- Konu Sahibi Elissa2025
-
Al sana ulke gercegi;Kimseye hakaret etmedim ama edenlere aynen misliyle hakaretlerini iade ederim. Tamam üstüne alınanlar muhallebi çocuğu olarak büyütülmüş. Ama ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak olamazsınız. Yazılı anlatımda bir kelime bile konunun anlamını değiştirir. Konu sahibinden çok kralcı olmuşsunuz.
Herkesin tepkisi sizinle aynı oranda olmuş ama biraz abartiyoruz galiba. Hangimiz anne babamızdan bir fiske bile yemedik. Kaldı ki zaten yemek yedirmek için olan bir olay. Kasıtlı zarar vereyim yok yani. Siz de yemek yedirirken zorlanmıyor musunuz? Kininizi diri tutmayın. Size de çocuğa da zarar verir.
Sence var mı Sigrid? Muhtemelen inkar ediyordur o gerçekliği de.Siz muhallebi çocuğu ne demek haberiniz var mı?
Bazıları biraz fazla almış sankiEvinde kafadan darbe almayan muhallebi çocuklarıUNITE mfmfkkfkf
Üzüldüm önce sonra sıkıldım ncnxnxBazıları biraz fazla almış sanki
Yok o birşey demedi. Kendı oğluna bile. Sustu sadece . Kocası gitti o da ben kalayım dedi burada teklif etti , kocası izin vermedi, benimle geleceksin diye. gittiler
Kimseye hakaret etmedim ama edenlere aynen misliyle hakaretlerini iade ederim. Tamam üstüne alınanlar muhallebi çocuğu olarak büyütülmüş. Ama ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak olamazsınız. Yazılı anlatımda bir kelime bile konunun anlamını değiştirir. Konu sahibinden çok kralcı olmuşsunuz.
Ülkenin gerçekleri çocuğun ağzına çatal tepmek suretiyle darp edilip yaralanması mı? Sizin orda her gün öyle mi oluyor?Kimseye hakaret etmedim ama edenlere aynen misliyle hakaretlerini iade ederim. Tamam üstüne alınanlar muhallebi çocuğu olarak büyütülmüş. Ama ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak olamazsınız. Yazılı anlatımda bir kelime bile konunun anlamını değiştirir. Konu sahibinden çok kralcı olmuşsunuz.
Bir sene önce oldu. Sadece paylaşmak istedim.Ben bu olayın bir sene önce olduğuna inanmıyorum konu sahibi..
Bu olaydan sonra Kocanız olacak zat çocuklarına karşı nasıl? Çocukları onunla bile yalnız bırakmayın.
Büyük ihtimal çocukken çok hırpalanmışsınız ve çocuğunuz varsa hiçbir şeyine tahammülünüz yok yemek yemedi diye de vurıyorsunuz.
Yapıyorsanız da vurmayın.
Karşınızdakinin, bilişsel gelişiminin daha tamamlanmamış bir masum olduğunu unutmayın.
Sevdiğim için , eşim çocuklarıma hiç bir zaman vurmadı. Şiddet meyilli değidir kendisi. Sadece konu anne baba olunca bu şekilde tepki verdi onları savunarak . Ben de kenarda kaldım , tabi ki düşündürdü beni bu olay , tüttüğü taraf bellidir bu tüt durumlarda. Çocuklarımı görüştürmüyorum onlarla. Bu şekilde devam ediyoruz.O leş kocanı boşaman gerekirken şimdi tek suçlu yatalak kv de mi oldu o adamı nasıl affettin sen asıl?
Büyük aşkı göremedim ben tabi pardonSevdiğim için
Hiç de muhallebi çocuğu olarak büyütülmedim, gayet sabah evden çıkıp akşama kadar mahallede toz toprak içinde oynayan, babası gelince eve giren bir çocuktum. Ailem de klasik Anadolu ailesiydi. Buna rağmen aile büyüklerim tarafından şiddete uğramadım. Rahmetliler "torunları" olduğum için severlerdi, güzel yiyecekleri falan saklayıp ikram ederlerdi. Ağzımdaki diş etimi çatalla oymadılar yani. Eh olsaydı da annem müsaade etmezdi yani. Kim eder ki zaten? Etmemeli di mi?Kimseye hakaret etmedim ama edenlere aynen misliyle hakaretlerini iade ederim. Tamam üstüne alınanlar muhallebi çocuğu olarak büyütülmüş. Ama ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak olamazsınız. Yazılı anlatımda bir kelime bile konunun anlamını değiştirir. Konu sahibinden çok kralcı olmuşsunuz.
Okumayı yetişemiyorum sadece . Yorumlarınız için teşekkür ederim . Burada anlattığı gibi yapmadım . Sadece onlarla görüşmüyorum . Tabi ki daha ciddi yerlere taşımadığım için pişmanım fakat zaman geçti . Ben iyi anneyim ama o zaman bu şekide davranılacak diye aklımın ucundan bile geçmedi. Yoksa bırakırmıydım.Niye gelip açıklama yapmadan konuya bakıp gidiyorsunuz? Hepimizin sinir kat sayıları oynadı. E Elissa2025
Bu olay bir sene önce idi , belirttim ayrıca.Üyelik iptali yükleniyor
Hiç öyle değildir . Bu şekilde gerçekten paylaştığıma pişmanım . Daha fazla üzen yorum bir de kadınların tarafından. Bu normal mi sizce ?şöyle oluyor konu sahiplerinde, tüm aileyi ifşa ettim. eyvah aslında o kadar da büyük bir meske değildi. şeyy konuyu nasıl kapattırabilirim ? böyle gelir birazdan. yuvam ailem ya bozulursa ya eşim ağzıma çatal sokulan çocuğumdan ayrı kalırsa
Peki senin o kocanla hiç birşey olmamiş gibi devam edip meminktolarını yaptırman çok mu normal?Hiç öyle değildir . Bu şekilde gerçekten paylaştığıma pişmanım . Daha fazla üzen yorum bir de kadınların tarafından. Bu normal mi sizce ?
Neden iptal olacak ki ? Tepkiniz neden bu şekilde ?Üyelik iptali gelir gibi memnun olmadı bence mesajlardan
Yaptığım ameliyat benim kararım bu konu ile nasıl bağladınız ?Peki senin o kocanla hiç birşey olmamiş gibi devam edip meminktolarını yaptırman çok mu normal?
Evet tam da bu şekilde , saçma yorum yapıp bu şekilde mi eğleniyorsunuz ?Adamla barışmış yakınlaşmış bi de meme yaptırmaya mı gitmişler, pess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?