Kavga ettik (verdiğimiz tepkiler)

Ben sizi haksız buldum.Madem o ortamdan hoşlanmıyordunuz gitmeyecektiniz hadi eşinizin hattı dediniz gittiniz o zaman eşinizin hatrına göre davranacaktınız.
Siz daha oraya gittiğiniz an antipatik davranmaya başlamışsınız birşey yiyip içmeyerek,kimseyle sohbet etmeyerek ve hatta eminim mi yüzünüz de asikti..
Yani orada olmaktan hoşlanamadıginizi o kadar belli etmişsiniz ki kadın da size sınır olduğu için laf sokmuş..Valla bende yapabilirdim aynısını.Dedigim gibi bana göre ya gidilmez yada ortama uygun davranılır.
Hem kadına karşılık olarak verdiğiniz cevaptanda birşey anlamadım ne demek "kazandibinin en yanıgini seç"?
Zaten en yanığı güzel olmazmi ki?Bu nasıl bir karşılık olabiliyor ki..neyse sonuç olarak liseli gençler gibi davranıp birde üstüne hala haklı olduğunuzu düşünüyor olmanıza şaşırdım.keske anlasanız yanlışınızı..

Ben sizin laf sokmanızı pek anlayamadım. Kadına kazandibinin yanmış olanını tavsiye etmenizin sebebi neydi? Ne sonuç çıkarması gerekiyor bundan? Ciddi anlamda soruyorum çünkü ben bir sonuç çıkaramadım. Biri bana bunu dese, sokacak laf bulamadı saçmaladı derim.

Hepimiz eşlerimiz için hoşlanmadığımız ortamlara katlanıyoruz. Geçireceğiniz iki saat sonuçta, abartılı geldi bana tavrınız.

Ben yerinizde olsam laf sokmak yerine espri yapardım, ortamda kendiyle barışık kadın imajı çizerdim. Eşimle de kavga etmezdik böylece. Siz hem kendi kendinizi batırmış hem de yok yere eşinizle sorun yaşamışsınız.

Yıllar önce, ben ğniversite son sınıftayken eşimle ilişkiye başladık. Aramızda yaş farkı var. İlk kez arkadaşlarıyla tanıştığımda aralarından birinin eşi okul mevzusu açıldığında "lise son mu" diye sormuştu, aklınca beni ezecek. "Yok dedim ilkokul 5, seneye ortaokul inşallah." Herkes güldü, anasınıfı falan esprileri yapıldı, abartıldı geçti gitti. Yıllardır görüşürüz, hala akıllarına gelince kudra x'e böyle demişti deyip gülerler. Ortam gerilmedi, biz gerilmedik, laf sokan gerildi. Geçti gitti. Biraz sakin olun, biraz pozitif olun. Bu nedir böyle?

anladım her gördüğünde tatlı tatlı laf sokanlardan galiba.

böyle kadınlara benim tavrım şudur.

ortamı domine eder keyfime bakarım. o andan gerçekten zevk alırım. muhabbeti ben açarım hoşlandığım kim varsa ortamda onlarla konuşur diğerlerini görmezden gelirim.

ha fırsat buldu laf mı soktu? bu sefer diğer insanlar da fark ettiği için ben de tatlı tatlı ortamı germeden lafın alasını sokarım ama ortamdaki diğer insanlar da huzursuzluk çıkarmaya çalıştığını fark edip bana destek olurlar gönüllü zaten. mesela belki gergin olmasanız eşiniz "benim karım çok güzeldir bi tanedir" diyip bi öpücük verecekti insanlar sizi değil kadını kınayacaktı. sonuç olarak keyifli bir gün geçirmiş olacaktınız diğer insanlar da sizi sevecekti vs vs.

ama sanırım pek konuşkan bir yapınız yok. açıkçası bi ortamda sessiz somurtkan biri olmasından ben de hoşlanmam ortamın enerjisini düşürüp moral bozuyor. dediğimi bi düşünün bence siz gerileceğinize insanlar gerilsin yani.

haksızsın net
ortama ayak uydurmayı bilmen lazım ki
x in ne fettan karısı var suratsız demesinler
tam tersi neşeli bol kahkahalı olurum senin yerinde olsam ki
insanların ekmeğine yağ sürmezdim

Böyle bir eşim olsa aşırı utanırım.
Kocanıza laf geçiremeyip , kadına patlamışsınız.
Sonra yüz bulamayınca da öpüp , özür dilemişsiniz.
Eşinize sabır diliyorum. Geçimsiz ve huysuz bir insanla geçinmeye çalışmak korkunç.

Size kocanızın yanında hakaret etmişler. Koca olamamış size kusura bakmayın. Hâlâ elalemin derdinde baksanıza. Adam olan o laftan sonra diğer kadını susturur kaş göz yapacağına.

