Kayınbabam altınlarımı istiyor

Ayrıca kocana da gram üzülme sakın ha.
Arada kalacağına anne o benim karım o da onun hakkı ben niye üzüleyim ki karımı üzmeyin, hakkında da konuştuğunuzu duymayacagim desin.
Kocan senin uzulmeni kafasına bile takmiyor.
İçinden keşke verse dediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam

Aynen sanki kurduğu aile aile değil

Yamyamlar. Bizimkiler bu kadar yuzsuz degil. Ama yine de ayni kafa. Bizim gelirimiz iyi sayilir eyvallah ama daha köşeye bir sey koyabilmişligimiz yok. Kendisinin iki evi var. Kafasina esti borca girdi bahce aldi. Oraya ev yaptirdi. İs kurup is batiran tiplerden. Gelip gelip esimden borc istiyor. Esim bi daha asla vermem dedi. Bizim hicbir seyimiz yokken evleri bahceleri var, yuzsuz yuzsuz bizden para isteyeniliyorlar. Inanilmaz bi kafa ya. Evlerden birindeki kiraciyi cikardilar, oraya tasinip obur evi de kapatmayacaklarmis. Yeni eve de esya vs alinacak, kira geliri de kesildi. Keyfe bak. Dupeduz keyifleri icin, esya almaya paralari yokmus diye kaynana sizlanip duruyor. Biz veririz dememizi bekliyor. Utanmazlar

Koca da dangalak yapılmış altın bozdurulur mu hem o karımın altını. 50 bin TL için bu ne tantana, size ev mi dikecek bu altının parası diyemiyor mu?

Koca da dangalak yapılmış altın bozdurulur mu hem o karımın altını. 50 bin TL için bu ne tantana, size ev mi dikecek bu altının parası diyemiyor mu?
Bak alt mesajda siz de zor durumda kaldığınızda destek olurduk demiş.
Yani altınları borç istemiyorlar ahsbsbga
Kıza kendi bileziği ile yardım edecekler absbavsva

Canım, sakın. Düğün altınlarını istemeleri bir yana, bir de sana yemek masasında psikolojik işkence yapmaya kadar geldiyse iş, bu onların ne kadar yüzsüz olduğunu gösterir. Sen bu bilezikleri de verirsen ömrü billah kanını emecekler. Eşinden çekiniyorsan kendi ailenle ilgili acil bir durum uydur. Hayali bir hastane masrafı falan… Laftan anlamayacak çünkü eşin de belli ki. Yalnız senin bildiğin bir yere sakla. Hayatının geri kalanında da her zaman paranı gizle, mümkün olduğu kadar kenara ayır kimseden habersiz. Umarım çalışıyorsundur, çalışmıyorsan da evden yapabileceğin part time vs bir iş bul mutlaka. Kendin ve varsa çocukların için bu vampirlerden uzak dur, mesafe koy. Yazık ya, çok sinirlendim okurken. Umarım haddimi aşmamışımdır.

Verme.
Kredi çekebiliyorlarsa çeksinler.

Eşin de "ben araya girmem bilezikler onun, bütün düğün takılarını verdi zaten, vermiyorsa yapacak bir şeyim yok" deyip kapatsın bu ne ya 6 defa istemek de çüş yani.

Vermem net. Verip kötü olacağıma vermeden kötü olurum

Normal şartlarda ben eşimin babasına 2 bilezik de veririm 12de. Kendi kayınpederim için konuşuyorum.
Ama şu haller tavırlar aşırı saçma. 1 kere istersin o da ölüm kalıma lazım olur da anca hadi neyse istedin diyelim karşı taraf yok dedi laf kapanır. Bu ne böyle. Resmen koparmaya çalışıyorlar. Vallahi çöp istesinler onu vermem şu insanlara.
Paraları yoksa da yaylada oturmayıversinler.

Yatırım olarak düşünmüşler onlar belli ki geline bilezik takma işini.Kendilerinin gibi görüyorlar demek ki ısrarla istediklerine göre.
Evet ya sanki geline borç vermişler de gelin üstüne yatmaya çalışıyor gibi herkese haber salmalar falan.

Evet ya sanki geline borç vermişler de gelin üstüne yatmaya çalışıyor gibi herkese haber salmalar falan.
Tüm sülaleyi seferber ettikleri altın da kadıncağızın iki bileziği akdkakskslska. Biri de dememiş ki elinize dizinize dursun, iki telefon parasının peşine mi düştünüz ısrarla ayıp diye.

Zaten vereceğini vermişsin. Kala kala 2 bilezik kalmış sende. Onu da verme. Valla benim bileziklerim 500 Gr dı toplam. Karşı taraf istemedi isteseydi de vermezdim. Ev aldım ona yatırım yaptım.

Üstelik iki bilezik parasıyla onların borcu harcı kapanmaz. Belli ki üstüne yatmaya çalışıyorlar. Diyelim ki o iki bilezik olmasaydı, ne yapacaklardı?

Valla totosuna güvenen ev olayına girissin.

Biz karı koca arabamızı sattık, altınları sattık, eşim tazminatını vs koydu bütçemize göre ev aldık. Kutu gibi ama bize yetiyor. Şükür kimsenin parasına minnet etmedik.

Onlarda kimseye duygu sömürüsü yapmasın, bankalar 9 da açılıyor, gidip çeksinler kredilerini. Yaylada ki evinde turşusunu kursunlar

Bu devirde 2 bileziklemi ev yaptircaklarmis, zaten size yaptiklari birsey yok olanda 2 bilezik borç verdik araba alcaz bankadan cikarirsak zarar ederiz deyin. Saglik olur hastalik olur onun icin isterler neyse. Ev yaptirmak resmen keyfi bir durum. Bu duruma dahil olmak zorunda degilsiniz. Verdikce daha cok isticekler sonu yoook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…