- Konu Sahibi jackanapes
-
3 tane kova erkeği tanıdım...
sözlümde kova...
az önceki arkadasın yazdıklarına harfiyen katılıyorum... kovalar gorunen itibariyle zor burclar, çoğu özgürlügüne düşkün Türk kadının aşırı sahiplenici ve korumacı yapısı onları boguyor...
ama nedense sözlüm tanıdıgım diger 2 kovanın aksine bu durumdan gayet memnun... sanırım tam anlamıyla hayatınızın erkegi olabilmeleri için sizde onların hayatının kadını olabilmelisiniz... yoksa bir kovayla işiniz zor
bicok erkekte belki sadece görsellik onları etkilemeye yetebilir... bundan kastım asırı güzel olmanız degil sadece muhatabınız olan kişinin begenisine hitap edebiliyor olmanız mesela zayıf seviyosa zayıf beyaz ten seviyosa beyaz yada esmer seviyosa esmer olmanız gibi... onun dikkatini cekecek bikaç özelliigin bulunması gerek
ve buna ek olarak keskin de bir zeka ile onları sasırtmalısınız.. cunku kova zeka burcudur... ve tanıdıgım en kıvrak zekalı insanlar genelde kovaydı... sapsallıklara tahammüleri yok, yani dizi ve filmlerde karsınıza cıkan güzel ama aptal hatun tiplemeleri bir kova burcu için ancak kaçamak olur hayatının kadını kesinlikle zeki olmalı...
şimdilik tecrübelerimden cıkanlar bunlar... :26:
Merhaba canım?Bugün cumartesinasılsın diye sormaya korkuyorum Eksiklikler var derken neyi kastettin,tam anlayamadım canım?
Teşekkür ederim arkadaşım.Zeki oldukları kesin de önemli olan bu zekayı ne yönde kullandıklarıdır bence.Ben güven konusunda sorun yaşıyorum.yani nasıl anlatsam...Duygularını hiç belli etmediğini tahmin ediyorum,duygusallıktan romantizmden pek haz etmiyor bu tipler sanırım.sorun sevgiyi belli etmemesi değil ama hep kuşku duymama neden olan tavırlar içerisinde sanki.yani üzerine gidip baskıda bulunmamak için burnumu sokmamaya çalışıyorum ama hiçbir derdini benimle paylaşmıyor.Aslında bir sıkıntısı olduğuna eminim.Bir kez net olarak sordum.Bir sıkıntın olduğunu hissediyorum,doğru mu diye.Evet,doğru dedi ama o kadar.Sadece benimle değil kimseyle paylaşmazmış derdini.Bazen çok merhametli ve şefkatli gibi,bazen dünya yansa umrunda değil sanki.Bu da bende güvensizlik doğuruyor.Bir kova erkeği onun için değerli ve özelsem bunu bana hissettirir mi?Ya da nasıl hissettirir sence?
eski sevgilimi tarif ediyorsun yeminle :26::26:
tatlım ben her 2 cesit kova erkegini de gordum... eski sevgilim aynen tarif ettigin gibiydi, hiçbişey anlatmaz sorsam ben kimseye anlatmam içimde cozerim derdi, felaket rahatına duskun bi adamdı, arkadaslarıyla ahbaplarıyla gece yarılarına kadar orda burdaydı ve hesap da sorulmasından hoşlanmazdı... tartıssak yapma benle tartısma boguluyorum derdi... anlıcaın iletişim 0 dı adamla...
ama bu adam benle evlenmek de istiyordu... bigun bi bakıyordum evimizden cocuklardan bahsediyordu gayet romantik... ama bu ayda yılda bir oluyordu tabi kendisi de odunum ben gosteremem falan filan diyodu...
acıkcası sevgisini belli etcek diye hiç bekleme... etcekse eder zaten etmicekse sakın ustune dusme... hiçbi konuda.. yoksa hemen geri adım atıcaktır.. biliyorum cok zor ben bunu hiç yapamadım.. ben sorunları konusmak ilişkiyi iletişim dahilinde yasamak isterim, aramızdaki iletişimsizlik zamanla baska seylerde yol actı velhasıl bitti...
onlar değişmek istemiyorsa onları değiştirmek cok zordur... hatta imkansız... sadece değişmeyi isteyen bir kovayı değiştirebilirsin... sözlüm öyle mesela...
tek yapabilcegin zor da olsa kendini tutmak.. ona asla ilişkinle ve varlıgınla sınır koymaya calısmamak
zamanla değişmeyi isterse değişir ama istemezse ya kendi yoluna bakacaksın benim gibi, ya da kabul edip oturacaksın
ama cidden zor öle biryle olmak benim ömrümü yemişti resmen...
değer verme konusuna gelince... ki bence sevmek ve deger vermek ayrıdır....
