- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi b1ranneb1res
-
2 gün önce eşimle bir yerden geliyorduk. Ve arabanın içinde tartışıp durduk sürekli o bana ben ona. Gittiğimiz yere ben gönüllü gitmedim eşim ısrar etti zaten gitmeden önce de evde kavga ettik zorla ikna etti beni sabret 1 saat oturup kalkarız dedi. Bende istemeye istemeye tamam dedim.
Gittik oturduk, millet sipariş verdi ben birşey içmicem dedim. Millet ısrar etti bende yok istemiyorum dedim. Bu sırada masadaki bir kadın şaka ile karışık 'bunlar çok hafif tatlılar kilo yapmıyor eğer o yüzden istemiyorsan, hem ... Bey de sizi her halinizle sevmiş baksanıza' dedi. Bunu diyince çok sinirlendim kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. Eşimle gözgöze geldik kızdığımı anladı takılma boşver gibi kaş göz işareti yaptı. Ben dayanamadım. 'benim öyle bir problemim yok, eğer sizin varsa tercihinizi dikkatle yapın, menüde kazan dibi var mesela tavsiye ederim ama iyi yanmış olanından seçin' dedim. Doğal olarak ortam buz kesti herkes birbirine baktı. Gece bu enerji ile devam etti 1.5 saat sonra kalktık. Arabada kavga ettik, tartıştık yol boyunca. Daha eve 40 dakikalık yol varken eşim arabayı sağa çekti. Anahtarı elime tutuşturdu ne istiyorsan onu yap dedi. Hemen bir taksi çevirdi gitti.
Mecbur arabayı ben kullandım eve kadar. O gece geldi 12 gibi, yatmadım onu bekledim kapıda karşıladım hoşgeldin dedim. Ne oldu değdimi bunca yaygara çıkarmaya büyütmeye dedi. Hiç boynuma sarılma dedi. Mahçup oldum herkese millet mesaj atıyor telefonuma bir problemmi oldu yanlış bir şey söylediysek yengeden özür dileyelim falan diye.
Yine cevap vericektim sen zorladın ben o kadınları sevmiyorum diyecektim. Tuttum kendimi. Geçti salona oturdu televizyonu açtı. Çok uykum var nolur tek gitmim yatağa kapatalım bu konuyu dedim, git sen ben birazdan gelirim dedi yüzüme bakmadan. Sonra ben gittim ama uyumadım 20-30 dakka sonra o geldi bana sırtını döndü yattı yanıma. Ben ona döndüm arkasından sarıldım. Öptüm ensesinden özür dilerim dedim. Bütün geceyi zehir ettin yolda 1 saniye susmadın şimdi gelip gönül almaya çalışıyorsun. Mesele bu değil biraz yaptıklarından ders al tekrarlama dedi. Özür dilemen olayları halletmez bana ispatla artık yapma şunu falan yaptı. Ama ben haksız olduğumi hala düşünmüyorum. İstemediğim bir ortama beni zorla götürdü o insanlara katlandım.
kadının lafını alınmamız boş yere değil o kadından bize laf geldi bir iki defa eşimde sevmiyor onu ama idare etmeye çalışıyoruz.
Benim o kadınlara karşı durumum tavrım kendiliğinden değil tabii ki onların daha önceden yaptıkları söyledikleri şeyler ile alakalı, dediğim gibi eşim de bunların farkında sadece idare et diyor Herkes ailesi ile geliyor ortama ayak uyduralım diyor. Ben de altta kalmak istemiyorum böyle durumlarda Of ne yapayım yaaa.
haksızsın net2 gün önce eşimle bir yerden geliyorduk. Ve arabanın içinde tartışıp durduk sürekli o bana ben ona. Gittiğimiz yere ben gönüllü gitmedim eşim ısrar etti zaten gitmeden önce de evde kavga ettik zorla ikna etti beni sabret 1 saat oturup kalkarız dedi. Bende istemeye istemeye tamam dedim.
