Kayınvalide Sorunsalı-Nişanlımla Aramızı Bozmaya Çalışıyor.

Ya bu Kaynanalar niye böyle ufak tefek hesaplar yapıyorlar eşini seviyorsan sevgisini hissediyorsan he de geç salla.

Bunu mutlaka yap ama bende kayonvalidem ilk surekli beni arar sorar hemde aramamız beklerdi hatta açıkça annemi surekli ara dediler. Ben 3 ay aramadım. Bir dahada ara sor diyen olamadı. Tepkiniz hep net olsun. Ah o kırılır üzülür esim arada kalmasın olmasın. Ben eşimle şunu konuşmuştum. Kimse ailesiyle ilgili konuda diğerini yuzyuze getirmeyecek. İstemediğimiz şeyleri hep söyledik ama kimin ailesi ise o söyledi her zaman ortak fikrimizi ve kimseyi o konu hariç bir baskı yapmadık. 16. Yilimizdayiz birbirimizin ailesine onlarda bizim aile düzenimize alisti ve saygı duymayı öğrendiler.

Şimdi bu kişi ''askerde'' ya hani, her dakika telefonla konuşamıyor ya. çok fazla vakit yoksa gün içinde sadece beni arardı (askerliğinin her günü konuştuk) ben annesinden haberdar değilsem ''he canım ya annen de iyi işte'' diye sallamış olurum. Hiç hoş bir durum değil doğal olarak belki ben de veya siz de aynı şeyi düşünürdünüz, ''konuşmuyor ama iyi deyip geçiştirdi'' gibi. Ben öyle düşünüyorum sizi bilemem.

Sevgilinizin sorusu telasli bir merakla sorulmus bir soru değil.
"Ya annemi aramıyor musun, seni mi avutayim annemi mi, daraldım artik" demiş. Hesap sormuş direkt. Anasinin sorumlulugunu size vermiş, onu eglemenizi beklemis.
Siz kabul etmek istemeseniz de hayatınız boyunca bu hesabı vereceksiniz.
Daha şimdiden bütün süreci kayinvalide yönetiyor. Konunuz bunun üzerine değil mi? Evlendikten sonra bunun değişmesi için bir sebep yok. Siz anasını eğleyip durdukça eşiniz sizin üzerinizden hayırlı evlat olacak.

Burada kayinvalidenizi gömelim istiyorsunuz ama nisanliniz böyle bir adam olmasaydı bu sorunların hiçbirini yaşıyor olmazdınız.

Annesi tek ve ilk fırsatta muhtemelen oğluşum ben tek kalamıyorum diye duygu sömürüsüne başlayacak size dadanacak,sizi darlayacak şuraya gel,buraya gidelim diye.
Ay çok fena bir kadın bu.
Dikkat edin.
Uyanık kendisi düğün yapmiyor size gelince salon tutun diyor.
Bilemedim ara bozmak değil bence kadının kumasi bu. Erken belli etmiş kendini sadece.
Nişanlınız hep böyle davranabilecek,yanınızda duracaksa ne ala ama aksi taktirde çok uğraşırsınız bu kadınla.

Yalnız annenin tek ve erkek çocuğu. Annesi hep hayatınızın ortasında olacak hep sesi çıkacak. Evlenmemişsin, bende nişanlıyken sorunlar yaşadım şimdi o sorunları mumla arıyorum. Vazgeç güzel kardeşim…

Aynı seylerı yasayıp evlenen boru olarak soyluyorum balık bastan kokuyor .. nısanlın bızim evımız ayrı ıstedıgını desın vs vs sana hak verır evlendıgınde anacı olur bunlar ben yasadım aynılarını 2 ay once dogum yaptım kaynanam hala konusuyor .. yanı eşinde abası hakkında yorum yaptırmıyor verıyosun cevabını yolluyosun ıste ömür boyu cek kıskanclar yaaaa insan istemez mı yavrusu mutlu olsun cekemıyolar ıste ... Dusun tasın kararını ver devammı tamammı .. babam demisti bana ıstemye geleceklerınde bak kızım anasıyla anlasamıyosun onu oo yetıstırdı iyice dusun demıstı .. dınlemedık uyu bok yedık

Hiç bir şey istemeyen kızlara daha çok yükleniyorlar sanki kusuru varda evlenmek zorunda birşey istemiyor ne dersek de yapar diye. Nişanı ben yaptım kına yerini de ben tuttum düğün de mevlüt tarzı yemekliydi düğün için de takılardan ödersiniz dedi. Eee düğünü de ben yapayım o zaman dedim. Kına fln yapmıyorum sırf senin gönlün olsun diye oynamak istiyorum bı oğlum var oynıycam dedin diye tuttum nişanı yaptım oğluna takılanlari da aldın sen ne yapıyorsun o zaman yapmıyorum kına benim için önemli degil çok istersen sen yap dedim kendisi ödedi . Evdeki tüm beyaz eşya elektronik ne varsa aldım halılar aldım. Mobilyaları eşimle ikimiz ödedik . Takı da takmadı . Ama hâlâ arkamızdan her şeyi ben yaptım çok şey istediler diye söyleniyor . Eşimle mutluyum beni destekler ezdirmez ama hâlâ kayınvalidem bizi üzer ailem de çok yıprandı onları da bu insanla muhatap ettiğim için ayrıca mahcubum bal . üzülmek istemiyorum Eğer mutlu olmak istiyorsanız nişanlınız annesine karşı sizi koruyabilecegine inanıyorsanız evlenin. Nişanlı olup ayrılmak daha kolay . He bu arada sakın o ayılma bayılma tansiyon şeker tarzı numaralara gelmeyin. Bizimki de yaptı bu türün ortak özelligi olabilir sıkışınca bu triplere girip sizi manipüle ederler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…