Kayınvalide Sorunsalı-Nişanlımla Aramızı Bozmaya Çalışıyor.

Burada size taktik olarak nişanlınızın annesi ile aranıza mesafe koymanız önerilir. Bu öğüdü tutar da gerçekten mesafe koyarsanız bu defa nişanlınız yönünden problem yaşamanız muhtemel çünkü nişanlınız kurması gereken dengeyi kurmuyor. Bunun nedeni de gördüğümüz kadarıyla nişanlınızın anneci olması, insanlar burada size bunu anlatmaya çalışıyor. Bunu söyleyeceğimi hiç sanmazdım ama büyük resmi görün.

Ben bu forumu üye olmadan önce gerçek anlamda senelerdir takip ediyordum. Üye değilken bir konu açılmıştı sizin destanınızda yazdığınız şeylerin nerdeyse yüzde yetmişi birebir aynı olan. Üye adı vs hatırlamıyorum, lakin orda da tek çocuk, ayrı ebeveynler, hatta daha sevilen çocuğun babası bile aynı. Yine önceden tanışılan kv, onun yaptıkları, hatta yine gelme günü tartışması... Hafta sonu uygun ama hafta içi dayatması, nişanlıyla kavga dahası nişanlının alakasız başka güne zorlaması vardı...

Ayni üye misiniz acaba? Eğer aynı üyeyseniz, bu kadar zaman bir arpa boyu yol gidememeniz ne üzücü...

Yok değilseniz de ben burda mutluluk, huzur vs görmüyorum. Büyük hata olur evlenmeniz. Hani diyoruz ya hep evlenmeden belli etmedi mi diye, daha ne olması lazım bazı şeyleri anlamanız için?

Ben papatya panda bu arada pırlanta değil o kadar değişik birşey ki şu an burda bir akrabasi varsa bilir yani .. gerçekten birşey istemeyince oğlumuz çok değerli kıza bak kıza kapmak için her şeyi kabul ediyor diyorlar. Bence ölümü gösterip sıtmaya razı etmek lazım

Muhattap olmayin bundan sonra. Evlilik hazirligi ile ilgili birsey sorulacaksa, yapilacaksa aileniz iletisime gecsin. Bayramdan bayrama arayin. Bu esnada nisanlinizin tepkilerini gozlemleyin. Eger annemle görüş, annemi ara derse tepkinizi koyun. Evlenmeden once olan her olumsuzluk evlendikten sonra 3 kat olarak yasaniyor. Simdi bir mesafe koyup bunu kabullendiremezseniz evlendikten sonra basiniz cok agrir. Kaynananizin bir ayilip bayilmasiz aglamasi bile esinizle iletisiminizi olumsuz etkileyecek. Nisanlinizda şimdiden es ile anne arasinda denge kurmayi öğrensin

Bende boyle bi konu hatirliyorum diyorum ya. Pazar gunu musaitlerdi ama kayinvakide pazar gunu gelmek istememisti. Baska sehirden geleceklerdi.

aa isim degismis. Erkegede boyle pahali yuzukler uretiyorlar mi cok sasirdim ben bisey istemedim, yok herseyi beraber yapariz falan dedim de gercekten senin dedigin gibi dusunuyorlar. Simdiki aklim olsa isterdim. Ne kadar cok para harcatirsan o kadar kiymetli oluyorsun

Çok teşekkür ederim yorumunuz için uygulayacağım

Ay soyleyim platin şimdi kadın erkek 100 bin TL falan o zaman ben yüzüğü sekiz yüz TL ye almıştım en ince platin yüzük yedi sekiz bin TL ydi . Bende şimdiki aklım olsa her şeyin ennnnn pahalisini isterdim

Ay soyleyim platin şimdi kadın erkek 100 bin TL falan o zaman ben yüzüğü sekiz yüz TL ye almıştım en ince platin yüzük yedi sekiz bin TL ydi . Bende şimdiki aklım olsa her şeyin ennnnn pahalisini isterdim

nereden duymuslar platin yuzugu yahu ilk defa duydum. Fiyatlara baktim da yuh yani. Derslerine calisip gelmisler, olsun yinede mehir istememişler

hayır aynı üye değilim demek ki aynı sorunları yaşayan tek ben değilmişim

Bukadar uzatmaya gerek varmiydi? Bir kere cocuk ana kuzusu bunu kabul edin sacma sapan yorumlamissiniz annesine davrandigi gibi size davranmaz evlenin annesinin sozunden cikmaz hangi erkek annesiyle surekli telefonda konusur ve soz gecirmez?

