kayinbabam ben evlenmeden evime yerlesmis bile

Annesi şeker tansiyon var her yaşlı insan gibi işte. Ne zaman yardım işte şeker itina il y ilgizlenir. Bu kayinbabam in işgali annesine baksın basimdan alsın diye yapıyor. Kaynanam görseniz çocuktan beter. 1 dk oturtmaz.gel oğlum , git oğlum, kumandalı ver, yastığı düzelt, ben bunu sevmem başka yemek yap oglum.......vs

kayimbabami esim hastaneye götürdü o zaman nisanliyim tabi .kaynanama evde 1 saat kaldım sadece 10 defa arattı nerde kaldılar ara gelinler ara gelinler diye

yaşayan vardır bilir. inan az anlatıyorum .kayinbabam istiyorki biz bakalım

değil ben annemin ağzı açık kaldı eşim yolda geliyor.annem gelsin bakalım neler oluyor bir konusalim dedi. zaten çok kızdilar bu yeni evlenmiş 10 gunder ne idi babasinin evide diye aramadila bile diye kıziylar

Esine söyle çaresne baksn yoksa gelmiom de.. tutusurr

Bunlmar canlari sıkılınca gene gelir yerleşir

o kadar değil. Eşim 4 yıllık sevgilim beni orda tutamayacagini iyi bilir.zaten ben kalsam kendışı kalmaz onlarla. sırf içkili diye ben bu halde yola çıkmam kalsın balayı istemiyim diye gitmeyen ben annesiyle hiç yaşarmiyim araba kullanacağını bile bile ilk gece içkiyi kaçırmasaydi ben 3-5 gün tatil yapıp eve doneçek şok geçirecektim ... her şeyde bir hayır var diye buna denir galiba...

Esine söyle çaresne baksn yoksa gelmiom de.. tutusurr

geçici bir çare buldu bir kaç günlüğüne ablasina götürecek.getir dedi ablası. ablası babasını arayip illa gelin diyecek yada artık ne işiniz var yeni evli lerle mi der bilmiyorum

benim bildiğim annesi zor kalır 3 gun. tutturur oğlumun yanına gideceğim diye.sanki oğluyla yaşıyor yıllardır.oğlu zaten yanlarında değildi yıllardır.

canım işin zor.kızına gidip 3 günden fazla duramaz diyorsun,acaba hep birlikte yaşayacağız ümidimi var onlarda?yepyeni eşyalarını kullanmışlar.sinir oldum valla

Tutumunuz ve tutumunuzla ilgili söylemleriniz o kadar saçma ki, insanlarda fake olduğu izlenimini oluşturuyor.

Yoksa bırakın ilk geceden annede kalmayı, ilk gece annenin odaya girmeye çalıştığı konular okudum ben. Gelinlikle veya alkollü bir şekilde gece uzun yol gitmek istememeniz hayatın doğal akışıyla çelişmiyor.

Yalnız elinizin kazasından bahsetmek istememeniz, balayını ertelemek yerine direkt iptal etmeniz, eşinizin bariz şekilde pasif olması ve bunu ısrarla reddetmeniz, hikayeyi garipleştiriyor maalesef.

İsterseniz 100 kere aksini yazın, eşiniz pasif. Ve evet insanlar ailelerine böyle bir terbiyesizlik yapamazsınız, burası benim evim derler. Çünkü normal bir durum değil yaşanan şey. Boşuna eşim benden daha rahatsız yazmayın.

En acıklı kısmı da size gelip yok koltuğun üstünde yemek yiyorlar vs diye anlatıp, ailesine hiçbir şey diyemiyor olması. Diyor olsa, ki mıy mıy bir şekilde söylenmekten bahsetmiyorum, o aile koltuğa her oturduğunda 3 kere düşünür.