Gittik oturduk, millet sipariş verdi ben birşey içmicem dedim. Millet ısrar etti bende yok istemiyorum dedim. Bu sırada masadaki bir kadın şaka ile karışık 'bunlar çok hafif tatlılar kilo yapmıyor eğer o yüzden istemiyorsan, hem ... Bey de sizi her halinizle sevmiş baksanıza' dedi. Bunu diyince çok sinirlendim kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. Eşimle gözgöze geldik kızdığımı anladı takılma boşver gibi kaş göz işareti yaptı. Ben dayanamadım. 'benim öyle bir problemim yok, eğer sizin varsa tercihinizi dikkatle yapın, menüde kazan dibi var mesela tavsiye ederim ama iyi yanmış olanından seçin' dedim. Doğal olarak ortam buz kesti herkes birbirine baktı. Gece bu enerji ile devam etti 1.5 saat sonra kalktık. Arabada kavga ettik, tartıştık yol boyunca. Daha eve 40 dakikalık yol varken eşim arabayı sağa çekti. Anahtarı elime tutuşturdu ne istiyorsan onu yap dedi. Hemen bir taksi çevirdi gitti.
Mecbur arabayı ben kullandım eve kadar. O gece geldi 12 gibi, yatmadım onu bekledim kapıda karşıladım hoşgeldin dedim. Ne oldu değdimi bunca yaygara çıkarmaya büyütmeye dedi. Hiç boynuma sarılma dedi. Mahçup oldum herkese millet mesaj atıyor telefonuma bir problemmi oldu yanlış bir şey söylediysek yengeden özür dileyelim falan diye.
Yine cevap vericektim sen zorladın ben o kadınları sevmiyorum diyecektim. Tuttum kendimi. Geçti salona oturdu televizyonu açtı. Çok uykum var nolur tek gitmim yatağa kapatalım bu konuyu dedim, git sen ben birazdan gelirim dedi yüzüme bakmadan. Sonra ben gittim ama uyumadım 20-30 dakka sonra o geldi bana sırtını döndü yattı yanıma. Ben ona döndüm arkasından sarıldım. Öptüm ensesinden özür dilerim dedim. Bütün geceyi zehir ettin yolda 1 saniye susmadın şimdi gelip gönül almaya çalışıyorsun. Mesele bu değil biraz yaptıklarından ders al tekrarlama dedi. Özür dilemen olayları halletmez bana ispatla artık yapma şunu falan yaptı. Ama ben haksız olduğumi hala düşünmüyorum. İstemediğim bir ortama beni zorla götürdü o insanlara katlandım.
Rezillik çıkarırken utanmadınız mı acaba2 gün önce eşimle bir yerden geliyorduk. Ve arabanın içinde tartışıp durduk sürekli o bana ben ona. Gittiğimiz yere ben gönüllü gitmedim eşim ısrar etti zaten gitmeden önce de evde kavga ettik zorla ikna etti beni sabret 1 saat oturup kalkarız dedi. Bende istemeye istemeye tamam dedim.
Ben açıkçası sizin gibi bi eşim olsa onunla fazla takılmazdım hiçbir ortama da götürmezdim o saatten sonra.. Sevmediğimiz ortamlara illaki eşimiz için girmek zorunda kalabiliriz ama tavrımız tarzımız kesinlikle sizinki gibi olmamalı. Ya gitmeseydiniz (saçınızdan sürüklememiştir diye tahmin ediyorum) ya da madem gidiyosunuz yok bişey içmiycem yok bilmemne, yok yolda giderken kavga gürültü, yok suratlar 5 karış... üfff gerçekten çok sıkıcısınız.. Siz o gerginliğinizi tavırlarınızla zaten herkese belli etmişsiniz. Kendinizi de eşinizi de bi posta rezil etmişsiniz. Bi de kadının kötü olmayan sözlerine saçmasapan bi şekilde laf sokmuşsunuz (açıkçası laf sokma değil de saçmalama diyeyim ben ona hala sokulan lafın tam neresi olduğunu da anlamış değilim). Bi de üstelik tutmuş gelirken de kavga çıkarmışsınız.. Amacınız neydi tam olarak pardon?? Gerçekten merak ediyorum amacınızı? Şimdi siz böyle yaptınız diye acaba eşiniz bi daha onlarla görüşmeyecek diye falan mı düşündünüz2 gün önce eşimle bir yerden geliyorduk. Ve arabanın içinde tartışıp durduk sürekli o bana ben ona. Gittiğimiz yere ben gönüllü gitmedim eşim ısrar etti zaten gitmeden önce de evde kavga ettik zorla ikna etti beni sabret 1 saat oturup kalkarız dedi. Bende istemeye istemeye tamam dedim.
