıydı denmiş ya, o zaman eşine hakaret edilmesinden de diğer eş rahatsız olsaymış eş olmak önemliyseKadına hakaret edilmiş kilona rağmen adam seninle evlendi denmiş...adam olan karısını korur o kadınında ağzını kapatırdı.
kimse kimseyi sevmek zorunda değildir zaten ama sevdiklerinin hatırı vardır.. bunu bilip ona göre de davransaydınız sorun hiç olmayacaktı.. bir kaç saat kocanız için değmez miydi ?2 gün önce eşimle bir yerden geliyorduk. Ve arabanın içinde tartışıp durduk sürekli o bana ben ona. Gittiğimiz yere ben gönüllü gitmedim eşim ısrar etti zaten gitmeden önce de evde kavga ettik zorla ikna etti beni sabret 1 saat oturup kalkarız dedi. Bende istemeye istemeye tamam dedim.
Gittik oturduk, millet sipariş verdi ben birşey içmicem dedim. Millet ısrar etti bende yok istemiyorum dedim. Bu sırada masadaki bir kadın şaka ile karışık 'bunlar çok hafif tatlılar kilo yapmıyor eğer o yüzden istemiyorsan, hem ... Bey de sizi her halinizle sevmiş baksanıza' dedi. Bunu diyince çok sinirlendim kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. Eşimle gözgöze geldik kızdığımı anladı takılma boşver gibi kaş göz işareti yaptı. Ben dayanamadım. 'benim öyle bir problemim yok, eğer sizin varsa tercihinizi dikkatle yapın, menüde kazan dibi var mesela tavsiye ederim ama iyi yanmış olanından seçin' dedim. Doğal olarak ortam buz kesti herkes birbirine baktı. Gece bu enerji ile devam etti 1.5 saat sonra kalktık. Arabada kavga ettik, tartıştık yol boyunca. Daha eve 40 dakikalık yol varken eşim arabayı sağa çekti. Anahtarı elime tutuşturdu ne istiyorsan onu yap dedi. Hemen bir taksi çevirdi gitti.
Mecbur arabayı ben kullandım eve kadar. O gece geldi 12 gibi, yatmadım onu bekledim kapıda karşıladım hoşgeldin dedim. Ne oldu değdimi bunca yaygara çıkarmaya büyütmeye dedi. Hiç boynuma sarılma dedi. Mahçup oldum herkese millet mesaj atıyor telefonuma bir problemmi oldu yanlış bir şey söylediysek yengeden özür dileyelim falan diye.
Yine cevap vericektim sen zorladın ben o kadınları sevmiyorum diyecektim. Tuttum kendimi. Geçti salona oturdu televizyonu açtı. Çok uykum var nolur tek gitmim yatağa kapatalım bu konuyu dedim, git sen ben birazdan gelirim dedi yüzüme bakmadan. Sonra ben gittim ama uyumadım 20-30 dakka sonra o geldi bana sırtını döndü yattı yanıma. Ben ona döndüm arkasından sarıldım. Öptüm ensesinden özür dilerim dedim. Bütün geceyi zehir ettin yolda 1 saniye susmadın şimdi gelip gönül almaya çalışıyorsun. Mesele bu değil biraz yaptıklarından ders al tekrarlama dedi. Özür dilemen olayları halletmez bana ispatla artık yapma şunu falan yaptı. Ama ben haksız olduğumi hala düşünmüyorum. İstemediğim bir ortama beni zorla götürdü o insanlara katlandım.
Orası ayrı konu değil merkezi bir kadına hakaret edilmiş ve kadın kendini korumuş ben olsam daha fazlasını derdim. Kimse kadını korumuyor burda sizin başınıza gelseydi siz de ezik gibi hissederdiniz.Orası ayrı konu canım giderken burun kırın yapmasaydi orda o kelime eşine batmiycakti
Ezik gibi hissedilecek bisey yok çok abarttin sen tatlım. Tmm tabiki de cvp verecek orası ayrı diyorum anliyomusun. Giderken okadar sorun çıkartıyor sonra o olay eğer sorun cikarmasaydi verdiği cvp zoruna gitmeyecektin eşinin. Ayhh lütfen beni etiket yapma laf anlatmayorumOrası ayrı konu değil merkezi bir kadına hakaret edilmiş ve kadın kendini korumuş ben olsam daha fazlasını derdim. Kimse kadını korumuyor burda sizin başınıza gelseydi siz de ezik gibi hissederdiniz.
Sevmediginiz insanlar bile olsa madem oradasiniz saygiyi korumalisiniz. Kadin size kotu bir sey dememis,kilo kontrolu yapiyorsaniz buranin tatlilari hafiftir ,zaten esiniz de sizi begeniyor her halinizle demis. Siz de kazandibi tavsiye etmissiniz karsiligindaKonuyu çok farklı anlamışsınız biz her dışarı çıktığımızda böyle değiliz o gün gittiğimiz ortama gitmek istemiyorum O gün buluşacağımız kişileri özellikle bayanları sevmiyorum erkeklerle zaten işim yok. Eşime kızıp da kadına parlamadım, kadına eşim ve ben ikimiz de sevmiyoruz zaten gıcık birisi öyle bir laf sokmaya çalıştığı için cevap verdim, parlamaması sebebi budur
İstemediğiniz bir ortama girmek zorunda değilsiniz bence ama arabada atismanızı da abartılı buldum.Eşimin arkadaşları ile arası iyi. sık sık program yapmaya çalışıyorlar ailecek hanımlar ile beraber. Benim de arkadaşları ile sorunum yok hepsi düzgün insanlar eşimin onlarla konuşmasına karşı bir tavrım yok konuşabilir ama hanımları sevmiyorum çoğunu. Bunu eşime söyledim boş ver Tamam de geç Sen de dedi ama gerçekten kadınlar çok dedikoducu ve ille de samimi olmaya çalışan tipler bende sammimi bulmadığım bir insanla konuşmak uzun süre arkadaş gibi aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Dediğiniz gibi eşimin hatrı için katlanayım diyorum ama olay iğneleyici laf sokmalı muhabbetlere dönüyor hatta bazen edep sınırlarını aşıyorlar, ben o insanların özel hayatlarını bilmek veya kendi özelimden de onlara bahsetmek zorunda değilim. Umarım anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?