kayinbabam ben evlenmeden evime yerlesmis bile

Bence onlar kalıcı gelmişler çok üzgünüm ama

Şok oldum resmen . Kendimi sizin yerinize koydum ben olsam herkes evine gitmeden , o evin her yeri düzenlenmeden adım atmazdım asla. Çok çok ayıp . Yeni evli çift ve kendi oğulları düşünmeleri gerek . Sen bişey deme kötü olursun , eşin halletmeli hoş nasıl halledecek orası meçhul insan kendi ailesine de gidin diyemez ki =/

Eşyaları da hep cicim Bicili acik renkli . Koltuk takımlarım bile tasarım. Üstünde yemek yiyip yatıyorlarmis.eşim.

Eşim de çok titiz bır insan.delirdi benden daha bozuldu bu duruma.ev terlik tuvalete giriyorlar lar diyor. Bütün halıları daha ben kullanmadan yıkamaya vermiş. ...

Teselli kocam iyi insan. Sen üzülme hepsini çöpe atarim diyor.n guzelini alırım diyor beni öyle teselli diyor.

Ablasını aramış. Durumu söylemiş. Onların hiç umrunda değil ama... getir 1 hafta buraya demiş. Evlerine de gidebilir ama o zaman komşu gibi olur ya şimdilik bu çözümü bulduk.

Terbiyesizlik başka bır şey değil. Yani yeni gelin ya mecbur diye çirkinlik bu yaptıkları. Hani 2 ay sonra gelsene gene anlayacağın nedir ya

Sertten anlıyor mu bari kv ...Ne bu yaaa ne anlarlar iç içe yaşamaktan anlamıyorum ..

Yaşlı insanlar deyince insanın aklına ağır, olgun anlayışlı insanlar geliyor ama hiç öyle değil oldukça pişkin ve düşüncesiyle yada bu nasılsa gelin bize mecbur diye böyle davranıyorlar..... niye yaparlar bilmiyorum ama bu nasıl saygısızlık ! Şimdi benden iyi gelin olmamı hangi hakla bekleyecekler acaba

Ne sacmaalmıştım ya ben sadece ayrıntı anlatmak için kısaca yazdım. Eşim alkolik değil, düğün. Günü 2 kadeh aldı yola gelinlikler çıkmak istemedim yoruldum bütün gün ge, ılık ve o ayakkabılar. .....sana mi açıklayacak .bence şizofren sensin

KONUYUCARPİTMİSSİNİZ. YURT NE DİYE YALANSOYLEYE EĞİTİM .KADİRACAGİT TANİMADİGİM İNSANLAR

Kendi anne babaniz telefon acsin desin ki beraber oturmaya niyetlenmissiniz ama biz kizimizi birlik vermedik. Bu olay cozulene kadar kizi yollamiyoruz desinler. Siz de hic muhatap olmamis olursunuz.

Komiksiniz ya bütün hayatımı baştan sona kadar mı anlatayım şimdi. Basitçe yazdım işte. ...

Şimdi ben böyle bir yorum yapmıştım...

O da bana böyle karşılık vermiş
burda kocasına alkolik, kendine şizofren diyen var mı?
Ama artık bu olabilir diye düşünüyorum

Esiniz dediginiz kadar rahatsiz olsa o eve kislik erzaklarini, televizyonlarini falan getiremezlerdi diye dusunuyorum. Ortada donen bir dolap var sanki gozunuzu acin bence

Ben okurken daraldim sinir oldum ..
Yerinde olmak istemezdim , Esin farkindaysa bir zahmet soylesin tamam siz kaliyorsunuz ama daha benim esim.evin sahibi gelmeden litfen misafir felan agirlamayin ..
Cok ayip ya ..
Nedir bu insanlardaki rahatlik , evi onlar icin hazirladinih herhalde oyle saniyorlar .
Hade onlari gectim , eve gelen misafirlerde onlardan beter evin hanimi yokken misafirlikte neymis !!

Bence uygun bir dile postalayin ve bu durumuda bir sekilde dile getirmwniz yararina olacak ..
Bu yaptiklarinin hic dogru olmadigini sen amlat onlara .

uuufffffffff dizilerde olsa yuh bu kadarda olmaz saçmalık deriz.Allahm yardım etsin.ben olsam onlar evden gitmeden eve gitmezdm ya da git evine sahip çık.kendi düzenini kur evin hanımı kim görsünler.

