Benim bı arkadaş inadına açmıştı memeleriBu insanlara açik olmak lazim. Anlamıyorlarsa utandiracaksin. Cocuk emzircem senin oldugun evde olmaz diyeceksin.
Kardeşim sen ni temiz kavganı et bak bebek de olacak diyorsun.Az mi butun ev işte herşeye dokunuyor buzdolabını açıyor diğer dolapları açıyor o gidince bütün herşeyi yıkıyorum atilacaklari atıyorum evden dayanamıyorum artık
Yok daha neler inadına açmak nedirBenim bı arkadaş inadına açmıştı memeleri, utanmadan kadını uyardılar . O da memeleri görmek istemeyen bakmasın demişti. Yeni doğmuş bebeğim zaten zar zor emiyor, nefes nefese kalıyor bı de üzerine örtü mü örtçem demişti. İkinci bebek olunca kayınpeder gelmedi
işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlıkBenim bı arkadaş inadına açmıştı memeleri, utanmadan kadını uyardılar . O da memeleri görmek istemeyen bakmasın demişti. Yeni doğmuş bebeğim zaten zar zor emiyor, nefes nefese kalıyor bı de üzerine örtü mü örtçem demişti. İkinci bebek olunca kayınpeder gelmedi
Hiç sormuyor mu kayınpeder çocuklarım neden benimle yemek masasına oturmuyor diye.Yaşlı da değil 60 yasind ailede başka kimse böyle değil bir tek o öyle olmuş kimse de laf etmeyince normal kabul etmiş heralde kendi cocuklari oturamiyor aynı sofraya onunla çok sapirdatiyor ağzını diyorlar ama yüzüne soylemiyorlar
Benimkiler de namaz kılıyor ama tuvaletten sonra el yikamiyorlar.Namaz kılıyor demişsin ne kadar pis olabilir diye düşündüm biran sen biraz fazla titiz olabilir misin acaba?
TövbeeeBenimkiler de namaz kılıyor ama tuvaletten sonra el yikamiyorlar.
Çok seviyorsa senin için ellerini yıkayıp , burun karıştırmayı bıraksın. Kayınvalide de farkında ama adama laf geciremeyecegini bildiği için sana yükleniyor .Kayınvalideme söyledim son geldiğinde dedim bu arada tek geliyor canı sıkılıyormus evde anne dedim bak hamileyim babam geldi çok zorlandım korkuyorum virüsten birşey olursa diye dedim ama kızım baban seni herkesten çok seviyor öyle deme diyor hiç çıkış yolum yok beni zorla cinnet noktasına getiriyorlar artık zaten hamilelik hormonlarim yüzünden psikolojim allak bullak
Ama lohusa karısı ve çocuğu rahat etmesin. Bence sizin adamda iş yok.Bazen diyorum eşime de söyledim çocuğum doğunca dayanamam uyaririm dedim ben böyle bir evliliği kabul edemem dedi ailesi gelince rahat etmelilermis
Kp illa lohusa kadının evine gelsin yani.Oğlu silsin o zaman hergün dolap kulplarını eşine rica etsin.
Ben de şahit oldum buna, ilk önce arkadaş söyleyince inanmamıştım ama ziyarete gidince gözümle gördüm, şu sesi olmadan WC den çıktı. Sifon çekme alışkanlıkları olmayanlar var.Benimkiler de namaz kılıyor ama tuvaletten sonra el yikamiyorlar.
Bencede gelmesin ama gelmek isteyene gelme nasıl denir anlayış yok.Kp illa lohusa kadının evine gelsin yani.
Bağışıklık anne sütüyle ya da mamayla kazanılır. O steril olmayan ortamlardaki bebekler çok mu sağlıklı yani bunu mi iddia ediyorsunuz? Zaman icinde Bağışıklık kazaniyorlar onlar da pisliğe. Ama boyle oluyor diye çocuğu pislik bir ortamda mi bırakalım?Nasıl yok ya o kadar yoklukta pislik içinde ne ortama doğan çocuklar var onların yanında bu ne ki?Herkes çocuğu için steril ortam mı sağlıyor sanıyorsunuz gerçekten şoktayım ikimiz aynı dünyada yaşamıyoruz bence.
kayınvaliden hiç lohusalık yaşamamış yada çok rahattı herkesin yanında emzirebiliyordu herhalde bebeğini. Seni en çok anlayan kişi olup kocasına şu lohusalık dönemi geçsin sende o zaman gelirsin demesi lazım. Kv ye ayrı kayınpedere ayrı sinir oldum gerçektenKayınvalideme söyledim son geldiğinde dedim bu arada tek geliyor canı sıkılıyormus evde anne dedim bak hamileyim babam geldi çok zorlandım korkuyorum virüsten birşey olursa diye dedim ama kızım baban seni herkesten çok seviyor öyle deme diyor hiç çıkış yolum yok beni zorla cinnet noktasına getiriyorlar artık zaten hamilelik hormonlarim yüzünden psikolojim allak bullak
Sifon çekip elini yikamayanlar da var. Sifonun pis oldugunu idrak edemeyenler...Ben de şahit oldum buna, ilk önce arkadaş söyleyince inanmamıştım ama ziyarete gidince gözümle gördüm, şu sesi olmadan WC den çıktı. Sifon çekme alışkanlıkları olmayanlar var.
Ben de şahit oldum buna, ilk önce arkadaş söyleyince inanmamıştım ama ziyarete gidince gözümle gördüm, şu sesi olmadan WC den çıktı. Sifon çekme alışkanlıkları olmayanlar var.
Çocukları sorunluymus gibi davraniyor ben onları çok seviyorum onlar beni sevmiyor diyorHiç sormuyor mu kayınpeder çocuklarım neden benimle yemek masasına oturmuyor diye.
Işe hayatinizda görmediğiniz bilmediğiniz insanlar ve karakterler var. Bilmediginiz bir hayat icin de oyle olmaz şöyle yapın abartiyor musunuz demek dogru olmuyor. Sizin uzaktan baktiginiz buradan okudugunuz konuların bizzat icinde yasamaya mecbur olanlar var.Tövbeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?