Kayınpederim çocuğuma zarar verdi

Bide şiddet gösteren baba mı anne mi? Kim karısının altını bile aldığın kp sen kimsin be adam ezilip büzülecene çocukları dövüyorsun pislik
Ben ne kayınpederler biliyorum ya geline yük olurum korkusuyla oğlu evden çıkınca pır diye evden çıkıp akşama kadar gelmeyen.

Hastalıkta sağlıkta karıma bakayım dememiş. Gelmiş torunlarin evinde onlara rahat vermiyor. Allah bilir ki fırsat buldukça eli şeyindedir.

E meminto bu heralde hassas olucak o koca kim için yapıldı benim için mi?

Üyelik iptali yükleniyor

Dayak sesleri yuzunden komsular sikayet etmis, polis gelmis kapiya

Kimseye hakaret etmedim ama edenlere aynen misliyle hakaretlerini iade ederim. Tamam üstüne alınanlar muhallebi çocuğu olarak büyütülmüş. Ama ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak olamazsınız. Yazılı anlatımda bir kelime bile konunun anlamını değiştirir. Konu sahibinden çok kralcı olmuşsunuz.

Her mesajının ayrı facia evet diyelim ben annemden babamdan dayak yedim bu şey demek mi cocuğumun ağzına dedesi çatal sokabilir? Durum tespitimide paylaşıcaktım ama banlanıyorum sizin durumunuzu söyleyince

ben diyorum da anlamıyorlar. yemek yerken ağzına çatal sokulup parçalanmayan mı var ? hepimiz kemerle dövülürken komşular geldi kapıya bunlar aileyi aile yapan minik detaylardır burçlar günah ama bunlar günah değil , di mi ?

Muhallebi çocuğu mu? Umarım direksiyon eğitmenisinizdir. Aksi halde çocuklarınızın sizin elinizde olması ziyandır.

Siz muhallebi çocuğu ne demek haberiniz var mı?

Kendi gerçeğini, toplumda herkes bunu yaşıyor nasılsa diye küçültüp, sıradanlaştırdığının farkında değilsin belki ama ben söyleyeyim, apartmanın kapılara şikayete gidecek hale geldiği bir şiddeti normaşleştiremezsin.Hiç bir şiddeti normalleştiremeyiz. Ne yaşadıysan senin adına üzgünüm, toplumun geneli ya da çoğunluğu böyle yaşamıyor haberin olsun.

Off bu adam çok tehlikeli…karısına kimbilir neler yapıyordur…torununa nasıl kıyıp bunları yapabilir bir dede…çok üzüldüm yaa…ne diyelim geçmiş olsun…asla görüşmeyin…aslında o kocayı da at başından demek istiyorum çünkü bir baba ne olursa olsun…kim olursa olsun çocuğunu korumalı…elimden bu kadarı geldi diyemez…daha sayacak çok şey var ama sizi manipüle etmek istemiyorum…çünkü çok iyi bir insansınız…bu zaman da hiç bir gelin yatalak kaynanasına hizmet verip bir de işe gitmez…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…