kayinbabam ben evlenmeden evime yerlesmis bile

Yok artık diyorum !

Eşini dinlemiyolarsa sen dinlet.

Ara anne bi ihtiyacınız var mı? Ben gelicem evimi sizin valiz hazırlamanız uzın sürer mi temizlikçi çağırıcam de.

Kibar yolla kovmuş olursun.

Herkes gibi ben de onlar evden cikmadan siz gitmeyin derim. Bi yolunu bulun, ama onlar varken giderseniz daha cook ugrasiriniz.
Esinize " biz daha yeniyiz, ilk defa ayni evde olcaz, annen baban varken ben rahat davranamam, hatta utanirim odamiza gecip yatmaya, ayip olur,ozel hayatimiz nolcak " filan diyin . ki bence gercekten ayip yani.
Siz kesinlikle direk konusmayin kv,kp le

Bende diğer fikirlere katılıyorum. Onlar gitmeden siz gitmeyin..halinize üzüldüm.cok sinir bozucu bir durum. Ama ne yapacaksaniz ilk başta yapın ki sonrasında vay efendim sen ilk başta bişey demedin şimdi ne oldu olmasın.

Ah sen ne yaptın öyle. En başında müsade etmemeliydin arkadaşım ya... Kalacak yer mi yok başka, daha gelin adımını atmamış o eve. Farzetki siz evlenmemiştiniz ve hastaneye yakın bir ev yoktu, başlarının çaresini bakamayacaklarmıydı? Burada en büyük hata sizin eşinizde. İlk başta o müsade etmemeliydi. Hadi bir iki gün kaldılar, misafir ağırlamalar, eve yerleşmeler. Oho... Valla iyi sabretmişsiniz. Sizin aileniz neden yeni gelin evinde kalınıyor diye ses çıkarmadı mı? Bence eşinle konuş bir an önce ailesini göndersin hatta sen eve gitmeden bir kadın tutsun, temizletsin. Ömrün boyunca eşinin ailesinin böyle gelip sizin eşyalarınızı ilk kullanmalarını unutamayacaksınız.

Bence konu face degil kadin araba kazasi gecirdim dememiski . .ickili oldugu icin baska sehirde olan evlerine degil annemlere gittikorada kaza gecirdim demis ,

Ya tamam hadi araba kullanırken kaza yapmadı, burada gelinliği çıkardım kaza yaptım diyor, başka yerde yazdığında orada kaldık kahvaltı hazırlarken yaralandım dikiş atıldı diyor.

1. Gelinliğini çıkarmaya neden annesin gidiyor bunun için annesine giden gördünüz mü? eşiyle halledebilirler pekala
2. İlk gecelerini annelerinde geçirmek nasıl bir mantıktır. Adam da sarhoş olacak kadar içiyor ilk gecelerinde.
3. Kahvaltı hazırlanırken nasıl bir kaza geçiriyor da eline dikiş atılıyor 10 gün kullanamıyor açıklama yok.
4. Kaynanamlar düğüne gelmedi diyor ama onların evlerinde kaldıklarına göre o şehirdeler demektir düğüne nasıl ve neden gelememişler hangi ana baba düğüne gelmez?
5. Burada misafirler ağırlanmış yatılı kalınmış diyor, orada kalırlar yaparlar ederler diyorlar yani ortada bir şey yok. Adam hasta köyde yaşıyorlar hastaneye yakın diye kontrolleri var diye olabilir sadece abarttığını düşünüyorum. Kim evi kendi evi gib kullanabilir gitsin konu sahibi evine elini kullanamasa bir görünsün yani.

Hem bazı nedenlerden balayında pürüz çıktı gidemedik anneme gittik o yüzden demiş ve sabah kahvaltı hazırlarken kaza geçirdim demiş. burada kazadan dolayı gidemedik balayına elim kötü olduğu için demiş hangisi doğru. Kaza akşam oldu da kaza geçirdiği için mi balayına gidemedi, yoksa başka bir sorun çktı gece annesinde kaldı sabah kahvaltıda mı kaza geçirdi hangisi? çünkü geçirdiği kazadan dolayı evine gidemiyor ya insanlar dolmuş yaa. İnsan balayında sorun çıksa bile neden annesinde geçirir geceyi. Araba kazası değilse gelinliği çıkarınca neden evine gitmez? ben yoktum evimde kalmışlar. Buna izin veren kocası ona hesap sorsun.

