Kavga ettik (verdiğimiz tepkiler)

Kadına hakaret edilmiş kilona rağmen adam seninle evlendi denmiş...adam olan karısını korur o kadınında ağzını kapatırdı.
Aynen öyle, bir de eşiniz daha önemli olmalıydı denmiş ya, o zaman eşine hakaret edilmesinden de diğer eş rahatsız olsaymış eş olmak önemliyse

Her ne olursa olsun, o yere gidilmiş artık. Eşinizi mahçup etmişsiniz. Kadına ayar vereyim derken, eşiniz bir durumlara düşmüş. Hadi olan oldu, özür dileyip ne diye tepenize çıkarıyorsunuz. Böyle şeyler evliliği yorar, ya gidilmeyecek ya da gidildi mi burundan getirilmeyecek. Eşinizin arabadan inmesi hariç tepkileri yerinde ama sizde daha tatlı iğneleyebilirdiniz o espritüel kadını. Şener şenle ilyas salman atışmasına dönmüş muhabbet

o lafı söyleyen kadın kaşınmış özellikle son cümlesini söylememeydi
herkesin ruhen yapısı güzel olmaz zaten negatif enerjiyle gitmişsiniz
kadında bozacağını sandı ama bozdun iyi oldu
eşine tavrın gönlünü almaya çalışman hoşuma gitti

Niye özür diledin haklı olduğunu düşünüyorsan? Bana hiç haklı gibi gelmedin üstelik eşinin söylediklerine bakılırsa sanırım bir ortama gireceğin zaman sürekli bu tavrı sergiliyorsun. Ben olsam sevmediğim insanlar da olsa eşimin hatrı için giderdim oturup yer içer keyfime bakardım. Sevmediğim insanları nikahıma almıyorum sonuçta demi bir masa etrafında oturup bir bardak çay içemeyecek kadar tahammülsüz olmaya ne gerek var? İnsanların ağzına da laf vermişsin eşini mahcup etmişsin.

Cok iyi yapmıssınız,karsınızdaki kadın heeer şeyi söyleyecek siz de susup oturacaksınız öyle mi? Zaten böyle cevap veren birileri olsa o kişi de yerli yersiz konusup haddini aşmaz.Geri adım atmayın,herkes nasıl konusması gerektigini bilecek.Sizin dediginiz cok normal cok hafif bir sey.Asıl tepki verilecek kadının lafı.Takılmayın geri adım attıkca üstünüze gelirler

kimse kimseyi sevmek zorunda değildir zaten ama sevdiklerinin hatırı vardır.. bunu bilip ona göre de davransaydınız sorun hiç olmayacaktı.. bir kaç saat kocanız için değmez miydi ?

Orası ayrı konu canım giderken burun kırın yapmasaydi orda o kelime eşine batmiycakti
Orası ayrı konu değil merkezi bir kadına hakaret edilmiş ve kadın kendini korumuş ben olsam daha fazlasını derdim. Kimse kadını korumuyor burda sizin başınıza gelseydi siz de ezik gibi hissederdiniz.

Orası ayrı konu değil merkezi bir kadına hakaret edilmiş ve kadın kendini korumuş ben olsam daha fazlasını derdim. Kimse kadını korumuyor burda sizin başınıza gelseydi siz de ezik gibi hissederdiniz.
Ezik gibi hissedilecek bisey yok çok abarttin sen tatlım. Tmm tabiki de cvp verecek orası ayrı diyorum anliyomusun. Giderken okadar sorun çıkartıyor sonra o olay eğer sorun cikarmasaydi verdiği cvp zoruna gitmeyecektin eşinin. Ayhh lütfen beni etiket yapma laf anlatmayorum

Kusura bakmayın ben bu konuda sizi haklı buldum. Evdeki davranışınız da çok aşırı değil. Arabada ne kadar tartıştınız bilmiyorum. Bir ortamda bulunmuş olabilirsiniz hadi eşiniz için kabul ettiniz. Bu size saygısızlık yapılmasını hoş karşılayacağınızı göstermez. Herkes haddini bilmeli yani. Ne demek “sizi her haliyle kabul etmiş eşiniz baksanıza?” Ne demek? Kimse sizi eşinizin yanında rencide edemez.
Siz ağır bir cevap vermişsiniz çok da iyi olmuş. Masadan kalkıp terk etmemişsiniz sonuçta. Eşinizin arkadaşları sorarsa “aaa ben şaka yapmıştım kadınlar arasında olur öyle şeyler” deyip geçin. Burda özür dilemesi gereken eşiniz. Bir ortamda bulundunuz diye saygısızlığı sineye çekmek zorunda değilsiniz. Ki yanınızda başka erkekler varken sizin fiziki özelliklerinizle dalga geçilemez. Bu bir kadın için çok onur kırıcı. Eşinize burdan yürüyün. O kadar kişinin içinde benim fiziki özelliklerimle dalga geçti, hiç bir kadın bunu kaldıramaz deyin.

