- Konu Sahibi Elissa2025
-
Apartman inlemiş sen ne diyorsun be?Herkesin tepkisi sizinle aynı oranda olmuş ama biraz abartiyoruz galiba. Hangimiz anne babamızdan bir fiske bile yemedik. Kaldı ki zaten yemek yedirmek için olan bir olay. Kasıtlı zarar vereyim yok yani. Siz de yemek yedirirken zorlanmıyor musunuz? Kininizi diri tutmayın. Size de çocuğa da zarar verir.
Defolup gitsinler
Ben yemedim mesela.cocugumada hiç vurmadım.dudak patlatacak kadar vurmak normal değil.siz küçükken dayak yediğiniz için size normal geliyor sadece
Bir fiske bile yemeden büyüdüm. Oğluma da vurmadım. Hele hele yemedi diye hiç zorlamadım.Herkesin tepkisi sizinle aynı oranda olmuş ama biraz abartiyoruz galiba. Hangimiz anne babamızdan bir fiske bile yemedik. Kaldı ki zaten yemek yedirmek için olan bir olay. Kasıtlı zarar vereyim yok yani. Siz de yemek yedirirken zorlanmıyor musunuz? Kininizi diri tutmayın. Size de çocuğa da zarar verir.
Üyelik iptali gelir gibi memnun olmadı bence mesajlardanNiye gelip açıklama yapmadan konuya bakıp gidiyorsunuz? Hepimizin sinir kat sayıları oynadı. E Elissa2025
şöyle oluyor konu sahiplerinde, tüm aileyi ifşa ettim. eyvah aslında o kadar da büyük bir meske değildi. şeyy konuyu nasıl kapattırabilirim ? böyle gelir birazdan. yuvam ailem ya bozulursa ya eşim ağzıma çatal sokulan çocuğumdan ayrı kalırsaNiye gelip açıklama yapmadan konuya bakıp gidiyorsunuz? Hepimizin sinir kat sayıları oynadı. E Elissa2025
O çatalı bi taraflarına sokmak lazım, gücün el kadar bebelere mi yetti şerefsiz.şöyle oluyor konu sahiplerinde, tüm aileyi ifşa ettim. eyvah aslında o kadar da büyük bir meske değildi. şeyy konuyu nasıl kapattırabilirim ? böyle gelir birazdan. yuvam ailem ya bozulursa ya eşim ağzıma çatal sokulan çocuğumdan ayrı kalırsa
Bir de tepkim fazla mı oldu tripleri yok mu? Çocuğunun uğradığı şiddete göz yuman kocasıyla 1 senedir aynı yatakta. Baba niye lazım bize? Sahip çıkmayacaksa ölsün.Üyelik iptali gelir gibi memnun olmadı bence mesajlardan
kreşte olsa bu mevzu ? anahabere konu olur. aile içinde olunca tepkim fazla mı oldu acaba ?Bir de tepkim fazla mı oldu tripleri yok mu? Çocuğunun uğradığı şiddete göz yuman kocasıyla 1 senedir aynı yatakta. Baba niye lazım bize? Sahip çıkmayacaksa ölsün.
Çocuklar kesin babasına çok düşkündür. Özünde de iyi bir adamdır. Bıktım artık. Ben beni koruyamayan anneyi de istemem.şöyle oluyor konu sahiplerinde, tüm aileyi ifşa ettim. eyvah aslında o kadar da büyük bir meske değildi. şeyy konuyu nasıl kapattırabilirim ? böyle gelir birazdan. yuvam ailem ya bozulursa ya eşim ağzıma çatal sokulan çocuğumdan ayrı kalırsa
Bide şiddet gösteren baba mı anne mi? Kim karısının altını bile aldığın kp sen kimsin be adam ezilip büzülecene çocukları dövüyorsun pislikBir de tepkim fazla mı oldu tripleri yok mu? Çocuğunun uğradığı şiddete göz yuman kocasıyla 1 senedir aynı yatakta. Baba niye lazım bize? Sahip çıkmayacaksa ölsün.
Aaa tabii ki düşkündür deli misin ? ilk ve son defa böyle bir kusuru olmuştur. onun dışında çocukları için pervanedir. genelde öyle oluyor ; )Çocuklar kesin babasına çok düşkündür. Özünde de iyi bir adamdır. Bıktım artık. Ben beni koruyamayan anneyi de istemem.
Kol kırılır yen içinde kalır hesabı örtbas. Yazik o çocuğa. Evde nasıl bir şiddet havası hakimse kardeşi bile annesine diyememiş yaşananları.kreşte olsa bu mevzu ? anahabere konu olur. aile içinde olunca tepkim fazla mı oldu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?