Kaybetme korkusu yaşıyorum

Biri kova burcuna laf mı söylediiiii???

Ama cidden kova burcu gebertir insanı,ben kova burcuyum kendime tahammülüm yok

Valla ben de birinin hayatını mahvetmek üzereyim galiba Kovalar zeki olurlar ama aşırı dengesizdirler çok yorar adamı,erkeklerin nerdeyse hepsinde zaten doğuştan gelen bir miktar odunluk var burç da kova olunca of of of:44:

Burç murç bunlar işin eğlencesi tatlım anladığım kadarıyla çok gençsin sen daha neleri çıkar karşına hayat çok kısa salla gitsin üzeni,bırak odunları marangozlar yontsun

30 ys dan sonra yükselen burcunun özelliklerini tasımaya baslarmıs ınsanlar (her nedense) ama dogru balıktım şimdi tam bi yay

30 ys dan sonra yükselen burcunun özelliklerini tasımaya baslarmıs ınsanlar (her nedense) ama dogru balıktım şimdi tam bi yay

Bunu ilk kez duyuyorum.Neden sınır 30 yaş acaba?Bir sebebi olmalı bunun.benim yükselenim boğa ama balıkla öyle bir yoğurulmuşum ki,boğanın etkilerini taşıyor muyum bilemiyorum.:26:

Bunu ilk kez duyuyorum.Neden sınır 30 yaş acaba?Bir sebebi olmalı bunun.benim yükselenim boğa ama balıkla öyle bir yoğurulmuşum ki,boğanın etkilerini taşıyor muyum bilemiyorum.:26:

2 gün önceye kadar inanın berbattım. Ama şunu unutmayın kimse sizden değerli değil kızlar :)

bende dun sevgılımle ayrıldım yanı terkedıldım.ortada hıc bısey yokken hemde bnmkıde aynı böyle cok ılgszdı dun bana cok dırdırcısın dedı bende istemıyosan soyle senınle ugrasmayım dedım oda pekı dedi bıtsın dedi ve bitirdi bende msjlar attım bılıyorum cok yanlş ama kendıme hakım olamadım ve hıc bırıne cevap vermedi..bızımkıde böyle bıtti işte

Biz jackanapes arkadaşımızla dertleşiyorduk,konu burçlarına gelince tesadüf işte...Keşke konu başlığını kovazedeler yapsaymışız:)

Kovazedeler mi ben de sizdenim :) Gariptir ben de kova burcuyum ama onu tanıdıktan sonra ben hiç de kova değilmişim dedim :) Kadını erkeği farklı tabi ama ben hayatımda bu kadar istikrarlı, sabit fikirli, kararından dönmeyen adam tanımadım çok zor insanlar gerçekten de

Sen de hoşgeldin canım.Evet,tesadüf eseri başladı bu durum ama gün geçtikçe sayımız artıyor.Olayın vehim olduğu anlaşılıyor böylece.Kovadan dertli ne çok bayan varmış...:18:

Sen de hoşgeldin canım.Evet,tesadüf eseri başladı bu durum ama gün geçtikçe sayımız artıyor.Olayın vehim olduğu anlaşılıyor böylece.Kovadan dertli ne çok bayan varmış...:18:

Hoşbulduk canım Olay gerçekten çok vahim ya bu erkeklerin kimyası diğer tüm erkeklerden farklı. O yüzden ben erkekleri ikiye ayırıyorum kova olanlar ve olmayanlar

Hoşbulduk canım Olay gerçekten çok vahim ya bu erkeklerin kimyası diğer tüm erkeklerden farklı. O yüzden ben erkekleri ikiye ayırıyorum kova olanlar ve olmayanlar

Offf,ciddi misin?iyice korkmaya başladım ben.Benim durum biraz karmaşık ta,anlatsam mı?kafanı da şişirmek istemiyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…