Maddi sartları iyiymiş buna ragmen neden sizin evinizdeler hala. Hadi madden kötü durumda olsalar anlayacağım diyeceğim kışı gecirmek istiyorlar ama o bile makul olmaz, yeni evlisiniz sonuçta.
Ben bu kadar sakin kalamazdım, televizyon getirmeler, kışlıkları taşımalar sacma yani, düğüne gelemeyecek kadar hasta insan bu işleri nasıl halletti onuda anlamadım.
Tek anladığım ciddi anlamda saygısız, görgüsüz insanlarmış.
Allah kolaylık versin vede geçmiş olsun.
Valla benim sevgilim böyle bir duruma asla izin vermezdi. Her ne durum olursa olsun ben asla da böyle bir şeyi kabul etmez ve tepkimi mutlaka koyardım. Normal olan eşinizin uyarması ama bu kadarını yaşadıktan sonra ben bizzat çenemi tutamaz lafımı ederdim. Yuh yani ya.
Bunlmar canlari sıkılınca gene gelir yerleşir
Esine söyle çaresne baksn yoksa gelmiom de.. tutusurr
canım işin zor.kızına gidip 3 günden fazla duramaz diyorsun,acaba hep birlikte yaşayacağız ümidimi var onlarda?yepyeni eşyalarını kullanmışlar.sinir oldum vallageçici bir çare buldu bir kaç günlüğüne ablasina götürecek.getir dedi ablası. ablası babasını arayip illa gelin diyecek yada artık ne işiniz var yeni evli lerle mi der bilmiyorum
benim bildiğim annesi zor kalır 3 gun. tutturur oğlumun yanına gideceğim diye.sanki oğluyla yaşıyor yıllardır.oğlu zaten yanlarında değildi yıllardır.
geçici bir çare buldu bir kaç günlüğüne ablasina götürecek.getir dedi ablası. ablası babasını arayip illa gelin diyecek yada artık ne işiniz var yeni evli lerle mi der bilmiyorum
benim bildiğim annesi zor kalır 3 gun. tutturur oğlumun yanına gideceğim diye.sanki oğluyla yaşıyor yıllardır.oğlu zaten yanlarında değildi yıllardır.
Bende konu sahibini yalancı çıkarmaya bu kadar meraklı olanları görünce çok komik buluyorumbir araştırmalar falan , mesajları incelemeler ne bu böyle hiç hoş değil başka işiniz yok mu ? Konu fake bir konuya benzemiyor ,ayrıcada herşeyi ayrıntılı anlatmak zorunda da değil biraz anlayış , hoşgörü lütfen .. Tatlım konuya dönecek olursak bencede onlar gitmeden sen o eve gitme gidersen herşeyi kabul etmiş olursun ve de böyle sürüp gider, baştan tavrını koy işlerine gelirse...
Bende konu sahibini yalancı çıkarmaya bu kadar meraklı olanları görünce çok komik buluyorumbir araştırmalar falan , mesajları incelemeler ne bu böyle hiç hoş değil başka işiniz yok mu ? Konu fake bir konuya benzemiyor ,ayrıcada herşeyi ayrıntılı anlatmak zorunda da değil biraz anlayış , hoşgörü lütfen .. Tatlım konuya dönecek olursak bencede onlar gitmeden sen o eve gitme gidersen herşeyi kabul etmiş olursun ve de böyle sürüp gider, baştan tavrını koy işlerine gelirse...
herseye tek tek cvp mi verelim yani .fake olsa sana zarari ne faydasi ne onuda anlamadim amaBen sana alkollü bir sekilde yola çik mi dedim? Ben sana "baska es dost yokmuydu sizi götürecek" diye sormustum. Ayrica yorgunluk en az alkollü olmak kadar zararli birsey. Hangi akil ile o zaman gidip dügünden sonra 2 saat araba sürmeyi düsünmüsünüz? Hadi onu geçtim, madem damat bey biliyor araba sürecegini, niye bu kadar alkol içiyor. Bu sorumsuz olmak degil ise, nedir?
Aslinda cevabin, bu konu fake oldugu düsüncesini destekliyor. Sadece alkol kisimina cevap vermissin, diger degindigim konulara cevap veremedim. O kadar mantik disi seyler ki, zaten cevap verilemez.
Benim düsüncem senin evli olmaman. Bence sen ilgi arayan, fantazisi genis olan bir ergensin. Bundan sonrada konuna cevap yazmayacigim çünkü polemige girmis oluruz ve Mune ablanin isini zorlastirmak istemem. Sanada, bu konuya cevap yazanlarada iyi forumlar dilerim.
neden kaynananın hesabına yatırdınız. Kocanın hesabına yatırsaydınız ya da siin hesabınızaAy düşman başına beteri beteri var diye boşuna demiyor lar. Gerçi benimkilerde de o potansiyel var ama ben meymenetsizim. Yani normalde değil ama onlara karşı öyleyim. Benden uzak durmaları nı ancak böyle sağladım.