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Eşimin gerçekten suçu yok. Biz burda dügün telasindaydik. 2 gün sonra tahlil sonucu alacagiz diye kalanı dediler bende kalsın dedim . Ne bileyim bunu yapacaklarını. Zaten eşim gidip ara ayla alıp gelecekti onları dügün için. Gelemeyilli. Rahattının yo.a dayanamam diye gelmediler. Tamam dedik bizde. Ne diyelim. Bahane ettiğini bi, sekteye diyecek bir şey yok.gelmeyen nediyeceksin.... her şeyde cocuklarinicagirirlar zaten. Gelip bizi eventually derler diye düşündük. Onlar durmaz giderler dedim ben. Baktılar ev rahat. Elinde gelir hizmet der dediler galiba. Onlar memleketine yaşadıkları için benim ağırdır. Baktılar ılımlı, uyumluyum ... yaslilar ya bu da onların hakliligi bir de rahatsızlar. Kaynanam neyse kayimbabam sorun. Eline çöp başta herkesin kaldırıyor. Herkes gelecek işi gücü bırakacak başını bekleyecek öyle biri

Eşim iyi biri o da kızı bu duruma. Ben birsey söyleme güzellikle çözmeye çalışalım öncelikle dedim. Ablasını arayip 1 haftaligina çağır sen demiş. Tamam demiş . Beni gelip alacak eve bırakacak onları alıp ablasina goturecek.Tabii biz gitmeyiz derse annesi ya da babasi ozaman direk söyler mi eşim artık bilmiyorum.

Evliliği in başında bunu yaşayacağını tahmin bile edemezdim.... sacma sapan bir durum

Kendi anne babaniz telefon acsin desin ki beraber oturmaya niyetlenmissiniz ama biz kizimizi birlik vermedik. Bu olay cozulene kadar kizi yollamiyoruz desinler. Siz de hic muhatap olmamis olursunuz.

Annem kocan halleder dedi bile. Halleder de zor halleder yardımına ihtiyacı var. O da şaşırdı kaldı. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadı garibim

çok komiksiniz biliyor musunuz konunuza girip düzeltme yapmışsınız bir de yok kahve iç öyle çıkalım demişsiniz de filan da fistan çok akıllıca.

Bana sadece birşeyin cevabını verin bir daha birşey demeyeceğim..

Dün bir yazdığınız mesaj da balayında pürüz çıktığını o yüzden balayına gidemediğinizi, annenize gittiğinizi saahta kahvaltıda elinizi yaraladığınızı ve dikiş atıldığını söylemişsiniz artık anneniz de kalmanızı gerektirecek ne yaralanması onu anlamadım. Ayrıca annenize kadar gidebilitorsanız evinize nasıl gidemiyorsunuz eşiniz alkollüyken annenizin evine kadar arabayı kim kullandı yani siz arabayı kullanmadıM diyorsunuz kim kullandıysa sizi annenize bırakacağına evinize bıraksaydı dimi. İlk gece annede geçiyor ilginç.

Burada da balayı için elinizi yaraladığınız için balayına gidemediğinizi söylüyorsunuz. Oysa diğer mesaj da balayında pürüz çıktı gidemedik sabah kahvaltı da yaralandım dediniz yani balayının eliniz yüzünden ertelendiği değil de başka durumdan olduğunu belirtmişsiniz.

Eliniz yaralandığı için balayı iptal olduysa, balayına gidecek insanın annesinin evinde ne işi var kahvaltı faslı fişan eşyalarınız evinizde. Eşim 2 kadeh içti diyorsunuz ama çok alkollü gibi kahve içti de çok alkollüydü muamelesi yapan da sizsiniz. 2 kadeh birşeyle kahve içmesine, annenizde kalmasına ne gerek vardı sizi evinize bırakacak bir Allahın kulu yok muydu düğünde. Yani düğün gecesi dahil 10 gün annenizde kalmanızı mantığım almıyor elinize o kadar ne olmuş olabilir ameliyat olsanız 10 günde iyileşir. Yani düğünden sonra evde olmadığınızı ve yerleştiklerini ispat için saçmalamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…