Rezillik çıkarırken utanmadınız mı acaba

Ben açıkçası sizin gibi bi eşim olsa onunla fazla takılmazdım hiçbir ortama da götürmezdim o saatten sonra.. Sevmediğimiz ortamlara illaki eşimiz için girmek zorunda kalabiliriz ama tavrımız tarzımız kesinlikle sizinki gibi olmamalı. Ya gitmeseydiniz (saçınızdan sürüklememiştir diye tahmin ediyorum) ya da madem gidiyosunuz yok bişey içmiycem yok bilmemne, yok yolda giderken kavga gürültü, yok suratlar 5 karış... üfff gerçekten çok sıkıcısınız.. Siz o gerginliğinizi tavırlarınızla zaten herkese belli etmişsiniz. Kendinizi de eşinizi de bi posta rezil etmişsiniz. Bi de kadının kötü olmayan sözlerine saçmasapan bi şekilde laf sokmuşsunuz (açıkçası laf sokma değil de saçmalama diyeyim ben ona hala sokulan lafın tam neresi olduğunu da anlamış değilim). Bi de üstelik tutmuş gelirken de kavga çıkarmışsınız.. Amacınız neydi tam olarak pardon?? Gerçekten merak ediyorum amacınızı? Şimdi siz böyle yaptınız diye acaba eşiniz bi daha onlarla görüşmeyecek diye falan mı düşündünüz ? Yok ben size söyleyim görüşecek ama bi daha sizi sırtında yük etmeyecek Bi de tavrı yiyince gidip özür dilemişsiniz te Allahım yaa.. Bi de ayaklarına kapanıp tutarsızlığınızın altına bi imza daha atsaymışsınız tam olacakmış.. Hangi kafalar bunlar cidden anlamıyorum.

pasif agresif davranmışsınız. Bir şeyi yapmak istemiyorsanız yapmamalısınız. istemeyerek yapıp sonra da ortami sabote etmek hiç hoş değil. Bir de bunun uzerine hemen her şeyin normale dönmesi için ısrarcı olmak da bir o kadar iter karışınızdaki insanı.
Karşınızdaki kadın sizin masadaki olumsuz tavrinizi görüp sizi daha da düşürmüş. Bilerek ya da bilmeyerek masanın kaybedeni siz olmuşsunuz. Bence uyum saglayamadiginiz ortamlara girmeyin yapınızı az çok tahmin edebiliyorum. Eşinizin de uzerine gitmeyin. Eşiniz tamam canim sorun değil diyip barışsa bu sefer ama ben haklıydım diye konuşacak gibisiniz. Iyice her şey batar bu şekilde. bence zamana bırakın ve bence biraz kendinizi toparlayın.

Kadının söyledikleri yanlış olabilir fakat sizin tepkiniz daha yanlış. Böyle bir tepki vereceğinize şaka ile karışık, ortamı germeyen bir şeyler söyleseydiniz daha iyi olurdu. "aynen biz birbirimizi her halimizle seviyoruz , allah size de böylesini nasip etsin inşallah" gibi hem altta kalmayacak hem de ortamı germeyen bu ve bunun gibi bir sürü şey denebilirdi. Ayrıca eşinizin hatırı için bir yere gidip bir iki saat sevmediğiniz insanlara tahammül etmek zor olmasa gerek. Evde kavga etmişsiniz yetmemiş arabada etmişsiniz yetmemiş ortamı germişsiniz o da yetmemiş dönerken yine arabada kavga etmişsiniz. Niye ? Eşinizin ricası üzerine bir iki saat birilerine katlanmak için. Eş olmak böyle bir şey değil. O sizin için siz de onun için zaman zaman istemediğiniz şeyleri hatır gönül için yapabilirsiniz. Yapamayacaksanız da gidip ortamda bu şekilde davranmayın.

Sokulan lafı anlamayan sadece ben değilmişim. Hakikaten sizin öyle bir sorununuz varsa kazandibi yiyin en yanmışından ne demek? Hangi soruna iyi geliyor

Sokulan lafı anlamayan sadece ben değilmişim. Hakikaten sizin öyle bir sorununuz varsa kazandibi yiyin en yanmışından ne demek? Hangi soruna iyi geliyor
Valla ben de sabahtan beri tam olarak sokulan lafın neresi olduğunu çözmeye çalışıyorum.. Çocuk cevabı gibi olmuş resmen

Eşler arası saygı eksikliğinden çıkmış bir sorun. Eşiniz gitmek istemiyorum deyişinize peki dese hiç bunlar yaşanmayacaktı. Eşim hasta, keyfi yokmuş diye 1 2 sefer geçiştirse onlar da anlardı herhalde. Zaten moraliniz bozuk gitmişsiniz üstüne de çirkin bir şekilde laf sokulunca insan şirazeden çıkar tabii. Ben verdiğiniz cevabı haklı buldum. Yanlış olan arabada bu durumu devam ettirmek ve evde suçlu psikolojisine bürünmek. Zorla güzellik bu kadar oluyor çünkü.

Kendinizi orada sorun çıkacağına ikna etmissiniz öncesinde..öyle görünüyor en azından.... Ben de eşimin arkadaşlarinin eşlerinden zerrrrrre kadar hoşlanmam. Kafa yapilarimiz arasında dağ var. Ama eşim nasıl benim çevremde uyum sağlamaya çalışıyorsa ben de buluştuğumuzda sevmesem de bir şekilde sohbete ortak olmaya çalışıyorum. İçten içe gıcık oluyorum ne yalan söyleyeyim, ama eminim o kadınlar da bana hayran değildir:) bunu düşünün bence. Bana eşiniz yapıcı bir insan gibi geldi. Bence hayatı kendinize de eşinize de zehir etmeyin.

sizi her halinizle sevmiş baksanıza' ne demekmiş?
ne halin varmış ki?
ne demek istiyor?
çok mu kilolusun

Konu sahibi hiç bir şey yemeyip içmemiş ya
Israrlara rağmen ağzına bir şey sürmemiş.

Diğer kadın da şaka yollu “acaba diyet mi yapıyorsun, zaten incesin, diyete gerek yok, hem önemli olan kilo veya vücut şekli değil, eşinin seni beğenmesi, kaldı ki eşin seni beğeniyor” demiş.

Yani bir şey yememesine takılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…