- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Bence konu face degil kadin araba kazasi gecirdim dememiski . .ickili oldugu icin baska sehirde olan evlerine degil annemlere gittikorada kaza gecirdim demis ,
eee dün de bunu yazmışsınız Allah aşkına hangisi doğru yaa.
Burada eşim alkollüydü arabayı ben kullandım kaza yaptım diyorsunuz, başka yerde de otele gidemedik pürüz çıktı sabah kahvaltıdan sonra evin içinde kaza yaptım demişsiniz bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor yaa yaşan söylüyorsunuz bariz yani. Kaynanam karı ne demek ya bu ne biçim bir laf.
Anladığım şu;hadi buyrun fake bir konuya daha yani,arkadaş piyasa yoklaması yapıyor anladığımız hitclup konuları mı tutturmaya çalışıyor nedir? ya da şizofren midir acep
eee dün de bunu yazmışsınız Allah aşkına hangisi doğru yaa.
Burada eşim alkollüydü arabayı ben kullandım kaza yaptım diyorsunuz, başka yerde de otele gidemedik pürüz çıktı sabah kahvaltıdan sonra evin içinde kaza yaptım demişsiniz bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor yaa yaşan söylüyorsunuz bariz yani. Kaynanam karı ne demek ya bu ne biçim bir laf.
Böylesini de ilk defa duydum ...Eşinizin planı ne bu durumda .. Aileniz ne diyor ? Ayyy çok fena yaaa
Yerinizde olsam o ev bosalmadan ve temizlenilmeden gitmem, esinize söyleyin... Kötü gelinlikse kötü gelin, onlarda kötü kv ve kb olmasaydilar... Simdiden önlemi almazsaniz beraber yasamayi kabul etmis sayilirsiniz... Siz bilirsiniz iyi gelin olmayi seciyorsaniz...
Eşim benden daha fazla rahatsiz bu gelişmelerden çok ciddi sorun olmadan çözme derdinde. Zaten
Tekrar okuyun yanlış okumuştum. ..,! Karı gibi bır laf kullanmadım yanlış yazılmış galiba.tabletler otomatik düzeltme yapıyor yacanım mesajını görünce kendimi aptal gibi hissettim. yani hepimiz aptal yerine konduk resmen.
saf gibi üzülmüştüm kızın durumuna
Burdayım. Geldimkonu sahibi yoksa çikolata var kahve var bizler varız gökçe daha ne olsun
konuşuruz kendi aramızda
Tekrar okuyun yanlış okumuştum. ..,! Karı gibi bır laf kullanmadım yanlış yazılmış galiba.tabletler otomatik düzeltme yapıyor ya
Arabayı ben kullandım demedim.araba kazası da oldu demedim.nerden çıkardın bu lari anlamadım
Böylesini de ilk defa duydum ...Eşinizin planı ne bu durumda .. Aileniz ne diyor ? Ayyy çok fena yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?