- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.618
- 158
- Konu Sahibi siyahiimavi
Sürekli kayınvalidenizi bozup haddini bildirmeniz lazım ta ki ağzını açarken düşünmesi gerektiğini öğrenene kadar. ve evden çıkma ihtimaliniz varsa çıkın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bir arkadaşımın kayınvalidesi öyle birşey alsa mesela masraf diyor yada beğenmiyor sürekli ima eden laflar kullanıyor oğluna şikayet amaçlı mesela o tarz insanlar yuva yıkar bence oradan çıkmalısınızMerhaba arkadaşlar geçen gün uyuyordum kayınvalidem sabah 10 da arayıp evin önüne bir adam geldi siyah araba ile eve baktı gitti kim tanıyor musun diye uykumdan uyandırdı ve bende hayır uyuyorum diyip kapattım . Bu laf nereye çekersen oraya gidecek bir laf yani bu kadının bana olan güvensizliğini anlamıyorum gerçekten . O günden sonra arama mesafe koydum gerçekten altlı üstlü oturuyoruz yani aile apartmani kadar zor bir şey yok kimseye anlatamıyorum bunları gerçekten. Eşimin haberi var annemle konuşacağım dedi ve konu böylece kaldı . Ben dışarı çıkarken nereye diyor eve biri gelse kim diyor öyle sıkıldım ki sizce ne yapmalıyım
Ay şaka mı bu ? Aile binasiymis ne malum sizin eve bakıldığı belki kendi evine bakmislardir. İlk tedirgin mi oldu acaba diyecektim gittiğiniz yerleri sorgulaması hoş değil belli ki karismayi seviyor her şeyi bilecekler. Benimkide telefonum çalsa hemen kim aradı diyor.Merhaba arkadaşlar geçen gün uyuyordum kayınvalidem sabah 10 da arayıp evin önüne bir adam geldi siyah araba ile eve baktı gitti kim tanıyor musun diye uykumdan uyandırdı ve bende hayır uyuyorum diyip kapattım . Bu laf nereye çekersen oraya gidecek bir laf yani bu kadının bana olan güvensizliğini anlamıyorum gerçekten . O günden sonra arama mesafe koydum gerçekten altlı üstlü oturuyoruz yani aile apartmani kadar zor bir şey yok kimseye anlatamıyorum bunları gerçekten. Eşimin haberi var annemle konuşacağım dedi ve konu böylece kaldı . Ben dışarı çıkarken nereye diyor eve biri gelse kim diyor öyle sıkıldım ki sizce ne yapmalıyım
İhtimal hiç yok şuan araba kredisi ödüyoruz malesef ben okul öncesi öğretmeniyim 2 ay önce işten ayrildim yarın bir iş görüşmesine gideceğim hatta evde olduğum süre boyunca bana bunları yaptı işteSürekli kayınvalidenizi bozup haddini bildirmeniz lazım ta ki ağzını açarken düşünmesi gerektiğini öğrenene kadar. ve evden çıkma ihtimaliniz varsa çıkın
Aile binası evet çok zor şimdiki aklım olsa kabul etmezdim eşimi çok sevdiğim için inanın yani . Ayy ne zor dimiAy şaka mı bu ? Aile binasiymis ne malum sizin eve bakıldığı belki kendi evine bakmislardir. İlk tedirgin mi oldu acaba diyecektim gittiğiniz yerleri sorgulaması hoş değil belli ki karismayi seviyor her şeyi bilecekler. Benimkide telefonum çalsa hemen kim aradı diyor.![]()
Evet kesinlikle aslında iyi olmamızı istiyor ama en çok çomak sokan o . Az önce markettten geldik eşimle aylık alışveriş için gittik geldi yardım ediyor ben taşırım dedimBenim bir arkadaşımın kayınvalidesi öyle birşey alsa mesela masraf diyor yada beğenmiyor sürekli ima eden laflar kullanıyor oğluna şikayet amaçlı mesela o tarz insanlar yuva yıkar bence oradan çıkmalısınız
Bende hiçbir şey diyemiyodum artık demem gerekiyor sanırım . Çünkü ben sessiz kaldıkça tepeme biniyor yani . Sanki ben neyim sürekli dışarı çıkan ggece hayatı olan bir insan değilim yaniKadına da bişey diyemiyorum, hergun Esra Erol izliyorsa paronayak olmuştur. Evli kadınlarin hergun tıktok sevgililerine kaçmasini izliyoruz.