Ailen cok hakliymis neden bukadar yuz goz oldun yuz verdin ayaklarina gittin her gun aradin sordu okadar gereksiz seylerki bunlar. Ayrica evinizi anneniz yada kv temizlemek zorunda degildi temizlikci tutsaydiniz kadin sizin evi temizlemek zorundami? Nisan alisverisinde bunu istermisin diye sorması da normal geldi. Fazla beklenti icindesiniz ama karsi tarafta normal degil sevgilin zaten anaci asla bu ana ogulla mitlu olamazsin bosanmis anneler erkek cocuklarini esleri yerine koyuyor nedense. Size huzur vermez sevgilinizde o mesafeyi ayarlayabilecek biri degil

Esin sana destekti yanlis hatirlamiyosam, bir sıkıntı cikarmiyorsa onlarin ne yaptığının hiiic onemi yok
Yani bende pek masum birsey sayılmam oynadık güldük birbirimizi bulduk kendimi de gömeyim konuyu çok dağıttım konu sahibi özür dilerim neyse biri sizden platin isterse haberiniz olsun yani bu da böyle bir anı

Birincisi annem tek başına temizlemedi zaten sizin de dedğiniz gibi kadın tuttum başında durdu, ufak tefek içine sinmeyen olunca kendisi yaptı. Ama bu her şekilde erkek tarafına düşerdi. Bunu ister misin diye sorduğu şey çamaşır? Çamaşır her bohçada olur. Ne alınması gerekiyorsa al alınacak yere götür. Ben olsam öyle yaparım. Sana bunu almamız lazım, bu bohçada olur kızım gidelim beğen dersin gidersin. O beni yokluyordu anladınız mı? Olmuşla ölmüşe çare yok değil mi? buraya beni azarlamaya mı geldiniz, tavsiye verip destek olmaya mı?

Hep duyardım evlenmeden ‘ aslında aileler evlenir.’ lafını. Güler geçerdim. Doğru imiş. Eşiniz iyi ise bu kadını çekerim diyorsan devam. Ben hassasım üzülürüm annesi ile mesafesi olsunsa iş bitir.

Birincisi annem tek başına temizlemedi zaten sizin de dedğiniz gibi kadın tuttum başında durdu, ufak tefek içine sinmeyen olunca kendisi yaptı. Ama bu her şekilde erkek tarafına düşerdi.

Anneniz temizlemedi temizlikçi kadının başında durduysa neden canım anam tek başına evi temizledi yazıyorsunuz? İşinize gelince gelenek görenek sevmem, işinize gelince erkek tarafına düşer.

Sonunda Anadolu halkı böyle türedi diyeceksiniz sandım zira bir türeyiş destanı bu

Mantıklı olan o alışverişe bile gitmemek yazdık hala ne diyorsunuz?
Keşke çamaşır mı alınacak terlik mi alınacak alıp gelselerdi aman her bohcada olan şeyler deselerdi.
O zaman da kullanmayacağım şeyleri almış gelmişler derdiniz.
Kına sevmem yapmayacağım diyen birinin o alışverişe çıkması absürt zaten.
Kınada yine arkadaşların ile eğlenirsin çünkü hiç yoktan.
Alışverişte ise
Bence siz duracağını yeri,isteyeceğiniz şeyi belirleyememişsiniz.
İçinizde çünkü yok o aman tek nikah ve balayı diyen biri çünkü.
Öyle diyen biri her iki tarafa da burda durun diyebiliyor.
Ucuz düğün salonu bulduk yapalım yaa demiyor.
Uymamış yani.
Kayınvalide de bunu görmüş demek ki.
Onun da haberi vardır ucuz düğün salonu bulduk şuraya da davetli sığdıralım düşüncesinden zira.
Aynı mantıkta ilerliyorsunuz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…