Kavga ettik (verdiğimiz tepkiler)

vallah KUZUM yerden göğe kadar haksızsın biraz empati yap adam hakli

ben sizi haklı buldum, eşim millet yüzünden bana trip atacak? asıl ben trip atarım.

bende moralim bozuk olunca ortamlarda suratım asık olur kimse için rol yapamam. diğer bayanın size laf söylemesi üstü kapalı hakaret etmesi asla problem değil ama sizin cevap vermeniz mi problem? mesaj atan arkadaşlarda ayrı sorunlu, diğer bayana kimse ne laf sokuyosun diyememiş mi?

Ben kazandibi lafıyla ne demek istediğinizi anlamadım. Bazı üyeler süper laf sokmuşsunuz falan demiş de. Ne demek istemiş yani? Meraktan soruyorum. Bi de böyle zamanlarda şakalaşıp ince ince lafı sokmak daha iyidir , hem ortamı öyle germez, hem de karşı tarafı püskürtür:) ben oradaki diğer hanımlardan biri olsam “öeğh ortam liseye döndü , evde netflix izlesek daha iyiydi”diye düşünürdüm .

Bakın söylediklerinzin hemen hemen hepsine tüm kalbimle katılıyorum ama o ortamdaki kişiler farklı (eşimin arkadaşlarının eşleri ve bir kaç tane tek gelen bayan) dan bahsediyorum. Olay o kadar sade değil oradaki kadınlar ile başka olaylar yaşadık biz. Önceki konularımda bahsetmiştim. Oradaki bir bayanın eşime Whatsapp tan attığı bazı mesajlar var. Uzun uzun yazmıyorum. Durum biraz daha farklı yani.

sonunda beni biraz almayan birilerinin çıktığına sevindim yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.
eşimin bana kızıp kavga ettiği nokta benim kolayca tahriğe kapılmam kendimi kontrol edememem. Sen neden o kadına cevap vermek için kendini yoruyorsun diyor ortamdaki insanlar onu biliyor zaten diyor Sen neden o kadının tarihini katılıyorsun diyor onun ekmeğine yağ sürdün ortamda neşeli bir hal varken ikinizin sayesinde bir anda herkes tedirgin oldu bütün gece böyle devam etti diyor sen cevap vermesen kadın susup kalacaktı zaten diyor. Eşim haklı belki Tamam ama dayanamıyorum napim

Ne kadar yanmışsa o kadar iyi değil midir kazandibi

Evet.
onu özellikle söyledim zaten burada hanımların çoğu anlamadı Ama ortam da gayet hissedildi yani. iyi yanmış olanından tercih edin derken bir daha bana laf çarpma, cevabını veririm anlamında söyledim, benimle uğraşma karşılık bulursun anlamında yoksa gününü gösteririm anlamında.

Yani biri bana bunu söylese hiç de günümü gösterecek diye düşünmezdimHer neyse ama yaptığın çok ayıp olmuş.Eşin için susabilirdin ya da dalgaya alıp espriye vurabilirdin.

ÇOK TEŞEKKÜR EDIYORUM BENI RAHATLATTINIZ GERÇEKTEN :))

Kadına cevap vermem konusunda haklıyım eşime verdiğim sözü tutamadığım için üzgünüm zaten eşimle aramızdaki kavga da burada başlıyor özür diliyorum ama kadına cevap vermem gerekiyordu diyorum O da hayır diyor olay burada patlak veriyor ona karşı sorumsuz davrandım özür diliyorum ama kadın konusunda haklıydım hak etti.

ÇOK TEŞEKKÜR EDIYORUM BENI RAHATLATTINIZ GERÇEKTEN :))
Rica ederim. Rahatlatabildimse ne mutlu. Doğru olanı yapmışsınız. Ayrıca bunu görümce, kayınvalide veya elti söylese ooooo yorumlara bak. Görüşme, alttan alma, cevap ver.... elin yedi kat yabancısına neden alttan alacakmışsınız.

Bence hatalısınız

Kadın evet pislik yapmış sizde cevabını vermişsiniz evet ama biraz abartı olmuş sanki. Olsun eşiniz anlayışlı birine benziyor sinirler cabuk yatışır büyütülcek pek birsey degil..

Sen eşini mahçup ettiysen sana eşin seni her halinle sevmiş diyen kadın ne yapmış peki ?
Seni eşin oraya zorla götürdü asıl o kadın eşini mahçup etti ,
Sen orda durduk yere o kadına çatmadın , o kadın hadsizlik yapmış sen de cevap vermişsin

Afedersiniz de ortada ezilen ya da ezilecek bir durum yok ki? Agresif olmayı gerektirecek birşey de yok. Ne demek koruyacaksin? Hanımefendi anlaşıldığı üzere son derece uyumsuz davranmis. Ateşe körükle gitmeyin yani

Kesinlikle katılıyorum.. sonuçta keyfi durumun yanında bir yerde adam için zorunlulukta varmış anladığım kadarıyla. Güzel yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…