üzgünüm ama bu anlattıgım örnekteki kişinin zaman zaman beni cok sevdigini dusunsemde sonunda bana zerre kadar deger vermedigini gördüm
bence gercekten deger verdiklerinde değişmeyi isteyip kabullenebiliyolar yoksa bildiklerini okuyolar
yani seni seviyo hoşlanıyo olabilir ama verdigi deger hakkında yorum yapamıcam... zaman içinde gidişatına bak derim
umarım asarsınız bu durumu siz
eski sevgilimi tarif ediyorsun yeminle :26::26:
tatlım ben her 2 cesit kova erkegini de gordum... eski sevgilim aynen tarif ettigin gibiydi, hiçbişey anlatmaz sorsam ben kimseye anlatmam içimde cozerim derdi, felaket rahatına duskun bi adamdı, arkadaslarıyla ahbaplarıyla gece yarılarına kadar orda burdaydı ve hesap da sorulmasından hoşlanmazdı... tartıssak yapma benle tartısma boguluyorum derdi... anlıcaın iletişim 0 dı adamla...
ama bu adam benle evlenmek de istiyordu... bigun bi bakıyordum evimizden cocuklardan bahsediyordu gayet romantik... ama bu ayda yılda bir oluyordu tabi kendisi de odunum ben gosteremem falan filan diyodu...
acıkcası sevgisini belli etcek diye hiç bekleme... etcekse eder zaten etmicekse sakın ustune dusme... hiçbi konuda.. yoksa hemen geri adım atıcaktır.. biliyorum cok zor ben bunu hiç yapamadım.. ben sorunları konusmak ilişkiyi iletişim dahilinde yasamak isterim, aramızdaki iletişimsizlik zamanla baska seylerde yol actı velhasıl bitti...
onlar değişmek istemiyorsa onları değiştirmek cok zordur... hatta imkansız... sadece değişmeyi isteyen bir kovayı değiştirebilirsin... sözlüm öyle mesela...
tek yapabilcegin zor da olsa kendini tutmak.. ona asla ilişkinle ve varlıgınla sınır koymaya calısmamak
zamanla değişmeyi isterse değişir ama istemezse ya kendi yoluna bakacaksın benim gibi, ya da kabul edip oturacaksın
ama cidden zor öle biryle olmak benim ömrümü yemişti resmen...
değer verme konusuna gelince... ki bence sevmek ve deger vermek ayrıdır....
üzgünüm ama bu anlattıgım örnekteki kişinin zaman zaman beni cok sevdigini dusunsemde sonunda bana zerre kadar deger vermedigini gördüm
bence gercekten deger verdiklerinde değişmeyi isteyip kabullenebiliyolar yoksa bildiklerini okuyolar
yani seni seviyo hoşlanıyo olabilir ama verdigi deger hakkında yorum yapamıcam... zaman içinde gidişatına bak derim
umarım asarsınız bu durumu siz
Tühhhhh,yandık desene:))İşim var benim bununla diyeceğim ama işim olmaması ve kendi haline bırakmak daha hayırlı olacak gibi sanki.Madem öyle,benim derdim bana yetiyor zaten,onunki de ona kalsın o zaman.Çok teşekkür ederim.Arada durumlara göre fikrini almak istesem buradan,uygun olur mu senin için?
Kötüyüm günden güne eriyorum..
olur tabi canım herzaman sorabilirsin... kovalar hakkındaki engin tecrübelerime dayanarak sana yol gostermeye calısırım...
bu kadar mı aynı olur bi burcun erkekleri yani
jackanapes, 2. şansı veriyolar bazen ama yine gidiyolar... değişen bişey olmuyo aynı kapıya cıkıyo... ne zaman kısıtlandıklarını hissetseler pırr diye ucuyolar... bizim kalplerimiz yol gecen hanı ya, istediklerinde konaklayıp istediklerinde alıp ceketlerini gitmeye calısıyolar, diyorum ya değişmeyi istemiyolarsa hallerinden memnunlarsa (ki çoğu oyle) kafalarınıda kessen yok yani
Yapma böyle ama ben de üzülüp endişeleniyorum senin için.Ben eriyip bitmediysem sen daha bitmezsin,korkma.Cookie_Dough 'ta yardımcı olmaya çalışıyor bak.Bu tipler böyleymiş işte,biz de şans olsa zaten.....
olur tabi canım herzaman sorabilirsin... kovalar hakkındaki engin tecrübelerime dayanarak sana yol gostermeye calısırım...
bu kadar mı aynı olur bi burcun erkekleri yani
jackanapes, 2. şansı veriyolar bazen ama yine gidiyolar... değişen bişey olmuyo aynı kapıya cıkıyo... ne zaman kısıtlandıklarını hissetseler pırr diye ucuyolar... bizim kalplerimiz yol gecen hanı ya, istediklerinde konaklayıp istediklerinde alıp ceketlerini gitmeye calısıyolar, diyorum ya değişmeyi istemiyolarsa hallerinden memnunlarsa (ki çoğu oyle) kafalarınıda kessen yok yani
Yapma böyle ama ben de üzülüp endişeleniyorum senin için.Ben eriyip bitmediysem sen daha bitmezsin,korkma.Cookie_Dough 'ta yardımcı olmaya çalışıyor bak.Bu tipler böyleymiş işte,biz de şans olsa zaten.....
kızlar hiçbi erkek için üzülmeye degmez ama bi kova için üzülmeye hiç degmez... Gercekten :)
cunku ne zaman ne yapacakları asla belli olmuyor... şimdi hersey yolunda muhtesem ooo super dersiniz biranda yarı yolda bırakabilirler...