Bizimde düğün takılarımız kv nin banka hesabındaydı. Ikide bir gelip alın diyordu. Sonra eşim ameliyat oldu evlikiğimizin ilk günleri öyle kaldı sonra o iyileşti ben iş başı yaptım. Ve sonra kv ile eşim kavga etti başka sebepten. Bende bigün işten izin almıştım eşimde git bir hesap açtır parayı hesabına al artık dedi. Aradım kv yi başka bir iş için izin alacam para için hesap açıcam bugün müsait olurmusun dedim. Ben seni ararım dedi kapattı. Sonra beni aradı banka okadar parayı aynı gün veremiyormuş yarın şu saatte gelin dediler dedi. (Sanırsın trilyon çekicez :) )Bende tamam yarın izin alırım dedim.
Gittim kv nin surat 5 karış sanki hakkım olmayan bişeyi istedim. Parayı bana verdi kp in şukadar para çekmiş içinden onu sonra veririz dedi. Ki hesap ortak hesap değil. Orda hesap kartını da aldım bizim para resmen Asena gibi oynamış bankada zırt pırt çekmiş ler. Kv bunu diyip çıkıp gitti.
1 hafta sonra kp aramış hesap numaranı ver parayı yatırayım kv en para çekmiş ya hesabından dedi. Iyide kim doğru söylüyor şimdi. Sonra ben bunlara birkere bile nasıl benim paramı bana sormadan kullanırsınız demememe rağmen . Kv çıkıp siz o parayı öyle isteyince çok gücüme gitti sanki paranıza bişey yapacaktık demezmi.
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.
Yani yinede bu laf la kendisine hırsız demek değil niyetim. Böyle durumlar için kullanılan atasözü diye söyledim
bilen bilir diyecegim artikAy düşman başına beteri beteri var diye boşuna demiyor lar. Gerçi benimkilerde de o potansiyel var ama ben meymenetsizim. Yani normalde değil ama onlara karşı öyleyim. Benden uzak durmaları nı ancak böyle sağladım.
Bizimde düğün takılarımız kv nin banka hesabındaydı. Ikide bir gelip alın diyordu. Sonra eşim ameliyat oldu evlikiğimizin ilk günleri öyle kaldı sonra o iyileşti ben iş başı yaptım. Ve sonra kv ile eşim kavga etti başka sebepten. Bende bigün işten izin almıştım eşimde git bir hesap açtır parayı hesabına al artık dedi. Aradım kv yi başka bir iş için izin alacam para için hesap açıcam bugün müsait olurmusun dedim. Ben seni ararım dedi kapattı. Sonra beni aradı banka okadar parayı aynı gün veremiyormuş yarın şu saatte gelin dediler dedi. (Sanırsın trilyon çekicez :) )Bende tamam yarın izin alırım dedim.
Gittim kv nin surat 5 karış sanki hakkım olmayan bişeyi istedim. Parayı bana verdi kp in şukadar para çekmiş içinden onu sonra veririz dedi. Ki hesap ortak hesap değil. Orda hesap kartını da aldım bizim para resmen Asena gibi oynamış bankada zırt pırt çekmiş ler. Kv bunu diyip çıkıp gitti.
1 hafta sonra kp aramış hesap numaranı ver parayı yatırayım kv en para çekmiş ya hesabından dedi. Iyide kim doğru söylüyor şimdi. Sonra ben bunlara birkere bile nasıl benim paramı bana sormadan kullanırsınız demememe rağmen . Kv çıkıp siz o parayı öyle isteyince çok gücüme gitti sanki paranıza bişey yapacaktık demezmi.
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.
Yani yinede bu laf la kendisine hırsız demek değil niyetim. Böyle durumlar için kullanılan atasözü diye söyledim
Senin yerinde olsam ev boşalana kadar eve gitmezdim
Evlenmeden önce ne benim nede eşimin bir banka hesabı yoktu kv min kullanmadığı bir hesabı vardı. Evlenmeden önce zaten melek gibi acayip iyi bir insan rolü takınmıştı. Benim ailemden birininde öyle hesabı falan yok. Birde evlenirken hiç düşünmemişiz düğünde gelen takılar nere koyulucak ne olacak diye verdik kv ye sen bozdur altınları da hepsini Koy hesabına sonra alırız müsait bir zaman diye.neden kaynananın hesabına yatırdınız. Kocanın hesabına yatırsaydınız ya da siin hesabınıza
herseye tek tek cvp mi verelim yani .fake olsa sana zarari ne faydasi ne onuda anlamadim ama
cok haklisin icmemeliydi gelde anlat erkeklere bedn de buna kizdim ama ilk gunumuz diye kavga cikarmak istemefim.
zaten butun bu olanlar bu yuzden oldu.icmeseydi binip gitmis olurduk.dugun ickiliydi keske sidetle karsi ciksaydim.babamin hatasi o karistirdi ickili ollsun misafirlerimiz agirr diye. alak kocamida biz dugun sahibiyiz diye uyardim asma beyinsiz oldugu icin ilk gecedmizi rezil etti.
ben daha fazla ayrinti yazmsyayim.zaten sabaha burda kapidan girince bogazina sariip gebertesim gelmesin bu konuya ozelikle girmiyorum unutmasya calisiyorum..
cok irdeledin ya o yuzden aznlattim.sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?