İyi de 7 yıldır alacaklı banka hiç bir işlem yapmadı mı,? Şimdiye kadar çoktan haciz işlemlerine başlamış olması lazimdiEvet nişanlıydık o dönem 7 yıl önce devlet destek kredi çekmişti 35 bin tabi ödemedi. Şamanın çok kavga ettim çok söyledim eşime baban ödesin diye borcu eşimde hiç üstüne düşmedi borç oldu faizle 180 bin
İşiniz çok zor Allah yardımcınız olsun. Annem hep derdiki bir çiçekle bahar gelmez, koca ne kadar iyi olursa olsun ailesi iyi olmadıktan sonra yüzün gülmez. Çok doğru gerçekten. Eşinizin babası berbat bir adam. Bu adam varken sizin huzurlu olmanız mümkün değil. Bu borcun ardı gelmez, siz birini bitirmeden o başka bir tane bela eder başınıza. Eğer boşanma şansınız varsa boşanın derim ben.Vardı ama şuan 0 hiç bir şeyi yok gezi tefi içti paralar bitti borçları da çocuklarına attı.
Bu durumda ben o kocayı boşardım galiba.Oooo durumlar karışık.
Eşinizin maaşına zaten haciz konulur geriye kalan evinize bile yetmez kaldı ki borç ödesin.
Şu şartlarda geçinmeleri imkansız .Bu durumda ben o kocayı boşardım galiba.
Babasının aşk hayatı yüzünden çocuğumla beraber aç kalmayı göze alamazdım. Giderdim babamın evine valla.
Valla Tavuk suyu Hanım, boşanıp nafaka talep etmek en mantıklısı. Yok öyle babasının borcunu ödeyecek diye çocuğuna bakmamak. Hem nafakasını ödesin hem de babasının borcunu. Ödemekle geçer ömrü artık.Şu şartlarda geçinmeleri imkansız .
Muhtemelen konu sahibi de çalışacak o borçlar öyle ödenecek.
Çalışıp kp in borcunu ödemektedir boşanır kendi yağımda kavrulurdum sanırım bende .
Eşinizin maaşına haciz konmadigina emin misiniz.Babası için söylenecek çok şey var ama söylemek istemiyorum. İnekleri vardı Eşimin üzerine yaptı onu sonra devlete biz iş kuracağız diye destek kredisi çekti 7 yıl önce 35 bin tl tabi iş yeri filan kurmak yok inekler satıldı kredi parası da nereye gittiği belli olmadı. 7 yolun sonunda devlet borcu bir firmaya devretmiş ve borç 7 yolun sonunda eğer peşin ödersek 70 bin eğer taksit yaparsalarsa 180 bin tl olacak.
O krediyi nasıl vermişler mümkün değil. 6 ay önce 60 bin çekmiştim o da yüksek gelir gösterip . Bu hafta eşim 80 bin çekmek istedi 12 aydan fazla taksit yapmadılar almadı. Asgari ücretliye 180 bin vermez bankalar hadi verdi diyelim aylık ödemesi zaten asgari ücretten fazla olur.Sizin yanlışınız olabilir mi? 180000 lira 12 aylığına çekilebilir. Faiz 0 olsa bile aylık ödemesi 15000 olur. Asgari ücret alana hayatta vermezler.
7 yıl önce çekilmiş ,kb ödememiş.Esinin maaşına haciz gelmiştir .Bunca zaman eşi gizlemiş olabilir.O krediyi nasıl vermişler mümkün değil. 6 ay önce 60 bin çekmiştim o da yüksek gelir gösterip . Bu hafta eşim 80 bin çekmek istedi 12 aydan fazla taksit yapmadılar almadı. Asgari ücretliye 180 bin vermez bankalar hadi verdi diyelim aylık ödemesi zaten asgari ücretten fazla olur.
HayvancilikO krediyi nasıl vermişler mümkün değil. 6 ay önce 60 bin çekmiştim o da yüksek gelir gösterip . Bu hafta eşim 80 bin çekmek istedi 12 aydan fazla taksit yapmadılar almadı. Asgari ücretliye 180 bin vermez bankalar hadi verdi diyelim aylık ödemesi zaten asgari ücretten fazla olur.
Hayvancilik üzerinden çekilmiş oluyor konu sahibi açıklamış inekleri varmış eşinin üzerine yapmışlar o zaman destek kredisi çekmişler iş kuracağız diye 7 yil önce ama 7 yıldır hiç banka işlem yapmamış mi orayı anlamadım.O krediyi nasıl vermişler mümkün değil. 6 ay önce 60 bin çekmiştim o da yüksek gelir gösterip . Bu hafta eşim 80 bin çekmek istedi 12 aydan fazla taksit yapmadılar almadı. Asgari ücretliye 180 bin vermez bankalar hadi verdi diyelim aylık ödemesi zaten asgari ücretten fazla olur.
Banka 7 yıl beklemez ki haciz için.7 yıl önce çekilmiş ,kb ödememiş.Esinin maaşına haciz gelmiştir .Bunca zaman eşi gizlemiş olabilir.
Evet bende maaşa haciz çok önceden gelmiştir dedim yani 1 2 günlük olay değil.Adam karısına aldığı parayı yıllardır eksik söylüyor olabilir.Banka 7 yıl beklemez ki haciz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?