- 28 Mart 2020
- 21.625
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.833
- 598
- Konu Sahibi Elissa2025
-
Ben ne kayınpederler biliyorum ya geline yük olurum korkusuyla oğlu evden çıkınca pır diye evden çıkıp akşama kadar gelmeyen.Bide şiddet gösteren baba mı anne mi? Kim karısının altını bile aldığın kp sen kimsin be adam ezilip büzülecene çocukları dövüyorsun pislik
E meminto bu heralde hassas olucak o koca kim için yapıldı benim için mi?Mayıs ayında memelerinizi dikleştirirken kocanızın memintolarınıza ve bakımınıza gösterdiği hassasiyeti ve bakımı el kadar çocuklarından esirgiyor maşallah. Apartman dayaktan inliyor adam çocuklarına uygulanan şiddeti saklama peşinde.Sen kocadan vazgeçemiyosun. Yazık o çocuklara.
Konuların yazımında da bir gariplik var bu konuyu yazan kişinin yazımı oldukça bozukken meminto anlatılan konu oldukça akıcı ve anlaşılır.
Hayırlısı artık
Çocuğun ağzına çatal saplanmış sadece, tabiki kocaya hizmet daha önemli canım önem sırasını karıştırdım ben sorryE meminto bu heralde hassas olucak o koca kim için yapıldı benim için mi?
Üyelik iptali yükleniyorMayıs ayında memelerinizi dikleştirirken kocanızın memintolarınıza ve bakımınıza gösterdiği hassasiyeti ve bakımı el kadar çocuklarından esirgiyor maşallah. Apartman dayaktan inliyor adam çocuklarına uygulanan şiddeti saklama peşinde.Sen kocadan vazgeçemiyosun. Yazık o çocuklara.
Konuların yazımında da bir gariplik var bu konuyu yazan kişinin yazımı oldukça bozukken meminto anlatılan konu oldukça akıcı ve anlaşılır.
Hayırlısı artık
Dayak sesleri yuzunden komsular sikayet etmis, polis gelmis kapiyaHerkesin tepkisi sizinle aynı oranda olmuş ama biraz abartiyoruz galiba. Hangimiz anne babamızdan bir fiske bile yemedik. Kaldı ki zaten yemek yedirmek için olan bir olay. Kasıtlı zarar vereyim yok yani. Siz de yemek yedirirken zorlanmıyor musunuz? Kininizi diri tutmayın. Size de çocuğa da zarar verir.
Bu çok doğru tespitkreşte olsa bu mevzu ? anahabere konu olur. aile içinde olunca tepkim fazla mı oldu acaba ?
Nazlı abartma hepimizin başına geldi çocukken.Dayak sesleri yuzunden komsular sikayet etmis, polis gelmis kapiya
Ozunde iyi bir adamdirAfedersiniz ama Allah esinizin belasini versin. Neden bosanmadiniz ki
Her mesajının ayrı facia evet diyelim ben annemden babamdan dayak yedim bu şey demek mi cocuğumun ağzına dedesi çatal sokabilir? Durum tespitimide paylaşıcaktım ama banlanıyorum sizin durumunuzu söyleyinceKimseye hakaret etmedim ama edenlere aynen misliyle hakaretlerini iade ederim. Tamam üstüne alınanlar muhallebi çocuğu olarak büyütülmüş. Ama ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak olamazsınız. Yazılı anlatımda bir kelime bile konunun anlamını değiştirir. Konu sahibinden çok kralcı olmuşsunuz.
ben diyorum da anlamıyorlar. yemek yerken ağzına çatal sokulup parçalanmayan mı var ? hepimiz kemerle dövülürken komşular geldi kapıya bunlar aileyi aile yapan minik detaylardırKimseye hakaret etmedim ama edenlere aynen misliyle hakaretlerini iade ederim. Tamam üstüne alınanlar muhallebi çocuğu olarak büyütülmüş. Ama ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak olamazsınız. Yazılı anlatımda bir kelime bile konunun anlamını değiştirir. Konu sahibinden çok kralcı olmuşsunuz.
Muhallebi çocuğu mu? Umarım direksiyon eğitmenisinizdir. Aksi halde çocuklarınızın sizin elinizde olması ziyandır.Kimseye hakaret etmedim ama edenlere aynen misliyle hakaretlerini iade ederim. Tamam üstüne alınanlar muhallebi çocuğu olarak büyütülmüş. Ama ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak olamazsınız. Yazılı anlatımda bir kelime bile konunun anlamını değiştirir. Konu sahibinden çok kralcı olmuşsunuz.
Kimseye hakaret etmedim ama edenlere aynen misliyle hakaretlerini iade ederim. Tamam üstüne alınanlar muhallebi çocuğu olarak büyütülmüş. Ama ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak olamazsınız. Yazılı anlatımda bir kelime bile konunun anlamını değiştirir. Konu sahibinden çok kralcı olmuşsunuz.
Kendi gerçeğini, toplumda herkes bunu yaşıyor nasılsa diye küçültüp, sıradanlaştırdığının farkında değilsin belki ama ben söyleyeyim, apartmanın kapılara şikayete gidecek hale geldiği bir şiddeti normaşleştiremezsin.Hiç bir şiddeti normalleştiremeyiz. Ne yaşadıysan senin adına üzgünüm, toplumun geneli ya da çoğunluğu böyle yaşamıyor haberin olsun.Kimseye hakaret etmedim ama edenlere aynen misliyle hakaretlerini iade ederim. Tamam üstüne alınanlar muhallebi çocuğu olarak büyütülmüş. Ama ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak olamazsınız. Yazılı anlatımda bir kelime bile konunun anlamını değiştirir. Konu sahibinden çok kralcı olmuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?