Kayınvalide Sorunsalı-Nişanlımla Aramızı Bozmaya Çalışıyor.

Bir daha söyleyeceğim ama bir tavsiyeniz var mı? Tanımadığınız birine neden bu kadar kinleniyorsunuz? Herkes sizinle ayni görüşte olmak zorunda mı? Varsa bir tavsiyen söyler geçersin yoksa da yazma zorunluluğu yok. Burası dert köşesi değil mi? Önerin varsa söyle hayret bir sey ya bizim insanımız kadar birbirine düşman bir millet yok
 
Ozaman canim anam temizledi demeyin yine soyluyorum erkek tatafina duserdi cok sacma geri kafalica bir laf. Evin temizliginde herkes basinda beklemek zorunda degil anneniz varken kvgerek yoktu ayrica alisveriste o oyle dusunmus olabilir hersey sizin dusundugunuz ve uygun gordugunuz sekilde ilerlemeyebilir. Bunlar zaten basit seyler asil buyuk sorununuza odaklanin olmusla olmuse care yok diye bisey yok oturur dusunursun ben bu aileyle yapabilirmiyim eminmiyim diye. Nisanlim gerektigi gibi davranabiliyormu diye objektif olabilirsiniz kimse size silah dayamiyor evlenin diye
 
Sanirim buna cevap yazmamışım. Aslinda erkek arkadaşım tanışmayı çok istedi gerçekten, sevgililigin ilk aylarıydi ben de meseleyi babama açtım ama babam da askere gitmeyen adami tanıştırmaya getirme dedi o da ayrı bir kafa. İkimizde üzülmüştük Mecburi olarak askerden dönüşünde tanıştı
 
Hala herhangi bir tavsiye yok burda ama ısrarla yazmaya devam ediyorsunuz ne diyeyim, size de kimse okuyun yazın diye silah dayamiyor
 
Hala herhangi bir tavsiye yok burda ama ısrarla yazmaya devam ediyorsunuz ne diyeyim, size de kimse okuyun yazın diye silah dayamiyor
Tavsiye oturun dusunun bu aileyle bu adamla yapabilirmiyim ana ogul baglri normal olmayan biriyle iliskinizi gozden gecirin ama siz anlamak istemedigniz icin anlamiyorsunuz cevap yazdiginiz icin cevap hakki doguyor o yuzden yaziyorum yazilmasini istemiyorsaniz neden konu aciyorsunuz herkes sizin dusuncelerinizi savunup evet cok haklisin demedigi icin biraz alingansiniz heralde
 
Tavsiye var aslında. Tarafınızı seçerseniz sürekli kendinizi daha az doldurursunuz.
 
Size niye kinlensinler? Neden her defasında kendi hatalarınız söylendiğinde böyle tepkiler veriyorsunuz? Siz kendi yaptıklarınızı görmezden geldikçe çözüme kavuşamayacaksınız. Bazı yerde biz böyleyiz diye etrafımızdakiler böyledir çünkü. At sahibine göre kişner.
 
“Ya annemi aramıyor musun? Ben burada kendimi mi avutayım annemi mi” diyen nilanlıya toz kondurmuyorsunuz. Evlenince görün bakalım o nişanlıyı siz. Size neymiş annesinin üzüntüsünden. Siz mi üzdünüz. Siz niye avutacakmışsınız? Koca kadın kendisi ığlunu üzüp üzmeyeceğini düşünmeyecek, oğlunda size yüklenecek. Oooo. Ayrıca. Erkek istese anne gideceksiniz istemeye dese gelirlerdi. Siz bütün pürüzleri aileye yükleyin. Evlenince gözünüz açılacak ama iş işten geçecek. Şuraya yazıyorum.
 
Canım şok oldum falan yazdığın yerleri hiç anlamadım. Anlattığın olaylar bana çok basit geldi. Sonuçta kayınvalide nin karakterini değiştiremezsin. Bu kadar ger ayrıntıyı kafana takma, ailenin baskısı da buna sebep oluyor sanırım. Ancak unutma, bu kadınla her zıtlaşman sana ve size stres. Anlaş hış gör ve mesafe koy biraz gitsin bence
 
Daha sevgiliyken kendi aileniz bile istemiyorken, cici gelin olacağım, sevgilimin gözüne gireceğim diye gösterdiğiniz çabalar boşa mı gitti şimdi? Tüh.
Siz o kadar çaba sarf edin sevgiliniz, isteme için aylarca bekletsin, gününü bile annesine göre ayarlatsın. Sorsan aranızda hiç sorun yok.
Güzel günler bekliyor sizi ama sadece kayinvadelideden kaynaklı olmayacak bu.
 