Eşim bazen şey diyor ya bıktım burdan ayrı ev ikimize de iyi gelir vs ama malesef biz çıkamıyoruz araba borcumuzun bitmesi gerekiyor birikim şart kiralar aldı başını gidiyorAile binası evet çok zor şimdiki aklım olsa kabul etmezdim eşimi çok sevdiğim için inanın yani . Ayy ne zor dimi
Ay zor tabi ki ama bu kişilerle alakalı tabi kiAile binası evet çok zor şimdiki aklım olsa kabul etmezdim eşimi çok sevdiğim için inanın yani . Ayy ne zor dimi
Yaa ona biile razıyım keşke öyle olsam inanın. Bizi ramazanda gece bile arayıp aaa ben sizi mi aradim diyordu düşünün yaniAy zor tabi ki ama bu kişilerle alakalı tabi kiBizde çok yakın oturuyoruz şimdi ki aklım olsa kabul etmezdim. Akşam saat 9-10 oluyor catkapi geliyor mesela asla musaitler mi bebeği var uyuyor mu falan gibi bı düşünce yok. Sanırım sizde başta iyi niyetli yaklastiniz zamanla pişman oldunuz dimi
Ayrı eve çıkana kadar sabredin.Merhaba arkadaşlar geçen gün uyuyordum kayınvalidem sabah 10 da arayıp evin önüne bir adam geldi siyah araba ile eve baktı gitti kim tanıyor musun diye uykumdan uyandırdı ve bende hayır uyuyorum diyip kapattım . Bu laf nereye çekersen oraya gidecek bir laf yani bu kadının bana olan güvensizliğini anlamıyorum gerçekten . O günden sonra arama mesafe koydum gerçekten altlı üstlü oturuyoruz yani aile apartmani kadar zor bir şey yok kimseye anlatamıyorum bunları gerçekten. Eşimin haberi var annemle konuşacağım dedi ve konu böylece kaldı . Ben dışarı çıkarken nereye diyor eve biri gelse kim diyor öyle sıkıldım ki sizce ne yapmalıyım
Ayy sizinki daha betermis yaYaa ona biile razıyım keşke öyle olsam inanın. Bizi ramazanda gece bile arayıp aaa ben sizi mi aradim diyordu düşünün yani
Gelmesini geçtik artık hep geliyor kavgada seste bir keresinde sandalyeyi çekmeyin ses geliyor biz değil de komşular rahatsız olur yaa demişti biliyor musunuz o derece. Ben iş hayatina geri dönüyorum sanırım![]()
Ay o ne demek ya birileri de ondan şüphelensin o zamanKadına da bişey diyemiyorum, hergun Esra Erol izliyorsa paronayak olmuştur. Evli kadınlarin hergun tıktok sevgililerine kaçmasini izliyoruz.
Eşinin ne demek istiyorsun sen diye tepki vermesi gerekirdi. Bu çok ağır bir itham. Aynı şeyi birebir yaşadım zamanında. Kayinvalidemle evimizin arası 10dk araba ile. Ama evimi görüyor ışığima kadar. Birgün elektrikler kesildi akşam. Bizim binayı dikizliyor sürekli 10dk snra aradı siteye bir araba girdi lambası yandı falan diye anlatıyor bana dedim ne diyosun sen ya ne saçmaliyorsun 13 katlı site sitede 6 blok var nebileyim kime geldi gitti ne demeye çalışıyorsun dedim. Hemen sonrasında eşimi aradım anlattım ne bu saçmalık falan diye. Kafayı siyirmislar çok sinir olmustum bendeMerhaba arkadaşlar geçen gün uyuyordum kayınvalidem sabah 10 da arayıp evin önüne bir adam geldi siyah araba ile eve baktı gitti kim tanıyor musun diye uykumdan uyandırdı ve bende hayır uyuyorum diyip kapattım . Bu laf nereye çekersen oraya gidecek bir laf yani bu kadının bana olan güvensizliğini anlamıyorum gerçekten . O günden sonra arama mesafe koydum gerçekten altlı üstlü oturuyoruz yani aile apartmani kadar zor bir şey yok kimseye anlatamıyorum bunları gerçekten. Eşimin haberi var annemle konuşacağım dedi ve konu böylece kaldı . Ben dışarı çıkarken nereye diyor eve biri gelse kim diyor öyle sıkıldım ki sizce ne yapmalıyım
Altlı üstlü oturuyormuşsunuz niye sizin ev? Ben direk kendisine yöneltirdim. Hayırdır biriyle falan mı tartıştın dışarıda, adam niye peşine takılmış ki senin derim. Hatta abartır kayınpedere de dikkat edin annemi biri gözetlemiş bu sabah derim, valla hiç çekinmem. Herkesle anladığı dilden konuşma taraftarıyım.Merhaba arkadaşlar geçen gün uyuyordum kayınvalidem sabah 10 da arayıp evin önüne bir adam geldi siyah araba ile eve baktı gitti kim tanıyor musun diye uykumdan uyandırdı ve bende hayır uyuyorum diyip kapattım . Bu laf nereye çekersen oraya gidecek bir laf yani bu kadının bana olan güvensizliğini anlamıyorum gerçekten . O günden sonra arama mesafe koydum gerçekten altlı üstlü oturuyoruz yani aile apartmani kadar zor bir şey yok kimseye anlatamıyorum bunları gerçekten. Eşimin haberi var annemle konuşacağım dedi ve konu böylece kaldı . Ben dışarı çıkarken nereye diyor eve biri gelse kim diyor öyle sıkıldım ki sizce ne yapmalıyım
Deli mi ne belki sana gelmiştir deseydin kapıdan geçen arabalri bile dikizliyorsa bundan kork bacım mümkünse eğer başka yere taşın Derim ama şu ekonomik durumda zor gibi galibaİste uyku sersemi bir şekilde uyuyorum anne diyerek kapattım telefonu normal ayık bir şekilde olsaydım vereceğim cevabı bilirdim İnanki. Ama beni kendi yerinize koyun markete bile gitsem nereye ne alcaksin bu tarz soruları yöneltiyor gelince elimdeki poşete bakiyor göz ucuyla yani tuhaf bir kadın gerçekten . Çok da yaşlı değil ayrıca
İşte sabahın. Köründe aradığı için malesef diyemedim ya gerçekten düşündükçe beynimi yiyorumAy ne hadsiz kadın.
Bozsaydinız keşke anne ne demek istiyorsun sen diye.
Bir daha bu tarz bir muhabbet olursa sakin alttan almayın
Geçmiş konuyu tekrar acabilsem keşke ah keşke.... Ayrılmayı çok istiyorumAile apartmanindan ayrilmaniz lazim. Onun dışında size gelen misafiri didiklemesi dışında, kapinin onunden gelene geçene mana uydurmaya kalkarsa bi daha, ne bilelim sana gelmediğini diyin bence