- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Hayır sadece biraz abartıldığını düşünüyorum.Çok şükür etrafımda böyle biride yok.Konunun başından bu yana pisliği savunuyosunuz
Pes gercekten pes
Tamam siz sümügün b.kun püsürügün içinde yaşayın,daha sağlıklı nasıl olsa
Etrafinizda olsa abartilmadigini anlardiniz zatenHayır sadece biraz abartıldığını düşünüyorum.Çok şükür etrafımda böyle biride yok.
Oda da olmak zorunda mısın canım belki TV izlerken emzirmek istiyeceksin alla allaİşte eşim anlasa yok öyle birşey diyor eşim ben hallederim sen odanda olursun kimse gelmez diyor
Kayınvalideme söyledim son geldiğinde dedim bu arada tek geliyor canı sıkılıyormus evde anne dedim bak hamileyim babam geldi çok zorlandım korkuyorum virüsten birşey olursa diye dedim ama kızım baban seni herkesten çok seviyor öyle deme diyor hiç çıkış yolum yok beni zorla cinnet noktasına getiriyorlar artık zaten hamilelik hormonlarim yüzünden psikolojim allak bullakEşler anlamaz yavrum gerekirse KV söyle oda yardımcı olsun
Evet Allah kimsenin etrafına vermesin komşunuz olsa dayanamazsinizEtrafinizda olsa abartilmadigini anlardiniz zaten
İyi de bu nasıl sevmek o zaman seni daha çok koruması lazım aman gelinim hamile doğru söylüyor desin gelmesin yaniKayınvalideme söyledim son geldiğinde dedim bu arada tek geliyor canı sıkılıyormus evde anne dedim bak hamileyim babam geldi çok zorlandım korkuyorum virüsten birşey olursa diye dedim ama kızım baban seni herkesten çok seviyor öyle deme diyor hiç çıkış yolum yok beni zorla cinnet noktasına getiriyorlar artık zaten hamilelik hormonlarim yüzünden psikolojim allak bullak
Yaa bir bilseniz o gidince evi nasıl temizliyorum koltukları yikatiyorum o gidince midem kalkıyor dokunamiyorum hicbiryere eşim de anlıyor hak veriyor bana kabul ediyor herşeyi ama soyleyemiyorEv neyse temizlenir de bebeğe dokunmasın mikrop kapar biraz büyüyünce de elini yıkadığında kucağına verirsiniz ama midem bulanmadı değil özellikle kapı kollarını iyice silin
İşte anlasa pis olduğunu kimse de söylemediği için temizim sanıyor sorsan ondan cok dikkat eden yok viruseİyi de bu nasıl sevmek o zaman seni daha çok koruması lazım aman gelinim hamile doğru söylüyor desin gelmesin yani
Allah yardımcın olsun ne diyeyim ama yüzüne söylenmesi şartYaşlı da değil 60 yasind ailede başka kimse böyle değil bir tek o öyle olmuş kimse de laf etmeyince normal kabul etmiş heralde kendi cocuklari oturamiyor aynı sofraya onunla çok sapirdatiyor ağzını diyorlar ama yüzüne soylemiyorlar
Devamlı kolonya servisi yap belki adam da anlarYaa bir bilseniz o gidince evi nasıl temizliyorum koltukları yikatiyorum o gidince midem kalkıyor dokunamiyorum hicbiryere eşim de anlıyor hak veriyor bana kabul ediyor herşeyi ama soyleyemiyor
Bence insanin içinin temizliği de disina vurmali. Temiz kalpli insan, cevreme hastalik bulastirmayayim, gelin kizim yorulmasin, bebege dokunmayayim diye düşünür ve gelmez. O ev benim evim bencilliğiyle lohusa kadinin ozel alanini ozel zamanını isgal etmek düpedüz kötü niyettir.
Kanal7 dizilerindeki iyilik timsali kişi cümlesi gibi olmuş. Diğer pislik temizlenip gidiyorsa temizlensin o zaman kim tutuyor kayınpederiniİnsanın içi pis olmasın...Diğer pislik temizlenir gider.
Bazen diyorum eşime de söyledim çocuğum doğunca dayanamam uyaririm dedim ben böyle bir evliliği kabul edemem dedi ailesi gelince rahat etmelilermisEe uyarı olmayınca sonuç bu demek sen uyar boşver kim alınıyorsa da alınsın
Az mı?En fazla nereye dokunabilir ki gidip yemek yapacak hali yok oturacağı bir koltuk yattığı bir yatak dokunacağı tabak bardak musluk...
Yaa diyorum ya bir de namaz kılıyor sürekli benim ailem de namaz kılıyor ama herşeye dikkat ederler kıyafetleri elleri yüzleri temiz olsun diye ilk defa böyle birini gördüm ben deKanal7 dizilerindeki iyilik timsali kişi cümlesi gibi olmuş. Diğer pislik temizlenip gidiyorsa temizlensin o zaman kim tutuyor kayınpederini
Eşim hiç yaklasmiyor yanına kendisi de dalga geçiyor hatta diyor ben korona olabilirim baba sana birşey olmasın diyor hep başka odada oturuyor babası gidene kadarÇekecek olan kendisi degil ki sizsiniz
Eşiniz sabah gidip aksam gelecek
Aksamda bir iki saat sabreder nede olsa
Madem eşinize söyleyin sabah götürsün akşam geri getirsin babasini yaninda gezdirsin
Ben de anlayamıyorum bir düşünün di mi mahrem sonuçta bırakın o dönem geçsin sonra gelin ama hem bebek hem anne için insan gelmez yük olmak istemez ama anlayacak bir insan değilŞu kayınpederlerin yeni doğum yapmış yada yapacak olanların yanında ne işi var anlamıyorum gerçekten
Az mi butun ev işte herşeye dokunuyor buzdolabını açıyor diğer dolapları açıyor o gidince bütün herşeyi yıkıyorum atilacaklari atıyorum evden dayanamıyorum artıkAz mı?
Çok tamamAz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?