- Konu Sahibi fairylove23
-
Yani arkadaşım bi oğlu bi kızı varsa die bakarsak 30 tane doğruysaymış hergününü biriyle geçirsin diesim gelio
Sonuçta kadınında bi kocası var değil mi ?
12 yıldır eşimle birlikteyiz 14 aydırda evliyîz kv mi 12 yıldır tanırım okadar çok severdim ki anlatamM ama evlenice bişey oluo anlamadım çözemedim değişiyorlar
Hizmet bekliyorlar tamam yap gönlü olsun gitmeni bekliyor git gönlü olsun aramanı beklio ara gönlü olsun güleryüz sevgi saygı hepsi var ama sen onun oğlunu çalan kadınsın iş burda bitio resmen rakip gözüyle bakıolar
Bakin ben bekarim daha kaynana vs yok ortada:) Dedigin dogru beklenti icine giriyolar. Ama ne biliyim misal kendi annen "kizim cok sıkiliyorum haftanin bir gunu beraber carsi pazar gezsek" dese yine tepkiler boyle mi olur?
Benim annemin uc kizi var %90 kaynana gibi olur "niye aramadin, niye benle ilgilenmedin"oyuzden kv degil de direk bi'anne nasil ve ne niyetle oyle dusunur diye bakiyorum olaya.
İnsallah bakis acimi degistirecek bi'kayinvalidem olmaz. Benim annem kayinvalidesini cok severmis hatta hep olmeseydi de beraber otursaydik keske der. Ondan garip geliyo bu sayili gitme gelme arama konulari.
Kvler hep bi beklenti içindeler sen yerine getirdikçe daha çoğunu istiyorlar e daha işitecek bişey kalmayınca sorun çıkartıyorlar yüz gözolunuo
Burda bisüre insan konu açıo herşeyi yapıorum gene yaranamıyorum die bütün gelinler bencil olamaz herhalde sayılı gitme konusunda
Mesafe koymak gerekio mecburen
Çeken çektiriyor maalesef kendi kavleri yapmış şimdi onlarda kvlik yapma sırası die düşünolR herhalde
Annem çarşı pazar gezelim diyince geziyorum
Ama kv ile gezilmioki çağırıyorum gelmio gelince burnundan getirio
Ne guzel insallah ayni ilgiyi evlenince cocuklarinizda size gosterir15 dk yürüme mesafesindeyiz ayda bir görüşüyoruz
maaşallah. Allah bozmasın.Keske hergun gorebilsem kayinvalidemi ayni sehirde degiliz ama 20 dakika arabayla , hergun cagiriyorum gezelim diye.. cok seviyorum kayinvalidemi
Merak ettim kendi ailelerinizin yanina da mi ayda bir, iki haftada bir gidiyosunuz?
Ne guzel insallah ayni ilgiyi evlenince cocuklarinizda size gosterir
En sevdiğim15 dk yürüme mesafesindeyiz ayda bir görüşüyoruz
Ben aynı Binadayim sabah ise giderken çal kapılarını olanı bırak dönerken al çocuğu gel derler ise gir yemeğe kal çaya kal oh öyle işte birde altta görümceme var ben uğramasamda eşim onu ölmeden gitmez ise dönünce öper çıkar eve öyle işte kaderkayınvalidesiyle aynı şehirde yaşayanlar kaç günde görüşüyorsunuz? Bizim evlerimiz yakın değil bazen 2 hafta görmediğim oluyor... Gerçi suratlrı düşüyor ama? Sizce normal mi? Siz ne sıklıkla görüşürsünüz
eşinizle annesi baş başa gezmeyemi gidiyorlar
Genel sordum aslinda mesela hangi arkadasti biri sey yazmis esim onu haftada bir gezdirecekmis falan. Bana bu normal geliyo bi'oglu varsa haftada bir gun annesini mutlu etse nolur ki?
Daha bekarim bu kv olaylarina gecis yapamadim ama bu siteden anladigim kadariyla gelin=kayinvalide hata konusunda esitler sanki.
Sorun haftada bir gezdirmesi değil ki, sorun haftada iki üç kez bir araya gelip üstüne bir de başbaşa gezmeye gitmeleri. Çalışan bir kadınsan geçtim evdeki iş gücünü, ne sosyal hayatın kalıyor ne de kocanla muhabbetin. Zaten geçinemiyoruz kadınla. Kocama asla demem gitme gelme diye. Ama ben o kadar sık görüşmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?