Sevmediginiz insanlar bile olsa madem oradasiniz saygiyi korumalisiniz. Kadin size kotu bir sey dememis,kilo kontrolu yapiyorsaniz buranin tatlilari hafiftir ,zaten esiniz de sizi begeniyor her halinizle demis. Siz de kazandibi tavsiye etmissiniz karsiliginda kulaga hic hos gelmiyor. Hepimiz her gun gerek is gerekse sosyal hayat geregi ile pek cok sevmedigimiz insanla karsilasiyoruz,bazen beraber calisiyoruz,bazen bu kisiler akrabamiz dahi olabiliyor ama insan icinde yasadigimiz surece terbiyeyi muhafaza etmek zorundayiz.

Cevaplar cok zit.. bir grup hakliisn bir grup haksizsin dedik ortada kaldi bence :))

Bir kere tamam diyip gitmişsiniz neden uyum sağlamadınız ki eşlerin bazı ortamlara beraber gitmeleri çok güzel
Ama tabi ki kadının söyledikleri konusunda siz haklısınız ne terbiyesiz insanlar var konuşcam diye saçma sapan şeyler konuşuyolar tani ki vericeksiniz ağzınızın payını

Ben de kadına sinir olup o cevabı verirdim. Ama sakin düşünmek gerekirse kadında kötü niyet sezemedim. Sadece aa yesenize bu tatlılar kilo aldırmıyor diye teskin ederken daha çok batırmış. Ama eşiniz hatrına bir saat oturmanız kimseyi öldürmez. Eşinizle zaman geçirdiğinizi düşünün. Sizi arkadaş ortamına sokuyor. Neden böyle mızıkçılık ettiniz? Arabada böyle söylenmeniz hoş olmadı. Bence bir özür dileyin

Yahu kac yasinda kadinin icecegi icekten yiyecegi tatlidan bize ne? Istemem diyorsa saygi duy kes sesini.Uc yasinda ki cocuk mu bu ki israr ediyorsun?Bir de laf sokuyor.Iste tatli hafifmis bilmem ne? Istemiyor sevmiyor yemiyor.Ya bu insanlar konusurken biz altta alip sinir hastasi olalim onlar mutlu olsun.Konusmayi ogrensinler kac yasindaki insanin yemegine karismasinlar.

İstemediğiniz bir ortama girmek zorunda değilsiniz bence ama arabada atismanızı da abartılı buldum.

Eşiniz sürekli böyle arkadaş ortamlarına gitmeniz için sizi zorluyor mu? Eğer zorluyorsa gayet haklısınız. Ama zorlamıyor yada sizin arkadaş ortamlarınıza da katılıyorsa biraz idare edebilirdiniz.

O lafı söyleyen kadına da az bile yapmışsınız, patavatsızca konuşuyorsa sonuçlarına da katlanacak. Aslında kadına dediklerinizde büyütecek bir şey yok , sadece olaydan sonra eşinize dırdıra ( erkeklerin deyimiyle) devam etmeniz biraz yanlış olmuş. Konuyu arabada uzatmayıp eşinize sürekli konuşmasaydınız ve ortama gitmek için de uzun süreli tartışmasaydınız belki bu kadar büyümezdi konu. Hatta eşiniz kadına verdiğiniz cevapta arkanızda bile olurdu. Birde eve gelince onun gönlünü almaya çalışınca siz eşiniz tamamen üste çıkmaya çalışır. Biraz zaman verin sakinleşsin sonra konuşmaya başlardınız. Bende çok sabırsızım hiç küs duramam, kavga da etsem hemen sonuca ulaşalım hallolsun derim ama eşim öyle değil. Onun huyunu bildiğimden biraz daha beklemeye çalışıyorum sorun yaşadığımızda. Biz üstüne gidince iyice haklıyım moduna geçiyorlar.

Haklıyken haksız duruma düşmek durumunun vücut bulmuş hali gibisiniz . Onca ısrara rağmen yiyip içmeden öylece oturmak olmamış.
Emin olun o kadın , size karşı espri kisvesinde söylediği cümlelerle kendi kalitesini herkese göstermiş orada .
Laf bile sokacaksanız, aleni iğneleyici cümleler kurarak değil üstü örtülü göze batmayacak şekilde susturmak gerek böylesini
Herşeyden önce onun seviyesine inmemek, kendi kaliteni bozmamak için
Susmak bence de saçma olurdu ama daha farklı cümlelerle bertaraf edilebilirdi diye düşünüyorum
Sonrasında eşinizden özür dilemeniz iyi olmamış
İkinizde sakinletiğinizde olayı konusup özür dilemeden kapatmak daha mantıklı olurdu
Haksız olduğunuzu kabul etmiş gibi olmuşsunuz
Bir daha böyle bir olay yaşanırsa eşiniz yine tepkisiz kalmanızı isteyecek muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…