kayınpederle yaşam fikir

Kıyamam dedeye ya çok üzüldüm.. sizide gerçekten tebrik ediyorum. Zorluk elbet olur ama ölümlü dünya işte.. adamda gayet anlayışlıymış en az zorlukla geçer gider zaman..

Hiç bir sorun yaşamazsınız.
Allah keşke herkese böyle düşünceli kayınpeder nasib etse.
Bol dua alır, cennetin kapısını aralarsınız.
Sizin yaptığınız bu iyilikte ilerde çocuklarınızdan misli misli döner size inşallah.
Allah iyi niyetinizden hiç eksiltmesin inşallah...

arkadaşlar ne güzel yorumlar yapmışsınız valla okurken kızardım. mahcup oldum. Allah sizden razı olsun

ağlayasım geldi mahzunluğundan düşüncesınden.ıyı nıyetlı sızde Allah rızası için bakın duası yeter size

arkadaşlar ne güzel yorumlar yapmışsınız valla okurken kızardım. mahcup oldum. Allah sizden razı olsun
Ben olsam birine gel demek kolay git demek zor oldugu için evime almaz alt katıma alır,hızur içinde hem bakar hem duasını alırdım,hesaplamadıgınız sıkıntılar çıkar ve evden gitmesini isterseniz uzun vadede problem çıkar çünkü

sizin gibi düşünen insan kaldı mı gerçekten..o kadar insanlığı unutmuşuz ki şu konu çok iyi geldi bana valla yüreğim yumuşadı..sizi kutlarım böyle düşündüğünüz için. ancak yanyana yada altılı üstlü oturmanız daha mantıklı olur gibi.aynı evde ne kadar her iki tarafta iyi olsa bile belki sorun çıkar,tabi ki amca yardıma muhtaçsa, tek kalamayacak durumdaysa o müstesna.

Allah karşınıza sizin gibi merhametli insan çıkarsın bi ömür taktir ettim çok.hele kendi kızı istemezken affına sığınarak yazıyorum el kızı bakarım diyor....

Mükafatını görürsünüz eşinle zaten amca da çok iyi niyetli belli maşallah Allah şifa versin.siz de bir ömür ailenizle mutlu olun.bir dua bin bela def eder çok dua eder amca size

Okurken benim de gözlerim doldu ve annesinden sonra hayatta kalan tek büyüğü olan babasına bakmak istemeyen o evlat adına üzüldüm. Hayatta düşmez kalkmaz bir Allah derler ya bakalım kendisi neler yaşayacak ilerleyen yaşlarında.

Yerinizde olsam ben de asla bırakmazdım, davranisinizi takdir ediyorum. Ne mutlu sizi yetistiren anne-babaya. Inanin kayinpederinizin duasi yeter. Şu an için belli ki bir zorluğu olmayacak ama yaşı itibarıyle sağlık problemleri başlayınca en azindan yari zamanli yardımcı olabilecek birilerini bulabilirsiniz belki. Belki de hiç ihtiyaç olmayacak bunları düşünmeye ve tahmin ettiğinizden çok daha kolaylıkla geçecek.

Böyle kayinpedere can kurban..ne zorluğu olursa olsun basgöz üztune hiç sorun yaratacak bi tip değil beraber yaşayin hayir duasini alirsiniz en azindan..

o zaten gitmek istiyor ben tutuyorum zorla alt katta içim rahat etmez

tek kalamaz kapıyı tanımadığına açar. dengede kuramıyor çok yavaş yürüyor. baş dönmeside var. gözleride iyi görmüyor. onun için tek başına bir evde olmasını istemiyorum.

çok saolun Allah razı olsun sizde çok mutlu olun

valla ne diyelim kalbi beyni güzel bir kp,
ve aynı güzellikte siz , allah huzur ve mutlulugunuzu daim etsin .

zaten hep diyor kızınada dedi kadın her yere sığarda erkek sığamaz dedi o zaman kaynanam yaşıyordu görümcem ağzını açmadı bende dedim biz de mi öldük dedim

Bu görümce göstermelik evini açsa 2 gün sonra kovmaktan beter eder. Hiç ses etmemesi daha iyi boşverin.

Siz de bazı konularda zorlanabilirsiniz çok normal. Adamcağız dört duvar içinde kalmasın kısıtlı zamanında.

Yaşlılar bu yaşlarda daha az uykuya ihtiyaç duyar. Rahatsızlık vermemek için tıkılıp kalmasın odada. En başından alt kata düzen kursanız daha iyi olur bence..

inşallah Allah razı olsun

Allah senden razı olsun. Zor olacak, bunalacaksın, zorlanacaksın ama emin ol en doğrusunu yapıyorsun. Herkes kendi rahatını düşünüyor ama biz küçükken bakıma muhtaçken onlar da bize bakmadı mı. Biz de ileride yaşlanıp düştüğümüz zaman çocuklarımız bize bakmazsa biz naparız ? İnsanlar yaşlıları hep bi yük olarak, dert olarak görüyor halbuki onlar da zamanında bi ev çekip çevirmedi mi, güçlü kuvvetliyken taşıyıp doyurmadı mı ?
Yaşlıların nazı, kaprisi çok olur ama hiç biri kötü niyetten değil, yaşlanınca aklın ister istemez eskisi gibi çalışmıyor ki, anlayışlı olmak çok önemli ki ileride vicdan azabı çekilmesin. Bu hayatta inan aileden daha değerli hiçbir şey yok. İşin sırrı empati, Allah kolaylık versin, tekrar Allah senden razı olsun.

Benim annem anneanneme bakıyor. 90 küsur yaşında. Oturup kalkabiliyor. Tuvalete gidiyor. Ama desteksiz yürüyemiyor. Tuvalete gittiğinde arkasından muhakkak temizlenmesi gerekiyor. Ara sıra alta kaçırma da oluyor. Ya da gözü tam göremediği için üstü başı batıyor tuvalette. Haftada 2 defa annem yıkıyor onu.
Annem dışarı pek çıkamıyor çünkü çıkınca kıyameti koparıyor.
Yemeğini,çayını,meyvesi,atıştırmalıklarını abimler hazırlıyor abimler yardımcı oluyor anneme. 2 abim bekar.
Mesela ben başka şehirdeyim annemin yanıma gelmesini istiyorum. Ama gelemiyor. Onun da yaşı 62. Biraz da o gezsin hayatını yaşasın istiyorum ama olmuyor. O da hayatını hep sıkıntıyla geçirdi.
Kayınvalidem o kurstan o kursa,gezmeden gezmeye koşuyor. Benim annem kızının evine bile gidemiyor.
Nenem annem yanından ayrılınca bile ağlıyor,yıkıyor ortalığı. Bakıcı kadın falan da tutamıyor annecim.
Ben bu konuda pek içaçıcı şeyler yazamayacağım.
Şimdi iyidir hoştur,sorunsuzdur ama 3-5 sene sonrasını kestiremezsiniz.

ben zaten bizimle oturmasını söylüyorum o gitsede bizim için gitme odana uykun varsa gerçekten git biz senden rahatsız olmuyoruz diyorum kalıyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…