Kayinpederim çok pis

Bu insanlara açik olmak lazim. Anlamıyorlarsa utandiracaksin. Cocuk emzircem senin oldugun evde olmaz diyeceksin.
Benim bı arkadaş inadına açmıştı memeleri , utanmadan kadını uyardılar . O da memeleri görmek istemeyen bakmasın demişti. Yeni doğmuş bebeğim zaten zar zor emiyor, nefes nefese kalıyor bı de üzerine örtü mü örtçem demişti. İkinci bebek olunca kayınpeder gelmedi

Az mi butun ev işte herşeye dokunuyor buzdolabını açıyor diğer dolapları açıyor o gidince bütün herşeyi yıkıyorum atilacaklari atıyorum evden dayanamıyorum artık
Kardeşim sen ni temiz kavganı et bak bebek de olacak diyorsun.

Yok daha neler inadına açmak nedir

Iğrenç benin kaynanam ve kayınpederimin aynisi cildiriyorum beni görünce deli diyorlar ama pisler öğrenmiyorum...... beni görünce utanırlar diye sürekli ansızın yanlarına girip çıkıyorum mutfaktan 2 debir salona daliyorum.

Bu geldiklerinde asla aynı tuvalete söndürmedim kimseyi lütfen sorar yolu enf var dedim girmeyib

işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık
Arkadaşınız tam bir queen

Hiç sormuyor mu kayınpeder çocuklarım neden benimle yemek masasına oturmuyor diye.

Birinin burnunu karıştırdıktan sonra dolabıma dokunmasına asla tahammül edemezdim. Kaldı ki yeni doğmuş mis gibi bebeğe dokunacak. Bu bir engel, hastalık değil ki katlanasın. Bir zahmet en azından toplum içinde asgari hijyen kurallarına uysun. Kimse kimsenin burnunun içindeki salgıyla, tuvaletten getirdiği pislikle muhatap olmak zorunda değil.

Çok seviyorsa senin için ellerini yıkayıp , burun karıştırmayı bıraksın. Kayınvalide de farkında ama adama laf geciremeyecegini bildiği için sana yükleniyor .

Benimkiler de namaz kılıyor ama tuvaletten sonra el yikamiyorlar.
Ben de şahit oldum buna, ilk önce arkadaş söyleyince inanmamıştım ama ziyarete gidince gözümle gördüm, şu sesi olmadan WC den çıktı. Sifon çekme alışkanlıkları olmayanlar var.

Bağışıklık anne sütüyle ya da mamayla kazanılır. O steril olmayan ortamlardaki bebekler çok mu sağlıklı yani bunu mi iddia ediyorsunuz? Zaman icinde Bağışıklık kazaniyorlar onlar da pisliğe. Ama boyle oluyor diye çocuğu pislik bir ortamda mi bırakalım?

Bu konuda onca söylenen şeye rağmen bir sizi gördüm bir şey olmaz yaa tavrıyla yaklaşan. Demek ki pislik diye bahsedilen şeyler sizin için gayet normal. Hiç yadırgamıyorsunuz. Hayat tarzınızın anlatilanlardan farkli olmadığını düşünüyorum

kayınvaliden hiç lohusalık yaşamamış yada çok rahattı herkesin yanında emzirebiliyordu herhalde bebeğini. Seni en çok anlayan kişi olup kocasına şu lohusalık dönemi geçsin sende o zaman gelirsin demesi lazım. Kv ye ayrı kayınpedere ayrı sinir oldum gerçekten

Ben de şahit oldum buna, ilk önce arkadaş söyleyince inanmamıştım ama ziyarete gidince gözümle gördüm, şu sesi olmadan WC den çıktı. Sifon çekme alışkanlıkları olmayanlar var.
Sifon çekip elini yikamayanlar da var. Sifonun pis oldugunu idrak edemeyenler...

Işe hayatinizda görmediğiniz bilmediğiniz insanlar ve karakterler var. Bilmediginiz bir hayat icin de oyle olmaz şöyle yapın abartiyor musunuz demek dogru olmuyor. Sizin uzaktan baktiginiz buradan okudugunuz konuların bizzat icinde yasamaya mecbur olanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…