Üç kere cevap yazdım bu konuya okuyunuz lütfen
 
Ben aslında bu konuya yorum yazacaktım ama özür dileyerek söylüyorum. Okuduktan sonra bi çoğunu unuttuğum için sürekli sürekli okumam gerekti üşendim okumadım yorumumda kendime kaldı tşk
 
Buraya insanlar bir sorunu olduğunda birileri tavsiye versin diye yazıyor, zaten üzgün ve gergin oluyor genellikle. Geçmişte olan şeyleri eleştirmek yerine sen artık bu tarifeyi uygula demek yerine sen de bunu yaptın haketmissin demek bana saçma geliyor.
 
Üç kere cevap yazdım bu konuya okuyunuz lütfen
Cevabina gore cevap veriyorum. Adam senden suphe etmis. Ariyorum diyorsa ariyordur neden yalan soylesin diye dusunup, bu konuyu gundeme bile getirmemesi gerekirdi.

Tanisma icin hafta sonu musaitsiniz, hafta ici olmaz diyorsun ama nisanlin sana diretiyor izin al diye.. Annemin ucagi var gezmeye gidecek diyor. Ne munasebet ya..
Sonra o ucak iptal edilmis ama kendin de yazmissin bu kadar kolay cozumlenmedi diye.. Demek ki baya bi direttiler iptal etmeden once.

Babanla tanistiktan sonra onca ay bir adim atmamasinin sebebi de nisanlinin annesini dinlemesi. Istemeye bile senin yaptigin "ciddi konusmadan" sonra gelmisler.. Cok uzun ve ayrintili yazmissin.. Daha vardir nisanlinin annesinin kuzusu olduguna dair verebilecegim ornekler ama konunun tamamini araliklarla gidip gelip 3 kerede okudum.Okuyana kadar bircok ayrintiyi unuttum.

Farkinda degilsin ama bu adam annesine duskun. Ya da farkindasin ama gormezden geliyorsun. Bence daha baska seyler de var ama sen yazmiyorsun nisanlina yuklenilmesin diye. Cunku "annecim tüm evi tek basina temizledi" yazmissin. Sonra bir uye temizlikci tutsaydin kimse senin evini temizlemeye mecbur degil yazinca "tuttum annem basinda durdu" demişsin. Tepki almamak icin çeviriyorsun gibi geldi.

Neyse kayinvalide zaten fena ama tek problem kayinvalide degil cunku nisanlin ana kuzusu. Babanla tanistiktan sonra annesine bu sekilde davranma ben kizin babasiyla tanistim, ciddi bir adim attim artik bu sekilde suruncemede birakilmaz diyerek agirligini koymaliydi.

Yani ne diyeyim ki sen evlenirsin bu gidisle. Bu nedenle tek diyecegim bari en azindan o kinayi yapmayin
 
Konu sahibi ne kendi hatalarını ne nişanlısının anneci olduğunu duymak istiyor. Konu sahibi sadece oğlanın annesini nasıl susturabilir, onun yollarını duymak istiyor. Hemşire yol yanlış diyince kızıyor. Can't nasihat, tatktik only.
 

İşte neden teyit etme ihtiyacı duyuyor?
Böyle bir zorunlulugunuz olmadığı halde aramissiniz hem de dogru mu soyluyorsunuz diye sorguya cekilmissiniz.
Evlenince her konuda yaşayacaksınız bunu.
Duruşu olmayan adamlar yüzünden iki kadın birbirini yiyip duruyor hep.
Annesinin almadığı iç camasirindan önce nisanliniza bakın. Bu ilişkiler ağını idare edebilecek gibi duruyor mu sizce?
 
Sizin kabul etmediğiniz şey asıl sıkıntının nişanlınız olduğu. Kendi hatalarınız da ilgi alanınızda değil. Kafanızda düşmanı seçmişsiniz, onu yenersem bi sıkıntımız kalmaz sanıyorsunuz. Asıl onu yendiğinizde işiniz başlayacak diyoruz. Onun doğurduğu koynunuzda olacak. İnanın ki ödetir size.
 
Kaynanız tam br psikopat ona tamam. Ama siz hem alışverişi hafta içi yapmak istedi çalışttığım halde dedikten iki cümle sonra alışverişe pazar gittik çok kalabalık oldu diye kızmayı nasıl başarıyorsunuz. Bence kv adayı sizin dengenizi bozmuş bunun da en büyük nedeni de ben askerdeyim annemi de sen eyle diyecek kadar pasif olan nişanlınız. Gereksiz yere gereğinden fazla yüzgöz olmuşsunuz. Ayrıca tek yaşayan kadınların biricik oğulları ile olan bağları maalesef genelde düzgün gelişmez. Devam etseniz bile çok çok zorlanacağınızı sakın unutmayın. Tünelin ucunda pek ışık yok yani.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…