Kayınpederim çocuğuma zarar verdi

Apartman inlemiş sen ne diyorsun be?

Bir fiske bile yemeden büyüdüm. Oğluma da vurmadım. Hele hele yemedi diye hiç zorlamadım.
Nasıl bir mağarada nasıl ayılar sizi büyüttü bilmiyorum. Ama bu normal değil.
Şiddettin aması olmaz. Ama yemedi diye çocuk dövülmez.
ayrıca da çocuğumun canını yakanın canını yakarım ve kinimi de diri tutarım çocuğumun da yüzünü göremez

Niye gelip açıklama yapmadan konuya bakıp gidiyorsunuz? Hepimizin sinir kat sayıları oynadı. E Elissa2025
şöyle oluyor konu sahiplerinde, tüm aileyi ifşa ettim. eyvah aslında o kadar da büyük bir meske değildi. şeyy konuyu nasıl kapattırabilirim ? böyle gelir birazdan. yuvam ailem ya bozulursa ya eşim ağzıma çatal sokulan çocuğumdan ayrı kalırsa

O çatalı bi taraflarına sokmak lazım, gücün el kadar bebelere mi yetti şerefsiz.

Üyelik iptali gelir gibi memnun olmadı bence mesajlardan
Bir de tepkim fazla mı oldu tripleri yok mu? Çocuğunun uğradığı şiddete göz yuman kocasıyla 1 senedir aynı yatakta. Baba niye lazım bize? Sahip çıkmayacaksa ölsün.

Bir de tepkim fazla mı oldu tripleri yok mu? Çocuğunun uğradığı şiddete göz yuman kocasıyla 1 senedir aynı yatakta. Baba niye lazım bize? Sahip çıkmayacaksa ölsün.
kreşte olsa bu mevzu ? anahabere konu olur. aile içinde olunca tepkim fazla mı oldu acaba ?

Çocuklar kesin babasına çok düşkündür. Özünde de iyi bir adamdır. Bıktım artık. Ben beni koruyamayan anneyi de istemem.

Bide şiddet gösteren baba mı anne mi? Kim karısının altını bile aldığın kp sen kimsin be adam ezilip büzülecene çocukları dövüyorsun pislik

Çocuklar kesin babasına çok düşkündür. Özünde de iyi bir adamdır. Bıktım artık. Ben beni koruyamayan anneyi de istemem.
Aaa tabii ki düşkündür deli misin ? ilk ve son defa böyle bir kusuru olmuştur. onun dışında çocukları için pervanedir. genelde öyle oluyor ; )

Mayıs ayında memelerinizi dikleştirirken kocanızın memintolarınıza ve bakımınıza gösterdiği hassasiyeti ve bakımı el kadar çocuklarından esirgiyor maşallah. Apartman dayaktan inliyor adam çocuklarına uygulanan şiddeti saklama peşinde.Sen kocadan vazgeçemiyosun. Yazık o çocuklara.
Konuların yazımında da bir gariplik var bu konuyu yazan kişinin yazımı oldukça bozukken meminto anlatılan konu oldukça akıcı ve anlaşılır.
Hayırlısı artık

Sanki bir totoya şaplak atmış gibi çatalı ağzına sokmuş çocuğun bide ta komşular duyacak kadar şiddet var resmen buna da göz yuman bir baba o adamlardan nasıl iğrenemiyor bu kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…