- 30 Aralık 2009
- 23.883
- 96.100
- 1.123
Aynen sanki kurduğu aile aile değilAyrıca kocana da gram üzülme sakın ha.
Arada kalacağına anne o benim karım o da onun hakkı ben niye üzüleyim ki karımı üzmeyin, hakkında da konuştuğunuzu duymayacagim desin.
Kocan senin uzulmeni kafasına bile takmiyor.
İçinden keşke verse dediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam
Valla kocama gram acımam bu husus içinAynen sanki kurduğu aile aile değil
Koca da dangalak yapılmış altın bozdurulur mu hem o karımın altını. 50 bin TL için bu ne tantana, size ev mi dikecek bu altının parası diyemiyor mu?Ayrıca kocana da gram üzülme sakın ha.
Arada kalacağına anne o benim karım o da onun hakkı ben niye üzüleyim ki karımı üzmeyin, hakkında da konuştuğunuzu duymayacagim desin.
Kocan senin uzulmeni kafasına bile takmiyor.
İçinden keşke verse dediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam
Bak alt mesajda siz de zor durumda kaldığınızda destek olurduk demiş.Koca da dangalak yapılmış altın bozdurulur mu hem o karımın altını. 50 bin TL için bu ne tantana, size ev mi dikecek bu altının parası diyemiyor mu?
Canım, sakın. Düğün altınlarını istemeleri bir yana, bir de sana yemek masasında psikolojik işkence yapmaya kadar geldiyse iş, bu onların ne kadar yüzsüz olduğunu gösterir. Sen bu bilezikleri de verirsen ömrü billah kanını emecekler. Eşinden çekiniyorsan kendi ailenle ilgili acil bir durum uydur. Hayali bir hastane masrafı falan… Laftan anlamayacak çünkü eşin de belli ki. Yalnız senin bildiğin bir yere sakla. Hayatının geri kalanında da her zaman paranı gizle, mümkün olduğu kadar kenara ayır kimseden habersiz. Umarım çalışıyorsundur, çalışmıyorsan da evden yapabileceğin part time vs bir iş bul mutlaka. Kendin ve varsa çocukların için bu vampirlerden uzak dur, mesafe koy. Yazık ya, çok sinirlendim okurken. Umarım haddimi aşmamışımdır.Uzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
Düğünde takılan tüm takılarla borçları kapattılar. Sonucta bize eşya alınıyor diye kabul ettim. Bana 2 bilezik taktılar. Bende onu gittim bankaya yatırdım kasa parası ödedim. Şimdiye kadar toplam 6 kez istediler. Borçları varmış cok zor durumdalarmıs. Zaten evleri var birde yaylada ev yaptıralım diye arsa almışlar yıllar önce. Oraya ev yaptırıyorlar ama yetişmemiş paraları borca girmişler. Hayır dememe rağmen ısrarla bir anne bir baba arayıp duruyor. Asla vermek istemiyorum tek güvencem o iki bilezik. Ne zaman verecekler ne şekilde bilmiyorum. Krediye girebilirler ama girmiyorlar. Zaten kasa parası ödemişim birde bankadan bozduğunda dısardakiyle aynı olmuyor fiyatı. İşin en kötüsü eşime kötü günde insan destek olur bankada saklayacagınıza bizim işimizi görsün vs diye bayağı baskı yapmışlar. Sonra telefonunda bir mesaj gördüm aileden birisi yazmış kefenin cebi yok Allah ıslah etsin bizde size destek olurduk zamanı gelince vsvs diye. Eşimde seni anlıyorum ama zor durumda kalıyorum diyor. Adım kötü geline çıktı. Eşiminde morali cok bozuk. Onu bu suçluluk duygusundan nasıl çıkarabilirim? Su an beni cok katı görüyor. Ne kapıları çaldık yüzümüze kapattılar dedi gecen kayınbabam yemekte. Huzurumuz kaçtı iyice. Cok rahatsız oluyorum eşime de cok üzülüyorum lütfen akıl verin
Verme.Uzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
Düğünde takılan tüm takılarla borçları kapattılar. Sonucta bize eşya alınıyor diye kabul ettim. Bana 2 bilezik taktılar. Bende onu gittim bankaya yatırdım kasa parası ödedim. Şimdiye kadar toplam 6 kez istediler. Borçları varmış cok zor durumdalarmıs. Zaten evleri var birde yaylada ev yaptıralım diye arsa almışlar yıllar önce. Oraya ev yaptırıyorlar ama yetişmemiş paraları borca girmişler. Hayır dememe rağmen ısrarla bir anne bir baba arayıp duruyor. Asla vermek istemiyorum tek güvencem o iki bilezik. Ne zaman verecekler ne şekilde bilmiyorum. Krediye girebilirler ama girmiyorlar. Zaten kasa parası ödemişim birde bankadan bozduğunda dısardakiyle aynı olmuyor fiyatı. İşin en kötüsü eşime kötü günde insan destek olur bankada saklayacagınıza bizim işimizi görsün vs diye bayağı baskı yapmışlar. Sonra telefonunda bir mesaj gördüm aileden birisi yazmış kefenin cebi yok Allah ıslah etsin bizde size destek olurduk zamanı gelince vsvs diye. Eşimde seni anlıyorum ama zor durumda kalıyorum diyor. Adım kötü geline çıktı. Eşiminde morali cok bozuk. Onu bu suçluluk duygusundan nasıl çıkarabilirim? Su an beni cok katı görüyor. Ne kapıları çaldık yüzümüze kapattılar dedi gecen kayınbabam yemekte. Huzurumuz kaçtı iyice. Cok rahatsız oluyorum eşime de cok üzülüyorum lütfen akıl verin
Uzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
Evet ya sanki geline borç vermişler de gelin üstüne yatmaya çalışıyor gibi herkese haber salmalar falan.Yatırım olarak düşünmüşler onlar belli ki geline bilezik takma işini.Kendilerinin gibi görüyorlar demek ki ısrarla istediklerine göre.
Tüm sülaleyi seferber ettikleri altın da kadıncağızın iki bileziği akdkakskslska. Biri de dememiş ki elinize dizinize dursun, iki telefon parasının peşine mi düştünüz ısrarla ayıp diye.Evet ya sanki geline borç vermişler de gelin üstüne yatmaya çalışıyor gibi herkese haber salmalar falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?