- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
- Konu Sahibi fairylove23
-
kayınvalidesiyle aynı şehirde yaşayanlar kaç günde görüşüyorsunuz? Bizim evlerimiz yakın değil bazen 2 hafta görmediğim oluyor... Gerçi suratlrı düşüyor ama? Sizce normal mi? Siz ne sıklıkla görüşürsünüz
Merak ettim kendi ailelerinizin yanina da mi ayda bir, iki haftada bir gidiyosunuz?
Maalesef evet kendi ailem de aynı mesafede hatta daha yakın
Eşitlik olsun istiyorum yani kendi aileme haftada 1-2-3 gitsem eşiminkine ayda 1 olsa eşime haksızlık olur
Sorumluluklarını alması evli bi adam olduğunu kavraması için daha zamanı var :)
Ayrıca kendi evime çağırırkende eşitim Bikere birlikte Bikere benimkiler Bikere onunkiler ne bi eksik ne bi fazla
Genel sordum aslinda mesela hangi arkadasti biri sey yazmis esim onu haftada bir gezdirecekmis falan. Bana bu normal geliyo bi'oglu varsa haftada bir gun annesini mutlu etse nolur ki?
Daha bekarim bu kv olaylarina gecis yapamadim ama bu siteden anladigim kadariyla gelin=kayinvalide hata konusunda esitler sanki.
Yani arkadaşım bi oğlu bi kızı varsa die bakarsak 30 tane doğruysaymış hergününü biriyle geçirsin diesim gelio
Sonuçta kadınında bi kocası var değil mi ?
12 yıldır eşimle birlikteyiz 14 aydırda evliyîz kv mi 12 yıldır tanırım okadar çok severdim ki anlatamM ama evlenice bişey oluo anlamadım çözemedim değişiyorlar
Hizmet bekliyorlar tamam yap gönlü olsun gitmeni bekliyor git gönlü olsun aramanı beklio ara gönlü olsun güleryüz sevgi saygı hepsi var ama sen onun oğlunu çalan kadınsın iş burda bitio resmen rakip gözüyle bakıolar
Kızlar ne iyi kaynanalarınız varmış öyle. Bizimki haftada 1-2 iş çıkışı yanına oturmaya gitmemizi bekler. Haftasonu bir gün mutlaka bize gelir. Diğer günde de oğluyla (kocamla) başbaşa sinemaya, yemeğe, gezmeye giderler. Neymiş efendim tüm hafta evde sıkılıyormuş, oğlu onu gezdirmeliymiş.
Merak ettim kendi ailelerinizin yanina da mi ayda bir, iki haftada bir gidiyosunuz?
kayınvalidesiyle aynı şehirde yaşayanlar kaç günde görüşüyorsunuz? Bizim evlerimiz yakın değil bazen 2 hafta görmediğim oluyor... Gerçi suratlrı düşüyor ama? Sizce normal mi? Siz ne sıklıkla görüşürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?