ayyyyyyyyyyy ben kötü gelinim valla
çoktan kovmuştum hatta ben evime girmeden girmelerine asla müsaade etmezdim
kov gitsinler anlamayana anlatacaksın başka çare yok yoksa bu düzen böyle gider

aaaaaa bu konudan bilgim yoktu o halde konu sahibi yalan söylüyor
o ,nsanlar ya oeve hiç gelmediler yada bu kızcağız pohpohlamak için gelin benim evimde kalın birlikten zarar gelmez diye o insancıkları kandırdı şimdi de bizi kandırıyor-kandırdığını sanıyor

hadi buyrun fake bir konuya daha yani,arkadaş piyasa yoklaması yapıyor anladığımız hitclup konuları mı tutturmaya çalışıyor nedir? ya da şizofren midir acep
Anladığım şu;
eş alkollü ve gelinlikle araba sürmek zor olduğundan,
Annesine gidip gelinliği çıkarmak, arabayı öyle kullanmak istemiş.
Sonra kaza geçirmiş, ev kazası ya da araba kazası geçmiyor
insallah doğru anladım.

canım mesajını görünce kendimi aptal gibi hissettim. yani hepimiz aptal yerine konduk resmen.
saf gibi üzülmüştüm kızın durumuna

Eşim baskı yapmaya kavga yapmaya gerek yok zaten.onun da dışında gelisti bu durum. Ben bile dayanır bu duruma o hiç dayna. İyi gelin olma olayı değil ama kimse evliliğini ilk günleri olaylı başlamak istemez.

Yarın bu durum büyütücü ustune bin çeşit laf konur satırlı. Öncelikle basit çözüm arıyorum. Zaten gerekirse eşim bunu yapacaktır

Eşim benden daha fazla rahatsiz bu gelişmelerden çok ciddi sorun olmadan çözme derdinde. Zaten

Belli bayağı rahatsızmış. Birazcık daha az rahatsız olsaymış siz köye onların yanına yerleşirmişsiniz.

Kendinizi kandırmayın. Size sakin olun yazanlar da hayatlarında adalet nedir duymamış olacak herhalde.

Evden kovun.

canım mesajını görünce kendimi aptal gibi hissettim. yani hepimiz aptal yerine konduk resmen.
saf gibi üzülmüştüm kızın durumuna
Tekrar okuyun yanlış okumuştum. ..,! Karı gibi bır laf kullanmadım yanlış yazılmış galiba.tabletler otomatik düzeltme yapıyor ya

Arabayı ben kullandım demedim.araba kazası da oldu demedim.nerden çıkardın bu lari anlamadım

Çok üzüldüm ya. Benim eşyalarımı ben kullanmadan başkası kullansa çıldırırdım herhalde... Zaten takıntılarım var psikolojim bozuldu şimdi. Açık açık ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz siz gelmediniz ama biz düğün yaptık evlendik deyin. Yoksa gideceklermiş gibi durmuyor pek.

bizim tekrar okumamıza gerek yok siz kendinizi doğru anlatamamışsınız arada saçma sapan kelimeler var

Böylesini de ilk defa duydum ...Eşinizin planı ne bu durumda .. Aileniz ne diyor ? Ayyy çok fena yaaa

Eşim pasif biride değil bunları yaşatacak bır insanda değil. O da şaşırdı bu duruma.hani bakıma muhtaç olsalar evleri barları olmasa, ne bileyim zorda olsalar neyse

Kayinbabam in nerdeyse aylık 2 bin lira geliri var.emeklisi ve yan gelirleri var yani.evi vali var.koyde yaşıyorlar ama koy şehre 15 dk uzaklıkta ve ankaraya 1 saat ve cocuçocukları torunları akrabalar sürekli bağlantı içinde.

Yani yaşlı ve zor durumdalar durumu değil.

Anne babaya kalkıp ilk etapta ne işiniz var demek öyle bır şey değil bu yüzden sassakinim ben.tabi ki yaşamam onlarla zaten çok çok sorun olsa başka evimizde var başka şehirde ama sorun şu
Ben dügün yaptım balayı gidiyordum (bır sorundan dolayi gidemedim. )ama sonuçta balayı dönüp hazırladığım evimde yaşamım a başlayacağı ama kayimam kaya namına almış resmen yerleşmiş yetmez gibi birsürü insanı evde yatırmis.başka şehirdeyim a Çeyiz bır kısmı gitmedi kendi Arabamız götürürüm diye.elektrik süpürgesi gitmemiş. Gitmiş onu almış televizyon unutulan sokturup binanın sistemine bağlanmış. Köyden kislik unu Bulgurun getirtmis.eski tv var onu getirmişmutfağa kurduraçamıyorum ..?.vs

Astana yakın 2 gün sonra tahlili var gidip dönmesi tahlili yapar oran köye giderler diye evde bıraktı eşim onları eve yerleşmişler diye değil.

Taviz tavizi doğurur bu ne arkadaşım
dünyayı dar ederdim ben
bu ne ya kültürsüzlükte son nokta....yeni evlisiniz evinizin eşyalarınızın birbirinizin en güzel anlarını yaşayamadan dalmışlar hayatınıza
kötü gelin olun
çıkıp gitsinler
böyle de olmaz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…