Sokulan lafı anlamayan sadece ben değilmişim. Hakikaten sizin öyle bir sorununuz varsa kazandibi yiyin en yanmışından ne demek? Hangi soruna iyi geliyorBen sizin laf sokmanızı pek anlayamadım. Kadına kazandibinin yanmış olanını tavsiye etmenizin sebebi neydi? Ne sonuç çıkarması gerekiyor bundan? Ciddi anlamda soruyorum çünkü ben bir sonuç çıkaramadım. Biri bana bunu dese, sokacak laf bulamadı saçmaladı derim.
Hepimiz eşlerimiz için hoşlanmadığımız ortamlara katlanıyoruz. Geçireceğiniz iki saat sonuçta, abartılı geldi bana tavrınız.
Ben yerinizde olsam laf sokmak yerine espri yapardım, ortamda kendiyle barışık kadın imajı çizerdim. Eşimle de kavga etmezdik böylece. Siz hem kendi kendinizi batırmış hem de yok yere eşinizle sorun yaşamışsınız.
Yıllar önce, ben ğniversite son sınıftayken eşimle ilişkiye başladık. Aramızda yaş farkı var. İlk kez arkadaşlarıyla tanıştığımda aralarından birinin eşi okul mevzusu açıldığında "lise son mu" diye sormuştu, aklınca beni ezecek. "Yok dedim ilkokul 5, seneye ortaokul inşallah." Herkes güldü, anasınıfı falan esprileri yapıldı, abartıldı geçti gitti. Yıllardır görüşürüz, hala akıllarına gelince kudra x'e böyle demişti deyip gülerler. Ortam gerilmedi, biz gerilmedik, laf sokan gerildi. Geçti gitti. Biraz sakin olun, biraz pozitif olun. Bu nedir böyle?
Valla ben de sabahtan beri tam olarak sokulan lafın neresi olduğunu çözmeye çalışıyorum.. Çocuk cevabı gibi olmuş resmenSokulan lafı anlamayan sadece ben değilmişim. Hakikaten sizin öyle bir sorununuz varsa kazandibi yiyin en yanmışından ne demek? Hangi soruna iyi geliyor
Kendinizi orada sorun çıkacağına ikna etmissiniz öncesinde..öyle görünüyor en azından.... Ben de eşimin arkadaşlarinin eşlerinden zerrrrrre kadar hoşlanmam. Kafa yapilarimiz arasında dağ var. Ama eşim nasıl benim çevremde uyum sağlamaya çalışıyorsa ben de buluştuğumuzda sevmesem de bir şekilde sohbete ortak olmaya çalışıyorum. İçten içe gıcık oluyorum ne yalan söyleyeyim, ama eminim o kadınlar da bana hayran değildir:) bunu düşünün bence. Bana eşiniz yapıcı bir insan gibi geldi. Bence hayatı kendinize de eşinize de zehir etmeyin.Zehir etmek durumunu şöyle söyleyeyim, onunla oraya gitmeden önce kavga etmenin sebebi olacakları bilmem ve beni dinlemedi zorla ikna etti götürdü tahmin ettim başıma geldi. sonra da kendi haklıymış gibi üste çıkmaya çalıştı Ben ona söyledim başından yapma dedim Beni zorlama dedim dinlemedi sonra haklıymış gibi üste çıkması bence yanlış Yani ben baştan söylemiştim neden sonradan şaşırıyorsun. Ki benim sinirlerime hakim olamadığı mı laf altında kalmadığımı bilir.
Yanık demek istemiş olabilirValla ben de sabahtan beri tam olarak sokulan lafın neresi olduğunu çözmeye çalışıyorum.. Çocuk cevabı gibi olmuş resmen
çok değişikYanık demek istemiş olabilir
sizi her halinizle sevmiş baksanıza' ne demekmiş?
ne halin varmış ki?
ne demek istiyor?
çok mu kilolusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?