Adam 1 ay önce beni telefonla aramıstı birazda kafası kıyak... Bagıra bagıra askını anlatıyo... Yuzugunu aldım sana öle bi evlilik teklifi edicem ki aklın durcak aklın diyo...
Bunlarıda gercekten yapıyo... Yuzugum alınıyo supriz en ince ayrıntısına kadar hazırlanıyo... Mezun olmam bekleniyo hemen ardından teklifi yapıcak...
Ama ben mezun olamadım... Rahatsızlandım... Herkes korktu haliyle buda kötü bi hastalıga tutuldugumu dusunup beni cok gecmeden terketti...
Işte verdigi deger.....
şimdi ne diyorum biliyomusunuz?
Iyikide hayatımdan çekip gitmiş :)
gitmese suanki sözlümle tanısamaz butun hayatımı o odunun ellerinde tuketirdim... O zaman cidden hasta olurdum işte
Gülün geçiiiiiiiiinnnnn
size deger vereni el üstünde tutanı sevin... Hiçbiri sacınızın bir telinden daha kıymetli degil ve herzaman daha iyisi vardır unutmayın
Şuna bak allah aşkına ya benle knştu şimdi bide bunu face yzdı gelde çıldırma
Benden mükemmel bir arkadaş olabilir size,
Ama sevgili mi? tavsiyem;
"Beni sevmeyin..
kızlar hiçbi erkek için üzülmeye degmez ama bi kova için üzülmeye hiç degmez... gercekten :)
cunku ne zaman ne yapacakları asla belli olmuyor... şimdi hersey yolunda muhtesem ooo super dersiniz biranda yarı yolda bırakabilirler...
adam 1 ay önce beni telefonla aramıstı birazda kafası kıyak... bagıra bagıra askını anlatıyo... yuzugunu aldım sana öle bi evlilik teklifi edicem ki aklın durcak aklın diyo...
bunlarıda gercekten yapıyo... yuzugum alınıyo supriz en ince ayrıntısına kadar hazırlanıyo... mezun olmam bekleniyo hemen ardından teklifi yapıcak...
ama ben mezun olamadım... rahatsızlandım... herkes korktu haliyle buda kötü bi hastalıga tutuldugumu dusunup beni cok gecmeden terketti...
işte verdigi deger.....
şimdi ne diyorum biliyomusunuz?
İYİKİDE HAYATIMDAN ÇEKİP GİTMİŞ :)
gitmese suanki sözlümle tanısamaz butun hayatımı o odunun ellerinde tuketirdim... o zaman cidden hasta olurdum işte
gülün geçiiiiiiiiinnnnn
size deger vereni el üstünde tutanı sevin... hiçbiri sacınızın bir telinden daha kıymetli degil ve herzaman daha iyisi vardır unutmayın
Şaka gibi gerçekten............jackanapes,sen bitti diyorsun da,baksana bunların sağı solu belli olmuyormuş,biraz zaman geçsin bakalım ne yapacak?
Bilmiyorum ve bana dediği şey ''Bizden iyi bir arkadaş olur ama iyi bir çift olmaz''
O ZAMAN YAPACAĞI EN İYİ ŞEY HAYATIMDAN S*KTR OLUP GİTMEK ALLAH BELASINI VERSİN ..
Canım,şu an berbat hissediyorsun,biliyorum ama ne olursa olsun bela okuma.Allah bildiği gibi yapsın de.Yani,bilemiyorum ama ilahi adalete inanan biri olarak böyle düşünüyorum.Kova mova,dünyanın en mükemmel kişiliğine sahip değil sonuçta.Elbet o da birgün bir zaafından dolayı acı çekmenin ne olduğunu anlayacaktır.Ayrıca arkadaşlığı bahane edip ve bunun arkasına sığınıp olaydan sıyrılan bir adamın sana ne faydası olacak?adam sıfatını lafın gelişi yazdım,alışkanlıktan yani,adam olsa böyle davranmazdı.Ona inat,kendine iyi bak,hayatına bak,gez,dolaş,yeni arkadaşlıklar kur,bakımlı ol.
Ölüyor olsam da bakımsız asla, dershanede herkesle arkadaşlık kurdum. Bugünkü olanlardan sonra ve o laflardan sonra bizim ilişkimizi, benim sevgimi ve göz göze geldiğimizde hissedilenleri basite alan bir insanın benim hayatımda bir yeri olamaz. Benden ona bu saatten sonra ne sevgili olur ne de arkadaş. Sınava hazırlanıyorum sınavı kazanacağım ve muhakkak ki evleneceğim adamı üniversite de bulacağım.Sınavı kazanmam şart :)
Elbette kazanabilirsin.Hangi bölümü istiyorsun?
Yönetim Bilişim Sistemi yada Bilgisayar Programcılığı- Ticaret Meslek Lisesi olduğumdan dolayı 2 yıl geçiş hakkım var fakat ben 4 senelik istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?