İnanılmaz rezalet bir durum yaşıyorsunuz ve hiçbir şekilde tepki vermeyen bir eşiniz var. Ablasına yollamadan ailesini evden bile çıkaramıyor. Bunu bir anlayın önce.

esim yarin burda olur simdi yolda. telefonla hersey konusulmuyor.gelsin yuzyuze konusalim. herkes esinin pasifligi diyor. bu saddce iyi nietti. ben olsam adim attirmam edvime diye yazmis bagzi kiz
ar. bunlari okuyasn ben olsaydim bedn de oyle yazardimamas yasam oyled bir sey degil iste... ne yapalim babasi hastaslandi hastaneye goturduler. muayened gunu verdiler tekrara tahlil gerekebilir diye o halde gitmesinler kalsinlar 2 gun ne olacazk dedik. yasli iki insan kotu mu dusunmusuz. ne bilelim biz baska sehirdeyken isimiz basimizdan askin onlar eve yerlesmisler. dugune kadar giderler dedik.daha bir kac gun balayi var.zaten ta krayi dusunecek halde degildim dugun telasindAYdim bednde.esimde yanimdaydi

esim bana direk soylerim alir gotururum dedjzaten.o zaman ben kotu olacagim.gelin kovdu diyecekler ilk gunden al ssna dedikodu...oncelikle başka yol bulaslim sonra gerekirse oyle yapariz dedim bednde

kovmak en kolayi kizlar....bana onari kendiliginden gonderecek cozum lazim.

saygisiz insaznlar ben ne yapabilirim.1 copleri gecmedi bana. birak takiyi.oglum su kiza corsp casmasir asl bizden der bari... istemeye geldiklerinde tepsiye atilan parayi esim koydu babasinin cebine hic utanmadi adam .

boyle insaznlardazn bahsediyorum ben.benikm ihtiyascim yok.istememde asma sasygisizliklari can sikici

Ay düşman başına beteri beteri var diye boşuna demiyor lar. Gerçi benimkilerde de o potansiyel var ama ben meymenetsizim. Yani normalde değil ama onlara karşı öyleyim. Benden uzak durmaları nı ancak böyle sağladım.

Bizimde düğün takılarımız kv nin banka hesabındaydı. Ikide bir gelip alın diyordu. Sonra eşim ameliyat oldu evlikiğimizin ilk günleri öyle kaldı sonra o iyileşti ben iş başı yaptım. Ve sonra kv ile eşim kavga etti başka sebepten. Bende bigün işten izin almıştım eşimde git bir hesap açtır parayı hesabına al artık dedi. Aradım kv yi başka bir iş için izin alacam para için hesap açıcam bugün müsait olurmusun dedim. Ben seni ararım dedi kapattı. Sonra beni aradı banka okadar parayı aynı gün veremiyormuş yarın şu saatte gelin dediler dedi. (Sanırsın trilyon çekicez :) )Bende tamam yarın izin alırım dedim.

Gittim kv nin surat 5 karış sanki hakkım olmayan bişeyi istedim. Parayı bana verdi kp in şukadar para çekmiş içinden onu sonra veririz dedi. Ki hesap ortak hesap değil. Orda hesap kartını da aldım bizim para resmen Asena gibi oynamış bankada zırt pırt çekmiş ler. Kv bunu diyip çıkıp gitti.
1 hafta sonra kp aramış hesap numaranı ver parayı yatırayım kv en para çekmiş ya hesabından dedi. Iyide kim doğru söylüyor şimdi. Sonra ben bunlara birkere bile nasıl benim paramı bana sormadan kullanırsınız demememe rağmen . Kv çıkıp siz o parayı öyle isteyince çok gücüme gitti sanki paranıza bişey yapacaktık demezmi.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.

Yani yinede bu laf la kendisine hırsız demek değil niyetim. Böyle durumlar için kullanılan atasözü diye söyledim

herseye tek tek cvp mi verelim yani .fake olsa sana zarari ne faydasi ne onuda anlamadim ama

cok haklisin icmemeliydi gelde anlat erkeklere bedn de buna kizdim ama ilk gunumuz diye kavga cikarmak istemefim.

zaten butun bu olanlar bu yuzden oldu.icmeseydi binip gitmis olurduk.dugun ickiliydi keske sidetle karsi ciksaydim.babamin hatasi o karistirdi ickili ollsun misafirlerimiz agirr diye. alak kocamida biz dugun sahibiyiz diye uyardim asma beyinsiz oldugu icin ilk gecedmizi rezil etti.

ben daha fazla ayrinti yazmsyayim.zaten sabaha burda kapidan girince bogazina sariip gebertesim gelmesin bu konuya ozelikle girmiyorum unutmasya calisiyorum..

