- Emoji Skoru
- 49.546
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi periwinklegeldi
Ailen vardı, sen yok saydın.ailem yok diye bana boyle mi yapiyorlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailen vardı, sen yok saydın.ailem yok diye bana boyle mi yapiyorlar?
Canım benim ben nerde bunu savunmuşum? Kalkın çalışın yazmışım. Sen algı yaratmaya çalışıp insanların tepesinde vs yazıyorsun ben buna zaten katılıyorum. Bu kıza gelip kimin yatağına giriyorsan gibi hadsiz yorumuna disslike attım. Sanane kiminle yatıp kalktığından? Kız kötü bir duruma düştü diye yatıp kalkmasından vuramazsınYok aynısını seni etiketleyerek yazdım aynısını değiştirmeden :)
Asıl kibir emekli maaşıyla hayat sürdüren insanların tepesine gidip oturmak krediyle altın beklemek
İnsanın kendine ettiğini kimse etmez.Allah yardımcınız olsun.ben kayinaileme kactim izmirden, ailem ile cok sorun yasadim ve erkek arkadasimin yanina kactim yaklasik 1.2 yildir burdayim.
bana dugun yapamicaklar maddiyat yuzunden bizde sade nikkah yapicaz
kaynanam bana 1 bilezik sec dedi buna kirilmistim ama belli etmedim. sonra kayinbabam 400 bin kredi cekicegini soyledi
bize altin takmak icin, ama simdi de dediki size 20 gr takicam ve gerisini sonra takicam cunku borclanmak istemiyorum kimseye.
obur oglu da evlenmek uzere ve masadeyken eltimdan bahsettiler, o kizin ailesi oyle kabul etmez dediler (yani bana yapilan gibi sonradan takilmasi) her ay ay takicaklarmis yada az az iste. ben kirildim, yani obur kizin ailesi buna izin vermez dediler ama sirf benim ailem yok diye bana boyle mi yapiyorlar?
kayinbabam emekli maas aliyor suan issiz bu yuzden boyle yaptigini dedi bende haklisin borca girmeyin dedim cunku banka faiz aliyormus. ama biraz kirildim, size ne yapmaliyim? erkek arkadasim bisey demedi yani ben direk haklisiniz diyince o sustu o ben ne istersem bana takar cok iyi biri ama iste ailesinin bu tavri hakkinda ne dusunucem?
Altın istediği için olabilir mi acaba yoksa herkes istediğiyle evlenmeden de birliktelik yaşayabilir !Canım benim ben nerde bunu savunmuşum? Kalkın çalışın yazmışım. Sen algı yaratmaya çalışıp insanların tepesinde vs yazıyorsun ben buna zaten katılıyorum. Bu kıza gelip kimin yatağına giriyorsan gibi hadsiz yorumuna disslike attım. Sanane kiminle yatıp kalktığından? Kız kötü bir duruma düştü diye yatıp kalkmasından vuramazsın
Tam bunu yazmaya gelmiştim bazı konular KK halkının nabzını tutmaya yönelik yazılıyor sanki ve konu sahibi yazdıktan sonra sonsuzluğa doğru süzülüyor.Bazı konular sosyal deney gibi.
Kayınaileye kaçarsan böyle olur.ben kayinaileme kactim izmirden, ailem ile cok sorun yasadim ve erkek arkadasimin yanina kactim yaklasik 1.2 yildir burdayim.
kaynanam bana 1 bilezik sec dedi buna kirilmistim ama belli etmedim. sonra kayinbabam 400 bin kredi cekicegini soyledi
bize altin takmak icin, ama simdi de dediki size 20 gr takicam ve gerisini sonra takicam cunku borclanmak istemiyorum kimseye.
obur oglu da evlenmek uzere ve masadeyken eltimdan bahsettiler, o kizin ailesi oyle kabul etmez dediler (yani bana yapilan gibi sonradan takilmasi) her ay ay takicaklarmis yada az az iste. ben kirildim, yani obur kizin ailesi buna izin vermez dediler ama sirf benim ailem yok diye bana boyle mi yapiyorlar?
kayinbabam emekli maas aliyor suan issiz bu yuzden boyle yaptigini dedi bende haklisin borca girmeyin dedim cunku banka faiz aliyormus. ama biraz kirildim, size ne yapmaliyim? erkek arkadasim bisey demedi yani ben direk haklisiniz diyince o sustu o ben ne istersem bana takar cok iyi biri ama iste ailesinin bu tavri hakkinda ne dusunucem?
Sorun zaten o altın istemesi yanlış. Siz yatağına dil uzatıyorsunuz… sadece bir beğenmedim yaptığım için ne alındınızAltın istediği için olabilir mi acaba yoksa herkes istediğiyle evlenmeden de birliktelik yaşayabilir !
1-2 yıldır o evde nikahsız durarak akıllı hareket etmemissiniz o eve sonradan nikahiyla dugunuyle girecek eltinizle eşit olmamanız çok normal aynı muamele gösterilmez malesef acı ama gerçek bu altın takarlarsa şükredin bence çünkü onu bile yapmayacak gibi duruyorlarben kayinaileme kactim izmirden, ailem ile cok sorun yasadim ve erkek arkadasimin yanina kactim yaklasik 1.2 yildir burdayim.
Evet yorum yazasım gelmiyor benim. Dalga mı geçiyor dikkkate mi almıyor dediginiz gibi nabız mı tutuyor.Tam bunu yazmaya gelmiştim bazı konular KK halkının nabzını tutmaya yönelik yazılıyor sanki ve konu sahibi yazdıktan sonra sonsuzluğa doğru süzülüyor.
Gerçekten çaresizlikten yazsa konuyu açtığı an sayfayı yeniler durur biri yazacak mı diye ortaya bir şey sallayıp yok oluyorlarEvet yorum yazasım gelmiyor benim. Dalga mı geçiyor dikkkate mi almıyor dediginiz gibi nabız mı tutuyor.
Yatağına dil uzatmak böyle bisey değilSorun zaten o altın istemesi yanlış. Siz yatağına dil uzatıyorsunuz… sadece bir beğenmedim yaptığım için ne alındınız