kayinbabam ben evlenmeden evime yerlesmis bile

Elini verince kolunu kaptırmak bu olsa gerek.
Bir de evlenmeden senden önce girmeleri çok ayıp olmuş.
ama işte bu dengesizliği yaratan erkekten yani eşinden başkası değil.
Kadının yerine geçip empati yapamıyorlar.
Bir de eşine sor neler diyecek sana "yaşlı insanlar, hasta insanlar, yürüyemiyorlar, sokağa mı atalım, evim varken otelde mi kalsın" bunun milyon kombinasyonunu duymak zorunda kalırsın.
Zaten yapacak bir şey yok maalesef yerleşmişler.
Bence hastane işleri bitince gideceklerini yavaştan kabullendir onlara.

Usulunce tavrını koy derim ben.civittikca civitmislar.daha fazla taviz verme ben kötü gelin olmayayim derken hayatını zehir etme.en güzel geçmesi gereken zamanlar bunlar.seninki de kalp.katı oldu belki ama ben çok tavizverdim çok pişmanım ondandir.

Konu fake ise arkadaşın hayal gücü baya iyiymiş :) neyseki artık kadınların çalışma alanları gün geçtikçe artıyor çalışıp maddi özgürlüğünüzu elinize alıp istediğinizi yaparsınız kimsede bi şey diyemez

Bence konu face degil kadin araba kazasi gecirdim dememiski . .ickili oldugu icin baska sehirde olan evlerine degil annemlere gittikorada kaza gecirdim demis ,
Ben de ilk okuduğumda bu sekilde anlamistim. Daha sonra diger yaziyi da okudum pek celiski göremedim aslinda. Farkli cumlelerle ayni seyler anlatilmis, bir de birinde biraz daha detaya girmis.

off canım ya okurken ben daraldım..nekadar ayıp.inşallah sen gidince dönerler..sen kötü gelin deilsin tabikide kim ister böyle birşeyi!gitmezlerse tatlı dille anlatın..

Of inanılmaz kötü bir durum ya.
Her iki tarafın açısından bakmak istiyorum olaya.
Bi yandan yaşlı bakıma muhtaç hasta insanlar, diğer yandan sevdiği adamla özenle döşediği evine geçmek isteyen genç bir kadın.
Çok zor bir durum gerçekten.
Evliliğinizin en güzel zamanları onlara bakmakla geçecek.
Şöyle yapsanız olmaz mı; evinize yakın bir yerde onlara ev tutun gün içerisinde gidip gelirsiniz.
Eşinizden başka çocukları varmı?

Sizin aileniz yokmu canim . .kv kp muhtac duskun falan degilller . .gelin evi yeni ve daha konforlu olunca hoslarina gitmis demekki . .yerlesmisler . .ailen resti cekecek . .onlar evi bosaltmadan gidemez kizimiz diyecejler . .biŕ omur onlarla yasamak istemiyorsaniz tabiki . .bu kadar iyi niyetli ve yumusak basli olursaniz sizin iyi niyetiniz suistimal edilir . .

Reactions: anu
Böylesini de ilk defa duydum ...Eşinizin planı ne bu durumda .. Aileniz ne diyor ? Ayyy çok fena yaaa

Sertten anlıyor mu bari kv ...Ne bu yaaa ne anlarlar iç içe yaşamaktan anlamıyorum ..

yerinde olsam tatsızlık çıkarırım gitmem o eve onlar varken. sen daha hevesini alamadan onlar eskitmiş bile.ben aldığım gazetenin bile benden önce açılıp okunmasına sinir olurum. ne o öyle kumpas kurmuşlar gibi ayrı evi düzüp gelip senden önce yerleşmişler.
tabiki gelsinler başının üstünde yeri var ama bu şekilde değil. elleri ayakları da tutuyor maddi yönü de iyiymiş.
eşine söyle desinki ben karımı getirecem hadi artık sizde köye desin.

Olay eşinde bitiyo kesinlikle senlik bişey yok gidecek onlara diyecek ki ben bu eve gelin getireceğim hadi artık siz de evinize... Erkek adamın azıcık sesi çıkacak ya ilk gece bu boru değil

Yerinizde olsam o ev bosalmadan ve temizlenilmeden gitmem, esinize söyleyin... Kötü gelinlikse kötü gelin, onlarda kötü kv ve kb olmasaydilar... Simdiden önlemi almazsaniz beraber yasamayi kabul etmis sayilirsiniz... Siz bilirsiniz iyi gelin olmayi seciyorsaniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…