cok irdeledin ya o yuzden aznlattim.sagol

neden kaynananın hesabına yatırdınız. Kocanın hesabına yatırsaydınız ya da siin hesabınıza

bilen bilir diyecegim artik

yasli olmak iyi insan olmak anlamina gelmiyor ki

bu kotuler yaslanincada kotu gercekten ve ben yasa degil insanliga saygi duyarim.

su terbiyesdizlige bak ya ... anlatiyorum anlatyorum sanki şaka gibi

Senin yerinde olsam ev boşalana kadar eve gitmezdim

malesef o hatayi yaptim bile.... esim sabah burda olur.1 gun dinlenir uzun yol araba kullanacak diye sonra yola cikacagiz.beni eve birakir zaten gece yarisi ancak variriz sabahta onlari alip kizina goturecek insallah aynen boyle gelişir. biz gitmeyiz derlerse artik ben karismam bizi bu duruma kim soktuysa o cikarsin

tabi eSim yarin gelfiginde annem ve babam etkenini dusunmustur. bu anne babayla kalmak nerden cikti diyecedklerdir. ...

annem dur bakaslim gelsin bir konusalim dedi bile.

neden kaynananın hesabına yatırdınız. Kocanın hesabına yatırsaydınız ya da siin hesabınıza
Evlenmeden önce ne benim nede eşimin bir banka hesabı yoktu kv min kullanmadığı bir hesabı vardı. Evlenmeden önce zaten melek gibi acayip iyi bir insan rolü takınmıştı. Benim ailemden birininde öyle hesabı falan yok. Birde evlenirken hiç düşünmemişiz düğünde gelen takılar nere koyulucak ne olacak diye verdik kv ye sen bozdur altınları da hepsini Koy hesabına sonra alırız müsait bir zaman diye.

Arkadaşlarım çok uyardı çikom git al o paranı saçmalama senin kv denin gözü göz değil dediler. Ama ben saçmalamayın o yapmaz öyle şey dedim. Tabi sonra anladımki haklılar. Yani nebilim yeni evliyim eşimin ailesine kendi ailem gibi güvenmek istedim.

Bride 1 buçuk yıl olacak kv bigün eşimi arıyor sizde çeyrek varmı bi düğüne gidicem hafta sonu Kuyumcular kapalı hafta içi alır veririm diyor . Eşimde oğluma doğumunda takılan bir çeyrek vardı onu alıp hemen koşturdu annesine. Bu çeyreğin üzerine annesi ne paralar harcamıştır kuaför lerde. Ne mobilyalar aldı kendine yani demem o ki alıp veremeyecek durumu yok. Hemde bizden param yok diye almadı onu hafta sonu Kuyumcular kapalı diye aldı. 1 buçuk senedir ne hafta içleri geçti . O çeyreği unuttum. Ama bidaha yüzü olmasın bişey istemeye ben ona razıyım. He 6 ay önce eşime demiş o çeyreği 2 tane yapıp vercem oğlum diye. 1 çeyrek 1 buçuk sene gelmedi 2 çeyrek 3 yıl falan sürer artık.

ayrıntı vermeseydiniz de belliydi zaten, bir yerde içkiyi kaçırdı, başka yerde iki kadeh içti vs.

ama benim anlamadığım balayına gitmiş olsaydınız bile zaten düğünden önceden beri evinizdelerdi, genel duruma bir etkisi olmayacaktı ki? en azından ben bilmezdim veya en azından balayı çıksaydı aradan iki dakka nefes alıp öyle uğraşırdık diye mi düşünüyorsunuz?

bu ne ya.Vırç vırç eşek kadar olmuş evlenmiş iki yetişkinin yanında kalmaar filan.Yaşlılarda da utanma kalmamış.Adam karısyla öpüşecek mi sevişecek mi gecelikle gezecek mi hiç düşünmüyorlar.Umurlarında bile değil.

Çok düşüncesiz insanlar herhalde. Sana bol sans çünkü bunun daha düğünü bayramı neleri var. Sen yinede kavga falan etme. Kendi davranışlarını ggörmezler sen yeni gelin halinle kotu olursun. Azcik sabret esinle arani sakın bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…