Kayınpederim çocuğuma zarar verdi

Al sana ulke gercegi;
  • Kasten Yaralama:
    Çocuğun vücuduna acı veren veya sağlığını bozan her türlü davranış, kasten yaralama suçunu oluşturur. Bu suçun cezası, TCK'nın 86. maddesine göre bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasıdır.

Benim kızım yemek yemekten nefret ederdi. Ağlaya ağlaya yemek yedirirdim. İki çorba kaşığı iki saat ağzında tutardı. Yaş 11 hala aynı. Hiç ağzı burnu kanamadı, diş eti yarılmadı. Kızdığım oluyor ama vurduğum olmuyor. Aynı şekilde annem ve babamda. Yemeyirsa yedirmesin.

Çalışan kadının evine çöküp, karısının altını temizleteceğine gitsin karısının altını alsın.
Pislik herif. Bazı kinler diri tutulmalı.

Yok o birşey demedi. Kendı oğluna bile. Sustu sadece . Kocası gitti o da ben kalayım dedi burada teklif etti , kocası izin vermedi, benimle geleceksin diye. gittiler

ironi yapmıştım ama anlamamışsınız.
kv yalvarsın biraz madem yalvarınca affediyorsanız. eşinizle aynı oranda suçlu birini eşinizi affederken affetmiş olmanız lazımdı.

siz ve sizin gibiler ülkenin gerçekleri diye normalleştirdiği için hala devam ediyor bu tür olaylar.

Ülkenin gerçekleri çocuğun ağzına çatal tepmek suretiyle darp edilip yaralanması mı? Sizin orda her gün öyle mi oluyor?

Bir sene önce oldu. Sadece paylaşmak istedim.

O leş kocanı boşaman gerekirken şimdi tek suçlu yatalak kv de mi oldu o adamı nasıl affettin sen asıl?
Sevdiğim için , eşim çocuklarıma hiç bir zaman vurmadı. Şiddet meyilli değidir kendisi. Sadece konu anne baba olunca bu şekilde tepki verdi onları savunarak . Ben de kenarda kaldım , tabi ki düşündürdü beni bu olay , tüttüğü taraf bellidir bu tüt durumlarda. Çocuklarımı görüştürmüyorum onlarla. Bu şekilde devam ediyoruz.

Hiç de muhallebi çocuğu olarak büyütülmedim, gayet sabah evden çıkıp akşama kadar mahallede toz toprak içinde oynayan, babası gelince eve giren bir çocuktum. Ailem de klasik Anadolu ailesiydi. Buna rağmen aile büyüklerim tarafından şiddete uğramadım. Rahmetliler "torunları" olduğum için severlerdi, güzel yiyecekleri falan saklayıp ikram ederlerdi. Ağzımdaki diş etimi çatalla oymadılar yani. Eh olsaydı da annem müsaade etmezdi yani. Kim eder ki zaten? Etmemeli di mi?

Niye gelip açıklama yapmadan konuya bakıp gidiyorsunuz? Hepimizin sinir kat sayıları oynadı. E Elissa2025
Okumayı yetişemiyorum sadece . Yorumlarınız için teşekkür ederim . Burada anlattığı gibi yapmadım . Sadece onlarla görüşmüyorum . Tabi ki daha ciddi yerlere taşımadığım için pişmanım fakat zaman geçti . Ben iyi anneyim ama o zaman bu şekide davranılacak diye aklımın ucundan bile geçmedi. Yoksa bırakırmıydım.

Hiç öyle değildir . Bu şekilde gerçekten paylaştığıma pişmanım . Daha fazla üzen yorum bir de kadınların tarafından. Bu normal mi sizce ?

Hayretler içindeyim açıkçası . Herkesin yorumuna saygım var . Sonuçta burada açtığım konu yaşadığım olay. Eşimin ailesi ile . Boşanman gerekiyordu diyenlere de saygım var . Ama bu şekilde ağır eşitiri. Özelikle bu olayın meme ameliyatım ile bağlaştırmanız. Bu olay bir sene önce oldu , ameliyatım 2 ay önce.
Eşimle boşanmadım ve ayrılmadım , birlikteyiz .
Bence yorum yapılmasın çünkü çok çirkin hall almaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…