Kayinpederim çok pis

Konunun başından bu yana pisliği savunuyosunuz
Pes gercekten pes
Tamam siz sümügün b.kun püsürügün içinde yaşayın,daha sağlıklı nasıl olsa
Hayır sadece biraz abartıldığını düşünüyorum.Çok şükür etrafımda böyle biride yok.

Eşler anlamaz yavrum gerekirse KV söyle oda yardımcı olsun
Kayınvalideme söyledim son geldiğinde dedim bu arada tek geliyor canı sıkılıyormus evde anne dedim bak hamileyim babam geldi çok zorlandım korkuyorum virüsten birşey olursa diye dedim ama kızım baban seni herkesten çok seviyor öyle deme diyor hiç çıkış yolum yok beni zorla cinnet noktasına getiriyorlar artık zaten hamilelik hormonlarim yüzünden psikolojim allak bullak

Ev neyse temizlenir de bebeğe dokunmasın mikrop kapar biraz büyüyünce de elini yıkadığında kucağına verirsiniz ama midem bulanmadı değil özellikle kapı kollarını iyice silin

İyi de bu nasıl sevmek o zaman seni daha çok koruması lazım aman gelinim hamile doğru söylüyor desin gelmesin yani

Ev neyse temizlenir de bebeğe dokunmasın mikrop kapar biraz büyüyünce de elini yıkadığında kucağına verirsiniz ama midem bulanmadı değil özellikle kapı kollarını iyice silin
Yaa bir bilseniz o gidince evi nasıl temizliyorum koltukları yikatiyorum o gidince midem kalkıyor dokunamiyorum hicbiryere eşim de anlıyor hak veriyor bana kabul ediyor herşeyi ama soyleyemiyor

Allah yardımcın olsun ne diyeyim ama yüzüne söylenmesi şart

Yaa bir bilseniz o gidince evi nasıl temizliyorum koltukları yikatiyorum o gidince midem kalkıyor dokunamiyorum hicbiryere eşim de anlıyor hak veriyor bana kabul ediyor herşeyi ama soyleyemiyor
Devamlı kolonya servisi yap belki adam da anlar

Kanal7 dizilerindeki iyilik timsali kişi cümlesi gibi olmuş. Diğer pislik temizlenip gidiyorsa temizlensin o zaman kim tutuyor kayınpederini
Yaa diyorum ya bir de namaz kılıyor sürekli benim ailem de namaz kılıyor ama herşeye dikkat ederler kıyafetleri elleri yüzleri temiz olsun diye ilk defa böyle birini gördüm ben de

Çekecek olan kendisi degil ki sizsiniz
Eşiniz sabah gidip aksam gelecek
Aksamda bir iki saat sabreder nede olsa
Madem eşinize söyleyin sabah götürsün akşam geri getirsin babasini yaninda gezdirsin
Eşim hiç yaklasmiyor yanına kendisi de dalga geçiyor hatta diyor ben korona olabilirim baba sana birşey olmasın diyor hep başka odada oturuyor babası gidene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…