bu ne ya.Vırç vırç eşek kadar olmuş evlenmiş iki yetişkinin yanında kalmaar filan.Yaşlılarda da utanma kalmamış.Adam karısyla öpüşecek mi sevişecek mi gecelikle gezecek mi hiç düşünmüyorlar.Umurlarında bile değil.
Bu yerleşmeden eşinin haberi olmadığına emin misin? Sanki daha önce anlaşmışlar da eşin sana oynuyo gibi duruyor burdan.
bu yerlesmedenesimin debednikm dehaberi var ama tekrar hastaneye gidecekler ordan evlerine gidecekler diye dusunduk. biz ne bilelim bir oturup bir daha cikmayacaklar
Tekrar evlerine gidecekler diye düşündük diyorsun ya ? Acaba sadece sen mi düşündün acaba eşin o ara sana oynuyormuydu demek istemiştim.
geçici bir çare buldu bir kaç günlüğüne ablasina götürecek.getir dedi ablası. ablası babasını arayip illa gelin diyecek yada artık ne işiniz var yeni evli lerle mi der bilmiyorum
benim bildiğim annesi zor kalır 3 gun. tutturur oğlumun yanına gideceğim diye.sanki oğluyla yaşıyor yıllardır.oğlu zaten yanlarında değildi yıllardır.
sBen bu konuda hadi ilk gece annede kalmayı falan geçtim de yaralandıktan sonra 10 gün gibi bir zaman niye orda kalınır anlamış değilim. Kusura bakmayın konu sahibi, yazdıklarınız enteresan ve bazı yerler çok havada kalmış. Ayrıca eşinizi o kadar savunuyordunuz, 2 kadeh dediniz sonra saydırıp çok içtiğini yazdınız. Pasif değil falan diyorsunuz ya malesef pasif...
Ozmn acıkca tl de sorun birlktemi oturmak niyetiniz die.. yeni evlileri böyle çaresçliğe düsürmk çok saçma. Ablası desin cnm. Hadı bunlar hadsiz hiçmi kimsesi yok kral çıplk diyecek..
Bir kaç gün sonra sizin evinize geri mi gelecekler, anlamadım.
s
sen de anlama o zaman tek tedk mi anlatalim.herseyi mi anlatalim yani.burda yalanniye soyldnsin ki kimse kimseyi tanimiyor.gecistirdkm baxi yerleri uzatmamak icin
saygisizca alkolik damat yazan birine cevaben 2 kadeh yazdim ne diyeyim yani.her erkek kacirabilir ickiyi zaten hatasi affedilir degil cezasida bence buydu gidesim gelmedi hala da kizginim.zaten yaram badit degil cok fazla bu halde 8-10 saatlik yo,a cikamazdi babam gondermezdi biraz kalsin dedi ...esimde isleri var benim basimda mi bekleyecek burda.
daha an,atYkm mi ! o, adi ev adresi ted, tc vereyim sen arastir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?