Kayınpederim çocuğuma zarar verdi

Ya inanılmaz.. bu erkek aileleriyle ilgili her gün yok artık bu kadar da olmaz dedikçe daha leş olaylar okuyorum.. keşke o temizlediğiniz altını kafalarından aşağı dökseydiniz..

Buna izin verdiği için eş olacak adamı da nasıl sevmeye devam edebileceksiniz o da muamma

Cocugum yok ama kopeklerimin tuyune zarar gelse getireni de goz yumani da yakarim.

Siz kayinpedere yuklenmissiniz ama esiniz de fiilen dovmese de dövmüş kadar olmus zaten. Komsularin kapiya gelecegi kadar siddete goz yummus, bir de ustune sizden saklamış. Eskaza haberiniz olmasa kimbilir daha ne kadar zaman çocuklarınız dayak yiyecekti babalarının izni dahilinde.

Isi gucu olan, maddi bagimsizligi olan biri olarak kocanizi affetmenizin sebebi neydi?

Kesinlikle hemen boşan cok kötü bir durum çocuklarda da travma kalmıştır. Çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir durum. senin çocuğuna kimsenin vurmaya hakkı yok.

Siz 4 çocuğunun içinde yatalak karısının altını üstünü temizleyin çalışan kadın halinizle, o canından olan torununun ağzını çatalla yaralasın. İt herif. Kocanız da beş para etmez. Kim bilir ne seviyede neler yaptı ki apartman kapıya yığıldı. Kimse basit çocuk ağlamalarında bunu yapmaz. Kıyamam yavrunuza. Psikolojik destek aldırın ona. Eşinizi de boşayın. İskele babası, bok böceği.

İyiliğe karşılığı buymuymuş çok sinirlendim gerçekten ya

Ne okudum ben şimdi. Resmen şoklar dayım. Çatalı soktu ne demek. Sanırım sizin yerinizde olsam polise şikayet ederdim dava ederdim. Bir dede bunu nasıl yapabilir. Bu nasıl nankorluk
Yüzlerini bile görmeyin bundan sonra. Asla affetmezdim.

Eşinizde babası kadar suçlu ona tepki vermeyip sessiz kalması ondan bir farkı yok yazık günahtır ya evden atın onu da yok yalvardı yok gitmedi dinlemeyin defolsun hepsi

Öncelikle kp’yi polise şikayet edip eşinizi boşamanız gerekirdi, bunları yapamadığınız için içinizde kalmış. Akşama kadar çalış, işten sonra kv’nin altınına al, dede de torunlara şiddet göstersin olacak iş değil, insan küçücük çocuğa nasıl kıyar kp insan bile değilmiş küfredip banlanmak istemiyorum ama yazar burada küfür ediyor, bu insanlara söylenecek bir şey yok çünkü.

O olayı saklaması, komşuların kapıya geleceği kadar şiddet gören çocuklarını korumaması sizden saklaması, üstüne onlar gidemez diye size 2 hafta daha yaşatmaya devam etmesi…
Bunlar sindirilecek unutulacak şeyler değil.
Bence ayrılmalısınız zaten düzelmez bu saatten sonra o güven de kalmamış. Kocanıza şu saatten sonra güven duyamazsınız.
Boşanıp çocuklara bakmaya devam edin

kocan insan değil muhtemelen tüm aile aynı mok. çocukların güvende değil bu aile ile. babası koruyamayacaksa kim koruyacak an geliyor insan kendi gücüne güvenemiyor babasına güveniyor çocuk konusunda. aileye kızma onlar eski mok, ama eşin en alasından mok.

Ben o adamı boşardım gerçek baba olsaydı evladını herşeyden hatta kendi babasından bile korurdu,o yavru istismar edilse susacak tıynette demek ki .Ben böyle adamın koynuna bile girmem ne önüne yemek koyarım ne de evde tutarım.Evladına şiddet uygulayan pis mahlukatın dibinde gezen adamın ondan farkı yoktur ...

Kim bilir kac defa dövdüler de görünür bir yerlerinde bir hasar olmayinca eşin dahil sesleri çıkmadı ama çatal diş etini yaralayinca sadece, sen anlarsın diye tedirgin oldular. Eşin de tehlikeli bi adam. Klasik Türk erkegi işte beyni yok gibi anne babanin tarafini tutar. Komple kurtulursun umarim.

Konu sahibinin yerinde olsaydim darp raporunuda alirdim bosanma sonrasi gorusmelerinide engellerdim konu sahibi iyilik yaptigi halde evine alip baktigi halde dovmusler cocuklari bosanma durumunda neler neler yaparlar allah bilir

Yaptiginiz tek yanlis yuzsuz gibi gitmiyorum oglumun evi dediginde gidip cocuga darp raporu almamaniz. Gorsun bakalim nasil gidiyor. Az yapmissiniz bunlara. Benim bile sinirim bozuldu burada. Iyi dayanmissiniz. Omur boyu yuzlerine bakmazdim. Yuzsuzlere bak.

Çocuk dövecek kadar güçlüyse alsın karısını evinde baksın çok koca var öyle bakan allah ellerini kırsın peze...nk acıma güzel kardeşim çocuklarına kalkan kimin eliyse kır at ay çok sinirlendim kocanda ayrıca suçlu kapının önününe onu da koy çok mırın kırın ederse

Konu sahibinin yerinde olsaydim darp raporunuda alirdim bosanma sonrasi gorusmelerinide engellerdim konu sahibi iyilik yaptigi halde evine alip baktigi halde dovmusler cocuklari bosanma durumunda neler neler yaparlar allah bilir

Çocuk annesine anlattığı anda hemen polisi aramalıydı zaten. Şahit komşular var, çocukta yara var, çocuk şiddet gördüğünü de kabul etmiş. Ama işte konu sahibi kocadan ayrılmak istemediği için bu yola sapmamış, korkmuş belli ki.
Doğru olan o anda polise gidip şahitler de varken o adamı şikayet etmekti.

Affetmeyin bugün bunu affeden yarın zaten affeder diye neler yapmaz Allah korusun. Evlat ya canımın canı ne emeklerle büyüyor. Tahammül edemediysen sabrın yoksa bakamıyorum de yedirme bakıcı lazım başka bulalım de elleri kırılsın terbiyesiz adam. Ben bu yüzden ne olursa olsun yakında olsa korkuyorum birilerine bırakırken kızımı. Görümcem evet halası ama kendi çocuğuna kaç kere vurduğunu gördüm. Babam zaten çocuk bakmaktan anlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…