- 10 Ekim 2011
- 194
- 0
- 116
- Konu Sahibi jackanapes
-
Harika,ben kazanacağına inanıyorum canım.
İnşallah kazanacağım :)
İnşallah canım.Gönlü güzel olana Allah yardım eder.Kendine iyi bak.Fazla düşüncelere dalıp kendini yıpratma.Görüşmek üzere...
Biri kova burcuna laf mı söylediiiii???
Ama cidden kova burcu gebertir insanı,ben kova burcuyum kendime tahammülüm yok
Ben de balık burcuyum.Ne çektiysem samimiyetimden,insanlara olan inancımdan,sevgiye bağlılıktan,güven duymaktan ve karşımdakilere fazlasıyla değer vermekten çektim.Ama artık günümüz hayatının bu değerlerle işlemediğini anladım.
Biri kova burcuna laf mı söylediiiii???
Ama cidden kova burcu gebertir insanı,ben kova burcuyum kendime tahammülüm yok[/QUOTE
Benim görümce kova burcu,gerçekten çoğu zaman çekılmez bırı,yaşına verıyordum ama belkı de burcundan kımbılır
30 ys dan sonra yükselen burcunun özelliklerini tasımaya baslarmıs ınsanlar (her nedense) ama dogru balıktım şimdi tam bi yay
Bunu ilk kez duyuyorum.Neden sınır 30 yaş acaba?Bir sebebi olmalı bunun.benim yükselenim boğa ama balıkla öyle bir yoğurulmuşum ki,boğanın etkilerini taşıyor muyum bilemiyorum.:26:
2 gün önceye kadar inanın berbattım. Ama şunu unutmayın kimse sizden değerli değil kızlar :)
şimdi baktımda benı terkeden kişide kova burcuymuşş
Bir kovazede daha(Hoşgeldin arkadaşım...
hoşbulduk:) sızın yorumlardan sonra baktımda burclara kova cıktı
Biz jackanapes arkadaşımızla dertleşiyorduk,konu burçlarına gelince tesadüf işte...Keşke konu başlığını kovazedeler yapsaymışız:)
Kovazedeler mi ben de sizdenim :) Gariptir ben de kova burcuyum ama onu tanıdıktan sonra ben hiç de kova değilmişim dedim :) Kadını erkeği farklı tabi ama ben hayatımda bu kadar istikrarlı, sabit fikirli, kararından dönmeyen adam tanımadım çok zor insanlar gerçekten de
Sen de hoşgeldin canım.Evet,tesadüf eseri başladı bu durum ama gün geçtikçe sayımız artıyor.Olayın vehim olduğu anlaşılıyor böylece.Kovadan dertli ne çok bayan varmış...:18:
Hoşbulduk canımOlay gerçekten çok vahim ya bu erkeklerin kimyası diğer tüm erkeklerden farklı. O yüzden ben erkekleri ikiye ayırıyorum kova olanlar ve olmayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?